Şimdi Ara

mSATA GİRİŞİ BİLGİSAYARIMDA VAR MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ki bu üyeliği de cevabını hiç bir yerde bulamadığım için bu hesabı acıkıyorum ve sizlere danışmak istiyorum bende Sony SVE14AG18M i5 bir cihaz var ne kadar uğraştıysam da hiç bir yerde bunun anakart modeline ulaşamadım ve haliyle de mSata girişi var mı bulamadım bilgisi olan varsa bu konuda yorum yazarsa çok sevinirim ve mSata girişi yoksa bana ne önerirsiniz ben cihazıma SSD takmak istiyorum işin kısacası fakat SSD taktığımda kendi hart diskini çıkartmakta istemiyorum bundan dolayı mSata girişi olursa çok iyi olacaktır benim için ama eğer mSata girişi yoksa bana önere bileceğiniz yol var mı benim aklımdan gecen 120gb bir SSD alıp normal diski çıkartarak SSD yi takarım kendi içinde olan normal diski de harici bir kutuyla yanımda bulundurmak fakat bu da sürekli yanımda onu taşımam demek oluyor. Benim öncelikle öğrenmek istediğim cihazın anakartın da mSata var mı ?
    Şimdiden her kese çok teşekkürlerimi sunarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRamiSs -- 12 Ağustos 2014; 20:52:51 >

• Aramıza hoşgeldin arkadaşım,öncelikle başlığı büyük yazı yapmıyoruz. Soruna gelicek olursak msata girişi olduğunu yok diye biliyorum ama aynı pc yi kullanan varsa yardımcı olucaktır sanırım sana iyi forumlar..
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yeniyiz daha form kuralları var ise daha bilmiyorum bilgin için teşekkürler iyi formlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.