Şimdi Ara

Msata tip SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen günlerde bilgisayarıma uygun ssd i için konu(burdan bakabilirsiniz) açmış ve önerilen ssdlerden 2.5' sata3 250 GB Samsung a karar verdim ve satın aldım. Bugün takmak için açtığımda fark ettim bu tip bir ssd benim dahili harddiskimin yerine takılıyormuş. Fakat ben bunu istemiyorum. İnternette baktım ve msata tip ssd ler olduğu gördüm. Aldığım ürünü yarın geri göndericem ve msata tip bir tane almak niyetindeyim. Laptopum MSI GE70 0NC/0NC ve arkasının fotoğrafı aşağıdadır. msatanın her hangi bir eksisi ,problemi var mıdır ? Uyum problemi yaşar mıyım ? SSD konusunda pek bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
    İyi forumlar...

Msata tip SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametyildiz -- 21 Ocak 2020; 20:27:4 >

• UP
  • Kullandığınız cihazda mSATA yuvası var. Uygun bir model alıp takarsanız çalışacaktır, uyumluluk sorunu çıkacağını sanmıyorum. Tek olumsuz tarafı mSATA SSD'ler, 2.5" SATA SSD'lere kıyasla daha pahalıdır.
    https://www.samsung.com/tr/memory-storage/860-evo-sata-3-msata-ssd/MZ-M6E250BW/
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Bende önerdiğiniz modeli almayı düşünüyorum. Fakat şunu merak ediyorum msata ssdler hız olarak sata hızına takılıyor gibi bir yorum okudum. Hız olarak bir problem yaşar mıyım ?

Birde portun fotoğrafına bakarsanız 2 giriş gözüküyor hangisini kullanmalıyım ?

TeşekkürlerMsata tip SSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametyildiz -- 23 Ocak 2020; 18:42:15 >
  • UP
  • sametyildiz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Msatanın klasik bilenen Hdd göre avantajı sadece küçük kibar olması. Sata arayüzünü kullandığı için SATA 3 olarak hizmet edecektir, hız olarak sorun yaşamazsınız. Sokete gelince orada size çift olarak görünen giriş tek Msata girişi.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yanıtınız için iyi forumlar iyi akşamlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.