Şimdi Ara

Msconfig ve CTRL+ALT+DEL tuşu çalışmıyo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda adsl modem bağlantısı var.Bilgisayarım internete çevirmeli ağ üzerinden bağlanıyor.Normalde böyle bir durum olabilir mi?Ancak telefon meşgul olmuyo.ve bağlantı hızı 524 gözüküyo.Bilgisayaarımda 56 K Fax modem var. Ancak intrernet hesabım yok.
    Naıl oluyo da çevirmeli ağ bağlantısı oluyo bağlantım anlaynadım.Bağlantı sırasında Adsl dial up bağlantısı yazıyor .Kafam karıştı lütfen tyardım
    Not:Msconfig ve CTRL+ALT+DEL tuşu çalışmıyo.(Yüksek faturalardan korkuyorum yine)

• trojan ya da virüs yemiş gibisin üzgünüm...
  • 56 K fax modemine telefon hattı bağlı değilse bişey olmaz trojanlar adsl modem üzerinden çevirmeli bağlantı kuramaz.
    ctrl lat delete 'yi düzeltmek için Başlat menüsünden Çalıştır'a tıkla regedit yaz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System anahtarına ulaş burda DisableTaskMgr diye bir değer göreceksin bu değeri silersen sorun düzelir
    not:bu windows xp için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokat -- 5 Şubat 2006 14:34:03 >
  • Bu sorun virüs den veya zararlı bileşenlerden kaynaklanıyor zamanında benim de başıma gelmişti.
  • %99 virüs işi..spy veya trojan falan... iyi bir temizlik gerektiriyor...
  • ARkadaşım aynısı benim başımada geldi 20 gün önce..virus bulaşmış ve bulaşan virus crtl+alt+del den sonlandırma yapmaman için onu etkisiz bırakıyo..bende de oldu ve format atmak zorunda kaldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kjan

bilgisayarımda adsl modem bağlantısı var.Bilgisayarım internete çevirmeli ağ üzerinden bağlanıyor.Normalde böyle bir durum olabilir mi?Ancak telefon meşgul olmuyo.ve bağlantı hızı 524 gözüküyo.Bilgisayaarımda 56 K Fax modem var. Ancak intrernet hesabım yok.
    Naıl oluyo da çevirmeli ağ bağlantısı oluyo bağlantım anlaynadım.Bağlantı sırasında Adsl dial up bağlantısı yazıyor .Kafam karıştı lütfen tyardım
    Not:Msconfig ve CTRL+ALT+DEL tuşu çalışmıyo.(Yüksek faturalardan korkuyorum yine)

elbette olur. adsl modemin tek usb portluysa çevirmeli bağlantıdan numara çevir dersen internet bağlantısı kurar. bu modemlerin dahili serverları, firewallları da yoktur. sadece adsl sinyallerini bilgisayar verisine dönüştürmeye yararlar. herhangi bir virüs olduğunu sanmıyorum.

ctrl+alt+del i de yokat'ın anlattığı şekilde düzeltebilirsin.

kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Format atıcam.Umarım fatura yüksek gelmez.Zira 2 gün boyunca internetteydim...
  • öncelikle sisteminde (windows veya system32 klasöründedir) msconfig.exe isminde bi dosya var, bu dosyayı bul boyutu 2 KB olması gerekiyor eğer görürsen sil onu ve msconfig'i çalıştır, sonra da fazlalıkları kaldırarak ctrl+alt+del tuşlarını çalışır hale getirebilirsin.
    ha bi de command.exe ve cmd.exe dosyaları da vardır. regedit.exe olması da muhtemel. bunların boyutları hep 2K dır.
    unutmadan silerken geri dönüşüme gönder de sakatlık çıkarsa kurtarabilirsin ;)
  • Kesin virüs.
  • DOSTUM EĞER CTRL+SHİFT+ESCAPE yaparsan AÇILIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.