Şimdi Ara

MSI 2070 Super Gaming X Trio Fiyatlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Ekran Kartı 15-20 gün öncesi e kadar 5700-5999 aralığındaydı Son 1 haftada 5300-5400 seviyesine kadar indi. Aşağıdaki linkte Kart en uygun fiyattan satılıyor. Uzun zaman takip ediyorum. Alınır mı ? daha düşer mi?
    gelbura.com
    MSI RTX 2070 Super Gaming X Trıo 8GB GDDR6 256B Gaming Ekran Kartı Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/msi-rtx-2070-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256b-gaming-ekran-karti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence beklemeye devam et. Daha fazla düşeceğine inanıyorum nedense. .
  • Şu an Hepsiburada'da 5.500 liraya satılıyor.

• ne gerek var arkadasim 3070 gelmeden... bu kartlarin hepsi cop olacak veya feci fiyat dusecekler mecburen
  • Zaten çok az farkla yakında RTX 3000 serisi satışa sunulacak. Yurt dışında fiyatlar neredeyse aynı olacak RTX 2000 serisi ile ama Türkiye'de uygulaması aynı olur mu?
    Fırsatçılar yeni ürün diye fiyatları şişir mi? Göreceğiz artık.
  • Şimdi anladınız mı bu vatan ve benzeri yerler nasıl para kazanıyor. Hep anlatıyorum dışarıdaki insanlar burada ve bir kaç forumdaki gibi değil. Günde binlerce 2000 serisi satılıyor hala biri alınır dese 5.300 e 2070 trio alacak mesela.
  • O fiyata sıfır RTX2080S aliniryor ne 2070 inden bahsediyorsunuz anlamadım
    Ki bu ekran kartı bile alınmaz o fiyatlara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alma kardesim sakin . 2080 super satiliyor o fiyata ve 1 ay sonra bu rakama ve RTx 3070 alabilecekken sakin oyle bir hata yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi 3900e almıştık kara cuma da doların gözü çıksın yeni kart arifesinde bunu almak akıl kârı değil
  • Ben de araştırıyorum 2070s. Sıfır fiyatları çok saçma ama biraz beklersen bence 3000-3500 arası temiz bulabilirsin
  • bu fiyata rog strix 2080 satıldı.
  • O fiyata 2080super alabilirsin şuan.
    2hafta bekle onu 4000e al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için Teşekkür ederim, dediğiniz gibi beklemekteyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akakce den baktiginda kim oldugu belli olmayan Osmanli PC 4920 TL ye satiyor , bilen varsa yazsin , stokta 1 adet var diyorda ne oldugu belli degil :)
    Dahada duser bence fiyatlar , 3070 ve 3060 lar bir gelsin , birde AMD naviyi patlatsin bakalim fiyatlara
    AMa dikkatimi ceken dolardanmidir bilmiyorum , dun ile bugun arasinda 200-300 TL arasi fiyat artisi var kartlarda .

ben bunlarin fiyatini bekleyecegim oncelikle .

MSI 2070 Super Gaming X Trio Fiyatlar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 23 Eylül 2020; 15:55:10 >

• Kardeş ne acelen var ya, bekle bir yıl sonra bomba kartlar gelecekmişmuş

Şaka bir yana, ikinci elde güzel kartlar bulabilirsin. Ama oradaki yamyamlar mideni bulandırmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.