Şimdi Ara

Msi 23.8 inç Optix g241v e2 Monitor 999tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1ms gecikme süresi ve 75hz ips panele sahip fiyatı çok uygun ben aldım kendime

10 saat süresi var kampanyanın

Günün fırsatı: MSI 23.8” OPTIX G241V E2 Gaming Monitör, Flat, IPS, FHD, 75HZ, 1MS, Freesync https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZDSKSBC/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_GCMQZ2VBA47V2XQPKAEX?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı iki haftadır falan böyleydi zaten, monitörüm 10 senelik olduğu için ben de 2 gün önce sipariş verdim gelince göreceğiz bakalım nasılmış...

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

hala gelmedi mi ?

bugün kargoya verilir yarın elimde olur diyordum ben

• merhaba

benim oğlanda 10 senelik 22 aoc var. 1650x1050 pixel. bende de LG 24BK550Y-B 23.8 IPS full hd var. oğlan valorant oynuyor. sizce bunu benim oğlana almaya değer mi . eski aoc la valorant ta falan fark edilecek faydası olur mu.

teşekkürler

@babajoe99 @Arkadiusz Milik

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

abi 0-1300 bandındaki en iyi cihazı almış olacaksın ekran görüntü kalitesi ve hızda gözle görülür bi fark görürsün + olarak benim dikkat ettiğim birşeyde şu ekran kasa oranı çok iyi kalın eski tip çerçeveler yok

Msi sektörün en popüler en pahalı markası normalde kampanya olmasa bu monitor ile diğer markaların 144 hz olan modelleri aynı fiyat olurdu 999tl çok uygun amazon saolsun

Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin zaten al kullan hoşuna gitmezse iade edersin ama msi yı beğenmeyen adamı zaten 3-4k lık monitorler anca tatmin eder

Minumum 144hz 1ms monitör alın hocam. 1200bandına düşüyor onlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babajoe99

abi 0-1300 bandındaki en iyi cihazı almış olacaksın ekran görüntü kalitesi ve hızda gözle görülür bi fark görürsün + olarak benim dikkat ettiğim birşeyde şu ekran kasa oranı çok iyi kalın eski tip çerçeveler yok

Msi sektörün en popüler en pahalı markası normalde kampanya olmasa bu monitor ile diğer markaların 144 hz olan modelleri aynı fiyat olurdu 999tl çok uygun amazon saolsun

Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin zaten al kullan hoşuna gitmezse iade edersin ama msi yı beğenmeyen adamı zaten 3-4k lık monitorler anca tatmin eder

teşekkürler

@spawn_67

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

hocam kasa ve oyunda aldığı fps önemli burada ona bakıp alın,24" full hd 27" ve üzerinde 2k bakın cok pahalıya gerek yok diyorsanız bunu alın gecin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hocam kasa ve oyunda aldığı fps önemli burada ona bakıp alın,24" full hd 27" ve üzerinde 2k bakın cok pahalıya gerek yok diyorsanız bunu alın gecin.

işlemci ekran kartı fena değil yüksek fps aldığını söylüyor

detaylı bakmak lazım hocam ,amd olması lazım freesync icin 144 fps üzeri lazım 144hz icin vsvs bu fiyata iyi cihaz bence alın gecin bunu

• 1250 tl ye 144h 24 ınç monıtorler bulunmakta bu tarz monıtorlerın devri bitti gibi

• C-Webb kullanıcısına yanıt

Kalın çerceveli kötü ürünler o fiyatlara var 1500 altına düzgün bir 144hz yok.

Tabi kullanımada bağlı yoğun oyun oynayan birisi için sistemide iyiyse 140 üstü fps alıyorsa o oyunlarda bencede 500-600 fazla verip 144hz alsın curve ekran olsun hemde flat ekrandan daha güzel geliyor bana curve ekranlar

Bu monitorun 144hz curve şeklinde olanı trendyol da 1600tl isteyenler onuda tercih edebilir benim için 75hz yeterli olduğundan o kadar fiyat farkı vermek istemedim

• Mutfağa mi stick ile tv yapmak istiyorum, sizce bu ürünü alıp mundar etsem mı yoksa daha uygun bir ürün mü kovalasam?

• Gravaze kullanıcısına yanıt

kanka ben 1000 liraya gidip monitör alana kadar direk tv alırdım yakın fiyatlara giriş seviyesi ürünler vardır 80 ekran falan

Bu arada 8dk sonra fiyat gidiyo msi fiyatı 1380tl

• babajoe99 kullanıcısına yanıt
    Ben aslında maks 22” bir ekran arıyorum. Full hd olması da şart. Bahsi geçen giriş seviyesi ürünlerim alayı hem hd ready hem smart özellikleri yok (ek ücret) hem de hoparlörleri tırışka. 32” için tek tv olarak en az 2000 TL, 22” için ise en az 1450 TL vermek gerekiyor. Bu monitör ile istediğim kombine daha uyguna ulaşıyorum. Ama yine de almadım ürünü daha basit bir monitör kovalayacağım daha ucuza.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı iyi gibi geldi ben de aldım bir tane.

• Ürün aldığımın ertesi günü hemen teslim edildi kutuda herhangi bir deforme yoktu mng kargo ile geldi hızlı ve temizdi

Montajı çok kolay hemen yapıyorsujuz bişey okumaya yada izlemeye gerek yok

Ölü piksel testi yaptım yine sorun yok

Ekran boyutu çok güzel yatakta uzanıp alt yazılı dizi çok rahat izleyebiliyorsunuz

Ekran kasa oranı harika çerçeve yok gibi bişey

ips ekran zaten çok iyi

Çok memnun kaldım uygun fiyatada msi kalitesi aldım memnunum

Yalnız hoporloru kullanamadım monitorde ses çıkışı yokmu acaba sesi bilgisayardan kullanıyorum

Benim de monitör dün geldi yani bu fiyat bandındaki diğer monitörler nasıldır bilemem ama 999 TL'ye şimdiki monitörüme göre bayağı bir seviye fark etti sanki. Hiçbir şey olmasa monitör acayip estetik görünüyor, gerek var mı diye bayağı bir şüphe ettim de iyi ki almışım diyorum. Oyun oynadıkça oynayasım geliyor valla :)

www.msi.com
    MSI Optix G241V E2 - All About Gaming | Esports Gaming Monitor | MSI
    https://www.msi.com/Monitor/Optix-G241V-E2/Specification
    • görünürde hoparloru yok cihazın ses cıkısı icin AUDIO 1x Earphone out kulaklık cıkısı var yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.