Bildirim
MSI 8800GTS-OC 512MB (730Mhz)
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zotac AMP serisi Oc versiyonudur hızaşırtılmış olarak cıkıyor fabrikadan sende herkeze uy Zotac al herkes kullanıyorsa vardır bi bildikleri
-
hah işte onu diorm aslında aykırılık yapmaya niyetim yok ama Zotac 8800GTS AMP diye bi model yok mu? Sadece GT nin mi AMP ı war? -
Önerilen 8800GTS Zotac AMP 512MB modeli sizin öğrenmeye çalıştığınız MSI 8800GTS OC 512MB modelinden üstüne overclock yapılmamış halinde daha yavaştır. Overclock kapasiteleri ile ilgili net bir bilgiye ulaşmak için google'da arama yapabilirsiniz. Herkese uy Zotac al demek kadar saçma bir öneri olamaz. Kimsenin de bir şey bildiği yok özellikle o kartı alarak. Çünkü iki kartta standart tasarıma sahip olup, sadece üretici tarafından saat hızları arttırılmış bioslalarla gelmeleri farkı vardır. ( Kartların voltajları hakkında bir şey söylemem doğru değil. Soğutma problem yaratmadıkça, fazla voltaj ile "genel olarak" daha fazla overclock yapabilmek mümkündür. Kartlara verilecek voltajı ise yine epeyce popüler bios düzenleme programlarıyla yapabilmek mümkündür.) Bütün bunlar göz önüne alındıktan sonra "Zotac AMP serisi Oc versiyonudur hızaşırtılmış olarak cıkıyor fabrikadan sende herkeze uy Zotac al herkes kullanıyorsa vardır bi bildikleri" demek yanlıştır. Yalnız asıl dikkat edilmesi gereken şey Zotac adlı firmanın (Sapphire ile birlikte PCPARTNER çatısı altında birleşiyorlar.) bu kadar kısa sürede böyle popüler olması altında acaba piyasa değerlendirmeleri, fiyatlandırma, kutu içeriği, garanti kapsamı ve süresi, müşteri hizmetleri, satış sonrası destek vs. gibi özelliklerinin diğer markalara oranla daha iyi olması mıdır, yoksa böyle kulaktan dolma desteksiz yorumlar mıdır?
-
quote:
Orjinalden alıntı: fearmywraith
Önerilen 8800GTS Zotac AMP 512MB modeli sizin öğrenmeye çalıştığınız MSI 8800GTS OC 512MB modelinden üstüne overclock yapılmamış halinde daha yavaştır. Overclock kapasiteleri ile ilgili net bir bilgiye ulaşmak için google'da arama yapabilirsiniz. Herkese uy Zotac al demek kadar saçma bir öneri olamaz. Kimsenin de bir şey bildiği yok özellikle o kartı alarak. Çünkü iki kartta standart tasarıma sahip olup, sadece üretici tarafından saat hızları arttırılmış bioslalarla gelmeleri farkı vardır. ( Kartların voltajları hakkında bir şey söylemem doğru değil. Soğutma problem yaratmadıkça, fazla voltaj ile "genel olarak" daha fazla overclock yapabilmek mümkündür. Kartlara verilecek voltajı ise yine epeyce popüler bios düzenleme programlarıyla yapabilmek mümkündür.) Bütün bunlar göz önüne alındıktan sonra "Zotac AMP serisi Oc versiyonudur hızaşırtılmış olarak cıkıyor fabrikadan sende herkeze uy Zotac al herkes kullanıyorsa vardır bi bildikleri" demek yanlıştır. Yalnız asıl dikkat edilmesi gereken şey Zotac adlı firmanın (Sapphire ile birlikte PCPARTNER çatısı altında birleşiyorlar.) bu kadar kısa sürede böyle popüler olması altında acaba piyasa değerlendirmeleri, fiyatlandırma, kutu içeriği, garanti kapsamı ve süresi, müşteri hizmetleri, satış sonrası destek vs. gibi özelliklerinin diğer markalara oranla daha iyi olması mıdır, yoksa böyle kulaktan dolma desteksiz yorumlar mıdır?
Zotac'ın bu kadar popüler olması, yeni kartları ilk piyasaya sürmeleri yüzündendir. (Belki nvidia zotac'ı desteklemek istediği içindir) 8800gt çıktığında bu kadar duyuldu adı. Hatta forumda bir anket yapılmıştı bu markayı biliyormusunuz diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 13 Ocak 2008; 16:43:24 >
-
hacı naaptın ya, kitap yazmışsın eline sağlık.. -
Bence MSI şu anda Türkiye'de servis bakımından daha oturmuş bir firma, ben Zotac'ı ilk olarak 8800GT'ler ile duymaya başladım. İkinci el bölümünde çok fazla Zotac satılıyor, buna ayrıca şaşırıyorum. Leadtek, Asus, MSI başkasını ben kolay kolay almam. -
zotac adını daha bi kaç aydan beri duyuyoruz bi ekran kartı çıkardı sadece ,,... ama asus, msi, gigabayt gibi markalar oturmuş piyasaya .. ki msi asus tan sonra en çok satış sağlayan firma!!! -
Zotac'in populerligi arkadasin dedigi gibi G92 kartlarini ilk gordugumuz firma olmasi. Turkiye'ye ilk GT'leri Zotac getirdi ve sanirim en cok GT'yi de onlar getirmistir toplam olarak. Ayrica piyasada bulunmasi en kolay GTS 512 de halen Zotac'in. MSI bulmak mumkun, ama Zotac bulmak daha mumkun. Sparkle, Gigabyte vb. gibi markalar ise sanirim su an hicbir yerin stogunda yok (Hepsiburada'da biri vardi sanirim gerci) -
bende gecenlerde baya dusunmustum oc li oc siz bircok model var piyasada. Sonucta oc siz palit aldim ve oc li sonic versiyonuna yetisecek kadar da oc leyebildim 30 -40 liramda cebimde kaldi Benim sana tavsiyem hic bi markanin uckagitlarina inanma bakacagin ilk ozellik cift slot kaplayan fani olmasi olsun sonra da fiyati olsun. Benim palit bu arada tek slotluk sogutmali ama yine de hic bekledigim kadar yuksek degil sesi ki bende power olarak zalmanin ultra sessiz versiyonu var yani kasa da sessiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X