Şimdi Ara

msi ae2420 3d kendini restart ediyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce msi ae2420 3d çoklu dokunmatik pc aldım fakat eve getirince ilk açtığımda herhangi bir sorun yaşamadım fakat daha sonraki açma işleminde kendini daha açılışta yaklaşık 5-6 defa bios bilgileri ekrana gelmeden açıp kapanoyor power ışığı ve fanlar açıp kapanıyor daha sonra herhangi bir mavi ekran yani hata bildirimi vermeden açılıyordu. daha 3 günlükken geri götürdüm msi onu araştırdı ve problem olarak kabul edip geri aldı ve 10 gün sonra yenisini gönderdi. Yeni olanda da aynı sorunla karşılaştım bu şu anda daha 1 hafta olmadı iade etsem mi acaba çünkü bu yenisinde ayrıca çalışırken kendiliğinden kapanma problemi yaşanıyor yani herhangi bir işlem yaparken kayıt yapma fırsatı olmadan restart veriyor yani sorunlarım bunlar lütfen şiddetle tavsiyelerinizi bekliyorum, zaman daralıyor iade için.

• merhaba ben bu bilgisayar (msı ae2420) hakkında birşey sormak istiyorum.Özellikleri tam istediğim gibi. İnternetten satış yapan birçok site var. Ancak ben ürünü kendim görmek istiyorum. Acaba bu bilgisayari turkiyede nerde inceleyebilirim (teknosa, darty ,media-markt v.b)
  • windowsun sistem dosyası zarar görmüş olabilir.. bu yüzden olabilir.. ayrıca içindeki donanımlar ki özellikle işlemci fazla ısınıyosa daha bilgisayarı açmadan kendini yani işlemciyi yakmamak için kapatır veya reset atar...
  • Power supply sorunu olma olasılıgı çok yüksek.
  • Yaklaşık 1 ay önce msi AE2420 3D satın aldım 15. günde ekranda yatay cizgilenme ve gölgelenmeler oldu servis değişim hakkı verdi. gold dan internet stoklarında olmasına rağmen hala 15 gündür değişim yapmasını bekliyorruz
  • Bende de aynı proplemler oldu.Daha önce başka sorunlar nedeniyle bilgisayar 2 kez grantiye gidip yenisi gelmişti. Uzun süre seninki gibi ilk açılışta ışıkları yanıp fan başlarken tekrar kapanıyor ve 3-5 denemden sonra açılıyordu. Tam garantiye tekrar gönderme kararı almıştımki artık 2 aydır bu sorun ortadan kalktı.Açılışta sorun olmadan açılıyor.Ama bu seferde herhangi bir video izlerken ceya bir işlem yaparken ekran donuyor sonra da ekran kartı cevap vermeyi kesti ve sorun çözüldü diye bir yazı gelip normale dönüyor.Eger art arda 2 kez olduysa pc donuyor ve resetlemden açılımoyr.Resetledigimde ise ışıklar bir kez yanıp sonra sönüp tekrar yandıgında açılıyor.Sizce sorun ne olabilir.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.