Şimdi Ara

MSI Afterburner ve Rivatuner Statistics Server Alternatifi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl aradan sonra pc'me güzel bir format atıp milyonlarca dll ve update indirme yükleme sorunlarından sonra 3 yıllık alışkanlığım MSI Afterburner ve Rivatuner Statistics Server programlarını yükledim.
    Sorun şu ki bazı oyunlarda oyun açılmadan çöt diye crash yiyorum (Rivatuner Statistics Server içinde ekranda fps değeri gösteren On screen display support açık iken)
    O ayarı kapattığımda her şey tıkırında devam ediyor, fps limitim istenildiği gibi çalışıyor vs vs ama ara ara o değerleri takip etmek istediğimde oyun crash yiyor ve On screen display support kapalı olmadan oyunu açamıyorum..
    Bir sürü yazı makale okudum yok xbox game bar kapa yok uygulama tespiti en yükseğe getir, yok beta RTSS yükle vs vs hiç biri işe yaramadı özetle..

Sizden ricam: MSI Afterburner ve Rivatuner Statistics Server alternatifi bir program önermeniz.
    O alternatif programdan istediklerim: FPS sabitleyicisi, oyun içindeyken açıp kapayabileceğim fps göstergesi. Bunlara ek olarak gpu cpu ısı ve kullanım yüzdesi de yazarsa süper olur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Aga be.. Teknik yardım veren kalmamış forumda. Varsa yoksa konu dışı ellağam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeat -- 5 Aralık 2019; 12:39:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.