Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC Satın Al 5 Haziran 2021 08:32 1 1 MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC - 11000 TLDaha önce bu forumdan ikinci el olarak almıştım. Ben 5 ay kadar mining yaptım, yalama vidasını açmayı denerken kart veri yolu çizilmişti, bu yüzden bir kez tamir gördü, chipe dokunulmadı. Şu an sıkıntısız çalışıyor, isteyen olursa stress test yapar atarım sıcaklık dereceleriyle beraber.Kargo benden, ister sürat, ister yurtiçi isterseniz mng kargoya verebilirim. Veya Pendik elden teslim ederim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS DUAL 1060 3 GB - 2200 TL MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC SATILDI - Crucial Ballistix Tactical 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600 CL8 + 4 GB Ram