Şimdi Ara

MSI CX61 0NE-294XTR bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi ın hiçbir yerde teşhirini bulamadğımdan bir kaç sorum olacak.

1- kasa olarak plastik yapıyamı sahip yani ısınma tarzı sorunları olurmu
    2-ekran kalitesi nasıl (parlaklık vs.)
    3-msi laptopların hep Ge60-70 li modellerinin kalitesi konuşulmuş forumda bu laptopların işçiliği (kasa kalitesi) nasıl

• http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-CX61-Notebook.87038.0.html

Burada inceleme mevcut.
    Kasa kalitesi olarak vasat denmiş.
  • Sıradan plastik msi kasası işte,sağlamlık istiyorsanız diğer markalara bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum bu modeli. 1200 lira seviyelerinde iyi bir alternatif olabilir aslında.
  • bunların 295-tr modeli gözüme çarptı. siz ne diyorsunuz sizce nasıldır ? Dota 2 oynuyorum sadece onu da yüksek kalitede oynamak istiyorum artık. ısınma sorunları nasıldır ? oyunu yükek detayda çalıştırma olayı nedir ?
  • merhaba iyi aksamlar arkadaslar bilgisayarın performansından memnunum yavas yavas alismaya basladim daha oyun yuklemedim . internet ve acılıs konusunda hızlı . kasa kalitesi fena kotu degil ama benim hosuma gitti almis oldugum urun 295-tr modeli .win8 ilk defa kullanıyorum ve 7 ye oranla daha iyi. ısınma mevcut degil simdilik ...
  • Bende bu ürünü tıp okuyan kardeşim için almayı düşünüyorum. 635m baya güçlü bir ekran kartı gibi görünüyor muadili ekran kartlarına oranla.Fiyatı çok iyi makinenin ve işlemci olarakta i5 3210m gayet yeterli diye düşünüyorum.Alan bir arkadaş kasa kalitesi , ısınma durumu , performansı vs. hakkında bir kullanıcı incelemesi yapabilirse çok güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • battlefield 3 performansı nasıl olur acaba?
  • Bilen kişiler bu sorulara cevap versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Bende bu ürünü tıp okuyan kardeşim için almayı düşünüyorum. 635m baya güçlü bir ekran kartı gibi görünüyor muadili ekran kartlarına oranla.Fiyatı çok iyi makinenin ve işlemci olarakta i5 3210m gayet yeterli diye düşünüyorum.Alan bir arkadaş kasa kalitesi , ısınma durumu , performansı vs. hakkında bir kullanıcı incelemesi yapabilirse çok güzel olur

Ekran kartı ile bilgi vereyim size. K55vj, z580 gibi bilgisayarlarda olduğu gibi ekran kartı gt635m yazıyor ama özellikleri gt630m ile aynı. Yani ekran kartı gt630m'den farksız. Yani çok güçlü bir kart değil ama iyi bir kart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Bende bu ürünü tıp okuyan kardeşim için almayı düşünüyorum. 635m baya güçlü bir ekran kartı gibi görünüyor muadili ekran kartlarına oranla.Fiyatı çok iyi makinenin ve işlemci olarakta i5 3210m gayet yeterli diye düşünüyorum.Alan bir arkadaş kasa kalitesi , ısınma durumu , performansı vs. hakkında bir kullanıcı incelemesi yapabilirse çok güzel olur

Ekran kartı ile bilgi vereyim size. K55vj, z580 gibi bilgisayarlarda olduğu gibi ekran kartı gt635m yazıyor ama özellikleri gt630m ile aynı. Yani ekran kartı gt630m'den farksız. Yani çok güçlü bir kart değil ama iyi bir kart.

hocam bu farkı nasıl anlıyorsun? yani adam oraya 635m yazmış ama aslında 630m olduğunu söylüyorsun. biraz daha yardımcı olabilir misin?
    yani doğan görünümlü şahin gibi olmuş
    söylediklerinden bu anlaşılıyor.

• Bu üründen aldım. İlk batarya arızalı çıktı. Değişim oldu. şimdide ölü pikselle boğuşuyorum . Belki benim şansızlığım belki freedos olduğundan dikkat edilmiyordur.

Kasa olarak şık duruyor. Evet plastikten üzerinde parmak izlerin kalıyor. silerken zor çıkıyor o derece (bana göre tabi )

Performansına gelirsek çok başarılı MSİ bilen bilir donanımı gerçekten sağlamdır.

FARCRY 3
    Battlefeeld
    Crysis
    Call of duty

denendi ortlama bi oyundan 3-4 saat kalkamadan oynadım.
    Isınma kasaya vermiyor çok az elinin sıcaklığı kadar . Fanın üflediği ise banyodan yeni çıkmış saçlarını kurutursun :D

İşlem hızı Photoshop ve benzeri programlarda 6 gb 1600mghz verdiği hızla çalışıyor açma kapamalar gayet iyi.

Sonuç olarak donanımsal başarı isterseniz kesinlikle tavsiye ederim
  • bu ekran kartına i3 lü modeller de çıkmaya başladı, 630m-635m ile i3 ve i5 in performans farklarını gösteren bi calışma var mı acaba ?
  • Abime de aldık bunun aynısından.1150 tl ye.
  • Beyler laptop u açtım windows yükledim ama bir sorun var.J tuşu basılı kalıyor.Bir kere bastığımda basılı kalıyor.PC açılırken şifre girme yerine j tuşu basıyor sürekli parola yeri doluyor.Bu laptopu geri iade etme koşulları neler ilk 30 gün içinde değişim yapılıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.