Arkadaşlar makine mühendisliği 1.Sınıf öğrencisiyim autocad programında çalışmalar yapmak istiyorum bütçeme uygun bir bilgisayar arıyorum sizce bu bilgisayar uygun mu ekran kartı idare edebilirmi? Yada başka önerileriniz var mı
İşlemci Modeli 4. Nesil Intel® Core i7-4712MQ Dört Çekirdekli işlemci İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci Hızı i7-4712MQ - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'e kadar İşlemci Cache 6 MB Ekran Boyutu 15.6 Ekran Tipi LED HD Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Ekran Kartı Nvidia Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız Grafik İşlemcisi Nvidia Geforce GT820M HDMI 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği 8GB Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3 Max Bellek 8 GB Disk Kapasitesi 1 TB Disk Hızı 5400 RPM
selam...
cihazı yeni aldım... işini görür bence... ekran kartına tereddütlü yaklaşanlar var ancak bir üst seviye model ekran kartı ile ahım şahım bir fark yok bence... senin işini görür
Ekran kartından ziyade 15.6 inç ekran boyutu ve 1366x768 çözünürlükle AutoCAD kullanımı biraz sıkınıtılı olur.
aynen ekran boyutu pratikte dikkat edilmesi gereken daha önemli bir durum... uygun mekanda harici monitöre görüntüyü aktarıp çalışırken kart performansı nasıl olur bilemem