Şimdi Ara

MSI 'İYİNİN DE ÖTESİ' Promosyonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seçili MSI ürünlerinden satın alın, 2000 TL'ye varan para iadesi kazanın!

Promosyon süresi: 20.03.2023 - 20.05.2023

Talep süresi: 03.04.2023 - 17.06.2023

Seçili modeller ve para iadesi tutarları için sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

tr.msi.com
    Geri Ödemenin Ötesinde | Anakart, PC Kasası, Sıvı Soğutma ve Güç Kaynağı .| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/betterbeyondcashback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 22 Mart 2023; 11:27:4 >

• Sadece DDR5 anakartların dahil olması üzdü:(

• Sintai kullanıcısına yanıt

Intel olması da üzdü

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Sen doğalgaz faturasından kar edersin. Amd 7600x kullanıyorsun sonuçta, hehe:))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok cazip gelmedi.

• Sintai kullanıcısına yanıt

LOL, senin 11500 de maşallah kazan dairesi gibiymiş, tüm apartmanı ısıtır ;)

i5 11500 işlemciyi soğutamıyorum:( Arctic LF2 280 ile soğudu:))) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

MSI "İYİNİN DE ÖTESİ" Promosyonu!

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

MSI "İYİNİN DE ÖTESİ" Promosyonu! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Adam dedektif gibi çalışmış:) şaka maka stok soğutucuyla i5 kullanma devri bitmiş:) Acı tecrübeler…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MSi anakart alayım diyordum, sevinerek başlığa girdim de bu ne ? DDR5 ve sadece intel ?!

AMD yok mu ?

• 30 bin liralık anakartta 2 bin lira iade varmış. O da stokta yok. Teşekkürler MSI... MSI "İYİNİN DE ÖTESİ" Promosyonu! 

• 1000w gold psu 3800e geliyor bence iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z790 ddr4 edge olsa direkt alırdım MSI "İYİNİN DE ÖTESİ" Promosyonu! 

• şansıma tüküreyim ya! vatandan 17 mart fatura tarihli B760 Tomahawk DDR5 Anakart ve A850G PSU aldım. İkisinin toplam para iadesi 800 tl yapıyor, fakat kampanya tarihi 20 mart! 3 gün için kaçırdık, acaba yazsam bir güzellik yaparlar mı :)

• @MSI Türkiye

Bu kampanyadan yararlanmak için Türkiyede atılan msi ürünlerini; satıcıdan'' firmadan bağımsızmı'' yoksa illa belirli firmalardanmı satın almak gerekmekte ?

misal satın alsak ?

SIFIR MSI MPG Z790 EDGE WİFİ DDR5 LGA 1700 - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1101691476

1000 TL geri ödemeden yararlanabiliyormuyuz ?

Tarihi kaçırmışım; kusra bakmayınız. Boşa sordum. MSI "İYİNİN DE ÖTESİ" Promosyonu! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Mayıs 2023; 7:46:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.