< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 22 Mart 2023; 11:27:4 > |
MSI 'İYİNİN DE ÖTESİ' Promosyonu!
-
-
Sadece DDR5 anakartların dahil olması üzdü:(
-
Intel olması da üzdü
-
Sen doğalgaz faturasından kar edersin. Amd 7600x kullanıyorsun sonuçta, hehe:))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok cazip gelmedi.
-
LOL, senin 11500 de maşallah kazan dairesi gibiymiş, tüm apartmanı ısıtır ;)
-
-
Adam dedektif gibi çalışmış:) şaka maka stok soğutucuyla i5 kullanma devri bitmiş:) Acı tecrübeler…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MSi anakart alayım diyordum, sevinerek başlığa girdim de bu ne ? DDR5 ve sadece intel ?!
AMD yok mu ?
-
30 bin liralık anakartta 2 bin lira iade varmış. O da stokta yok. Teşekkürler MSI...
-
1000w gold psu 3800e geliyor bence iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
z790 ddr4 edge olsa direkt alırdım
-
şansıma tüküreyim ya! vatandan 17 mart fatura tarihli B760 Tomahawk DDR5 Anakart ve A850G PSU aldım. İkisinin toplam para iadesi 800 tl yapıyor, fakat kampanya tarihi 20 mart! 3 gün için kaçırdık, acaba yazsam bir güzellik yaparlar mı :)
-
Bu kampanyadan yararlanmak için Türkiyede atılan msi ürünlerini; satıcıdan'' firmadan bağımsızmı'' yoksa illa belirli firmalardanmı satın almak gerekmekte ?
misal satın alsak ?
1000 TL geri ödemeden yararlanabiliyormuyuz ?
Tarihi kaçırmışım; kusra bakmayınız. Boşa sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Mayıs 2023; 7:46:8 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
LOL, senin 11500 de maşallah kazan dairesi gibiymiş, tüm apartmanı ısıtır ;) |
30 bin liralık anakartta 2 bin lira iade varmış. O da stokta yok. Teşekkürler MSI... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X