Bildirim
Msi Dka 790gx platinium yine aynı sorundan arızalandı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
overclock yaparken yanlış ayarları kurcaladığın için olmuş olabilirmi..pili çıkartıp biosu sıfırladıktan sonra açmayı denedinmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 12 Nisan 2009; 21:31:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DEATH71
overclock yaparken yanlış ayarları kurcaladığın için olmuş olabilirmi..pili çıkartıp biosu sıfırladıktan sonra açmayı denedinmi
katılıyorum. Biosu resetle veya bios update işte anladın. Açılırsa bir de format at sağlıklı olur. Ki dediğin gibi bekle bi ay daha şu ikisinden birini al
DFI LanParty DK 790FXB-M2RS
Bu çok daha kaliteli az fark var fiyat olarak
DFI LanParty DK 790FXB-M2RSH -
1 cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ama anakart powera basınca sivrisinek vızıltısı gibi bir ses cıkıyor hiç bir tepki yok
2 çalışıyorken kapandı neyaptıysam bios pili dahil herşeyi yaptım 15 gün önce garantiden gelmişti aynı sorundan oc ayarım normal 15 gündür aynı ayarda kullanıyordum
3 garantideki yazıda arızalı parça değiştirilmiştir diyordu pazartesi göndermekten baska çare yok galiba okadarda para vermiştim msi biraz zor alırım gibime geliyor birde exa dan garanti anlayışları 0 -
Ankartı 3 defa gönder olmadı bozup gönder 4. gönderişinde deşim talep et -
MSI kem, küm.. -
Önceki arızada anakarttan neyi değiştirmişler?
O/C ayarları çok önemli. Sistemde zorlanan bir parça varsa arızaya neden olabilir.
O/C sonrası testleri test programı ile değil de günlük kullanabileceğiniz düzeni (sık kullandığınız herşey) zorlayarak yakalamak daha mantıklı.
Sistemde test programları hata vermezken sistem stabilitesi kullanım sırasında bozulabiliyor. Aynı şekilde test programı hata verirken normal kullanımda hiç bir sorun çıkmayabiliyor.
HT destekli işlemcilerde tek bi uygulama ile test yerine birden fazla uygulama le yapılan testler daha sağlıklı düzenlemelere yardımcı oluyor. -
teşekkürler dellino 1) hangi parçanın değiştiği yazmıyordu bilgide 10 dakka stress test ok yazıyor 2 )cpu 265*14 3710mhz Ht=2350mhz NB=2350 mhz Ram=1060 mhz 5-5-5-15-18 Cpu volt =1.488 de stabildi Oyunlar,günlük işlemler ne yaptıysam hiç hata yoktu 15 gündür sıcaklıkta normaldi ama occt programı ile bir test yapayımdedim 7 dakka sonra gitti diğer arızalandığındada prime 95 yüzünden gitmişti -
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf1985
teşekkürler dellino 1) hangi parçanın değiştiği yazmıyordu bilgide 10 dakka stress test ok yazıyor 2 )cpu 265*14 3710mhz Ht=2350mhz NB=2350 mhz Ram=1060 mhz 5-5-5-15-18 Cpu volt =1.488 de stabildi Oyunlar,günlük işlemler ne yaptıysam hiç hata yoktu 15 gündür sıcaklıkta normaldi ama occt programı ile bir test yapayımdedim 7 dakka sonra gitti diğer arızalandığındada prime 95 yüzünden gitmişti
geçmiş olsun.. -
sağolun benden bir tavsiye ben sözlere kulak asmadım forumda coğu kişi msi dan uzak durun demişler di artık dinlerim ilk ve son msi birlekteliğim gigabyte,dfi dan şaşmayın -
quote:
sağolun benden bir tavsiye ben sözlere kulak asmadım forumda coğu kişi msi dan uzak durun demişler di artık dinlerim ilk ve son msi birlekteliğim gigabyte,dfi dan şaşmayın
gigabyteın forever
-
aynen -
quote:
aynen
Yola gelmen sevindirici -
bir akadaşın aynı şey başına gelmişti hemde 2 kez.
para iade tek çare, belki kartın yeni revisyonu ile düzelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Beriko
quote:
aynen
Yola gelmen sevindirici
-
hayatta herşey bir tecrübe para idedsi yapacaklarını sanmam çünkü aynı arızadan 3 defa garantiye gitmesi gerekiyor artık ben bu karttan umudu kestim gittiği yere kadar kullanırıım geldkten 15 gün sonra zaten yine bozulur ben yine gönderirim kargo parası 22 tl oldu tahminen yazın ortasına doğru kavga döğüş kartı değiştirirler sanırım Kargo parasıda 50 tl yi bulur bende 400 tl ye msi almış olurum tabiki ilk ve son
Gerçekten şu bir gercek bundan önce gigabytın ds3h modelini kullandım 185 tl idi malzeme kalitesi msi dan iyi idi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X