Şimdi Ara

msi ethernet sürücü proglemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dün sürücüleri kurdum ama aygıt yöneticisinden baktığım zaman ethernet sarı şekilde ünlem gösteriyor msi verdiğiniz linke girdim bir tek bu çalışmadı diğerlerini indirip kurdum lan sürücüsünüde rica etsem saygılar 845E Max HT Ready

• quote:

http://www.driverstock.com/MSI-845E-Max-HT-Ready-driver-download/14-9-11488-88283/index.html

Sonucu Yazarsan Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimunaLife -- 23 Şubat 2010; 17:01:57 >
    MSI için tanımı 845E Max HT Ready LAN sürücüsü:

82.562 Intel PRO 10/100 & 82.540 PRO GB LAN sürücüleri
    Version: n / a

Kamu Tarih: 2 Eylül 2002

Indirmek için ayna seç:

Mirror 1: MSI US1 (552,2 KB)

Ayna 2: MSI US2 (552,2 KB)

Mirror 3: MSI Tayvan (Asya) (552,2 KB)

Ayna 4: DriverStock.com ABD depolama (552,2 KB) çok özürdilerim ama böyle bir sayfa çıkıyor sadece ayna 4 indirebildim hangisinin inmesi gerekiyor acaba birde orda win 98 falan yazıyor xp uyumlumudur bıktınız benden ama inanın sizde bu vesileyle hayır işlemiş olacaksınız iki yaşlı insanın bilgisayarı almanyadaki kızlarıyla konuşacaklar hiç bir şey de bilmiyorlar saygılar
  • Proxy Ayarlarım nedeniyLe bn kendim downLoad yapamıyor ve downLoad sayfasına giremiyorum. Lakin Mirror 1'i indirmen gerekLi. xP'de çalışacaktır.
  • malesef birinci olan inmiyor http://www.nodevice.com/driver/845E_Max_HT_Ready/get37896.html bu linkteki olabilirmi acaba Microstar 845E Max HT Ready driver download diye bir şey var ama
  • Merhabalar;
    MSI 845E Max Anakartin tüm sürücülerini BURADAN indirebilirsiniz.
    MSI resmi sitesidir.

Size gerekli olan link en alttaki "Intel 82562 PRO 10/100 & 82540 PRO GB LAN Drivers" başlığı altında sunulmuştur.
    İşletim sisteminize göre ilgili ismi tıklayarak sonraki sayfada da bölge seçerek indirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
  • selamlar çok teşekkür ederim biraz önce xp ve u.s yazan yere tıkladım ve456 kb olan sürücüyü indirdim yarın ilk işim bunu denemek olacak inşallah olur valla kardeş 2 gündür arıyorum bir sürü şey denedim olmadı bu kadarcık bir sürücü olmayıncada internet olmuyor haliyle tekrar çok teşekkürler
  • Rica Ederim.

Böyle bir duruma vesile olmam ve o insanlara mutlu etmek adına yardım ettiğiniz için de ben size teşekkür ederim.
    Umarım sorunu çözmüşüzdür.

İyi çalışmalar.
  • tekrar selamlar malesef hala olmadı ethernet kartını çıkartıyorum başka slota taktım gene çalışmadı sarımsı bir ışık yanıyor aygıt yöneticisinde sarı ünlem işareti devam ediyor sizin söylediğiniz sürücüyü de yükledim gene olmadı acaba kartmı bozuk birde yüklediğim sürücüleri program ekle kaldırda da göremiyorum onuda anlamadım anlıyacağınız insanlara yardım edeyim dedim bilgisayarlarına format attım intenet yok yapamadım rezil olduk
  • Eğer tekrar format atabilirsen format at belki driverları yanlış kurmuş olabilirsin. Geçen servise gittiğim bilgisayarda da öyle olmuştu. Adam driverları başka pc den kurmuş uyum sağlıyor diye ethernetide başka cd den kurmuş ama internete giremiyor. Sarı ünlem duruyor üzerinde elle ip veriyorum gidiyor fakat net'e girmiyor.

Dediğim gibi eğer baştan format atabilirseniz atın yok atamam diyorsanız bilgisayarın ip elle yapılandırın manuel ip verin. Buradan elle ip nasıl verilir izleyebilirsiniz.

Formattan sonra driverları Buradaki program ile bulabilirsiniz. Bulduğunuz driverların adreslerini alıp interneti olan bir biligsayarda indiriniz. Zahmetli gibi görünsede çözüme ulaştırabilir.

• biraz önce gittim tekrar bakmaya modemin bütün ışıkları yanıyor ethernet kablosunda modeme gelişte proglem yok bilgisayarın arkasındaki ethernet takılı ama hiç ışık yok modemin cd sini yüklemeye çalışıyorum, ya ethernet kartın bozuk oluşundan yada,sürücüsünün olmayışından modem kurulumu tamamlanamıyor öyle kalıyor şimdi sizin dedğinizde çıktı 3 seçenek var ozaman
  • Oncelikle merhabalar;
    Anakartin onboard driver'i ile kurmaya calisiyorsunuz ama, Anladigim kadari ile bağımsız bir donanim olan ethernet karti kullaniyorsunuz.
    quote:

ethernet kartını çıkartıyorum başka slota taktım gene çalışmadı

Oncelikle suna karar verelim. Onboard Ethernet mi kullaniyorsunuz? ( ki board adı yazdığınız ve harici oldugunu belirtmediginizden sebeple ben size board'ın ethernet sürücülerinin link'ini vermistim. ) yoksa standart harici bir ethernet kartı mı?
    Harici bir ethernet kartı ise (PCI slotuna tatığınız) bunun marka modelini veya uzerinde yazan herhangi bir ibareyi soylerseniz yardımcı olabilirim.

Birde kabloda sorun olmadiğini nasil teyid ettiniz? Modem Arayüzü ile iletişim kuramadı iseniz bence kablonuzda da sorun olabilir. Ama tabi oncelikle etherneti taıtmanız gerekmektedir.
    Sorularıma cevap alabilirsem yardimci olmaya calisirim.

İyi çalışmalar.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSeyyaHl -- 27 Şubat 2010; 20:16:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.