Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
76.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fan sorunu bendede başladı günde 5 saatten fazla pc başındayım. ilk başta ondandır diye düşündüm fakat gördüğüme göre birçok kullanıcıda var bu durum.. fan gürültülü ve fazla ısınıyor tek çaresi teknik sevismi bunun?
    Arkadaşların dediğine göre 20-25 günde geliyormuş servisten.. o kadar bekliyebileceğimi sanmıyorum ama tek çare buysa razıyım çok sinirim bozulmaya başladı bu seslere.Cevaplarınızı bekliyorum.
  • ya dün düşürdüm ses sistemi kulaklık girişine takılıydı kulaklık girisinin içi kırıldı nasıl basardıysam.simdi ses sisteminden sagdece sagdan ses geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

Bu fan sorunu bendede başladı günde 5 saatten fazla pc başındayım. ilk başta ondandır diye düşündüm fakat gördüğüme göre birçok kullanıcıda var bu durum.. fan gürültülü ve fazla ısınıyor tek çaresi teknik sevismi bunun?
    Arkadaşların dediğine göre 20-25 günde geliyormuş servisten.. o kadar bekliyebileceğimi sanmıyorum ama tek çare buysa razıyım çok sinirim bozulmaya başladı bu seslere.Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşım, MSI servisi gerçekten 1 numara, telefon et yardımcı olurlar, diğer servisler gibi bir saat telefon başında bekletmiyorlar, Telesekreter çıkıyor yönlendirme numarasını biliyorsan yönlendiriyor bilmiyorsan "0" ile santrale bağlanıyorsun görevli bayan yönlendiriyor veya ürün hakkında bilgi veriyor. Servisin hızına hayran kalacaksın kolay gelsin.

Servisin olduğu sayfa.
    http://www.msi.com.tr/service.htm?func=service

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashiila -- 27 Ocak 2009; 11:29:01 >
  • kamerada sıkıntı yaşayan var mı? bende msn de aramada olsun görüntülü konuşmada olsun msn kilitleniyor msn yi kapatıyor ve msnde mikrofon calışmıyor
  • Bazen driverlerle ilgili bu tür sorunlar oluyor, geçen gün msn'nin sitesinden yüklediğim messenger 2009'da "WLM 9.0" ses ve görüntü kurulumunda ses'de sorun yoktu ancak görüntü göstermiyor kamera ile olarak "başka bir program kıullanıyor" olabilir gibisinden birşeyler yazıyordu. MSI'nın sitesinden işletim sistemine uygun kamera driverini yükledim sorun ortadan kalktı. sende hem ses hem de kamera driverlerini yeniden kur sanırım problemin hallolur. olmazsa Messengeri de yeniden kurmayı dene.

Kamera Driveri = Chicony WebCam Driver
    Ses Kartı Driveri = Realtek High Definition Audio Drivers for EX600

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1200

• acaba kırdıgım kulaklık girişi garanti kapsamındamıdır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tan

MSI EX 600 Son Bios 103 tuşlular için (numerik tuşları olan)
    1.2c kendim için hazırladığım CD imajını rapide yükledim. İmajı herhangi bir CD imaj yazdırma programı ile CD ye kaydedip, Cd takılı iken yeniden başlatın.
    CD BİOS güncellemesini otomatik yapacaktır. sonra bilgisayar kapanacak. daha sonra açıp (CD çıkart) biosdan default ayarları yaptıktan sonra sistemi başlatabilirsiniz.

http://rapi dshare.com/files/192279953/ex600-1.2c.iso

güncel
  • Kardeş yanılıyorsun güncel olan 1.2c değil, EX600 lerin en güncel Bios sürümü 1636_509.zip olan. yani
    versiyon 1.2C değil, versiyon 5.09 olan en son.
    "SystemBios A1636IMS.5xx for 103 press keys(keyboard) with Dolby function"
    Yeni bir güncelleme oldumu üst sıralara yazılır, update tarihinin hepsininde 2008-08-18 olduklarına aldanma

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadfile&dno=6362&type=bios

quote:

quote:

MSI EX 600 Son Bios 103 tuşlular için (numerik tuşları olan)
    1.2c kendim için hazırladığım CD imajını rapide yükledim. İmajı herhangi bir CD imaj yazdırma programı ile CD ye kaydedip, Cd takılı iken yeniden başlatın.
    CD BİOS güncellemesini otomatik yapacaktır. sonra bilgisayar kapanacak. daha sonra açıp (CD çıkart) biosdan default ayarları yaptıktan sonra sistemi başlatabilirsiniz.

http://rapi dshare.com/files/192279953/ex600-1.2c.iso

güncel

• Öncelike merhabalar
    Ben ex600 üme xp yüklemeye karar verdim
    nedeni vista da sürekli olarka oynadığım bazı programların kapanması-çalışmaması idi 2gb ram i daha randımanlı kullanacağını düşündüm ve xp ye geçtim
    bir arkadaşım ile beraber her sorunu hallettik sayılır driver lerini bulduk yükledik tek sorunum oldu
    oda benim driver ların olduğu cd yi bulamamam aradım taradım bir türlü bulamadım tüm driver ları internet ten arayıp bulduk

Fakat şu system control manager programını bulamadım xp de "yüksek performans-dengeli .. " gibi modları seçemiyorum vede ışığı veya ses i açıp kapadığımda bunu göremiyorum grafik ile

Eğer elinde ex600 ün driver cd si olan varsa lütfen upload edebilirmi yada linki varsa buraya yazabilirmi

tekrar iyi günler...
  • System Control Manager=http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=135&prod_no=1200

Driver=http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1200

quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

Öncelike merhabalar
    nedeni vista da sürekli olarka oynadığım bazı programların kapanması-çalışmaması idi 2gb ram i daha randımanlı kullanacağını düşündüm ve xp ye geçtim
    bir arkadaşım ile beraber her sorunu hallettik sayılır driver lerini bulduk yükledik tek sorunum oldu
    oda benim driver ların olduğu cd yi bulamamam aradım taradım bir türlü bulamadım tüm driver ları internet ten arayıp bulduk

Fakat şu system control manager programını bulamadım xp de "yüksek performans-dengeli .. " gibi modları seçemiyorum vede ışığı veya ses i açıp kapadığımda bunu göremiyorum grafik ile

Eğer elinde ex600 ün driver cd si olan varsa lütfen upload edebilirmi yada linki varsa buraya yazabilirmi

tekrar iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: nashiila

System Control Manager=http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=135&prod_no=1200

Driver=http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1200

quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

Öncelike merhabalar

tekrar iyi günler...

tşk. ederim sitesine baktığımda kamerai çin o zaman aveo idi driver chicony denedim ve çalıştı sorunsuz yani istediğim tüm driverleri buradan temin edebilirim hemen cd yapayım kendime :D
    iyi günler

• sayın ex600 cülere

10 gün kadar önce ex600 ü servise yolladım fan traktör gibi çalışıyordu makine kendi kendine kapanıyordu dvd hiç çalışmamaya başlamıştı

makine servisten geldi herşey çok güzel olmuş. Baktım dvd yazdıramıyorum sonradan anladım dvd rw yerine combo takmışlar ben ne yapayım.
    herkesin ki dvd rw dimi.

bana ne önerirsiniz.
    bilgisayarıda iş için kulanıyorum 10 gün demek zulum bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihli7 -- 4 Şubat 2009; 18:30:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salihli7

sayın ex600 cülere

10 gün kadar önce ex600 ü servise yolladım fan traktör gibi çalışıyordu makine kendi kendine kapanıyordu dvd hiç çalışmamaya başlamıştı

makine servisten geldi herşey çok güzel olmuş. Baktım dvd yazdıramıyorum sonradan anladım dvd rw yerine combo takmışlar ben ne yapayım.
    herkesin ki dvd rw dimi.

bana ne önerirsiniz.

sorun giderilmesi iyi olmuş fakat combo sürücü konulması açıkçası ilk garip geldi
    Önce verdiğiniz servise telefon ile ulaşın böyle yaptınız nedeni nedir deyin muhtemelen mantıklı bir açıklama yapacaklardır.Tatmin edici gelmesse veya haklı olmadıklarını görürseniz o zaman tekrar gidersiniz, Önce bir bilgi alın bakalım ne diyecekler

• şimdi görüştüm servisle telefona bakan bayan içerdekiler epey bi konuşma trafiği yaşadıktan sonra yanlışlık olmuş tekrar gönderin düzeltelim dedi.
    inşallah hızlı bir şekilde hal olur
    teşekkürler...
  • quote:

bana ne önerirsiniz.

Kardeş sende biliyorsun ki tek çözüm servise telefon edip durumu iletmek ve çözmelerini istemek.
    servise ne gönderdiysen onu istersin.

EX600 diyoruz ama EX600'ünde kendi arasında 086 modeli, 087 modeli ve 088 modelleri var.
    Benim model 086 her türlü dvd'yi yazıyor modeli=Multi DVD-Yazıcı
  • quote:

şimdi görüştüm servisle telefona bakan bayan içerdekiler epey bi konuşma trafiği yaşadıktan sonra yanlışlık olmuş tekrar gönderin düzeltelim dedi.
    inşallah hızlı bir şekilde hal olur
    teşekkürler...

inş. hallolur servise verilen malın tekrar gelmesini beklemek zulümdür :D umarım erken gelir sorunsuz şekilde
  • merahaba ben de yaklaşık 5 ay önce msi ex600_086 aldım ürünün performansından memnunum ama benim sorununum bilgisayar çalışırken ses gelio servise yolladım fanın temizlendiğini falan söylediler ama o ses azalsada hala gele bazan tıkırtı gibi gelio bu ses normal mi? cevaplarsanız sevinirim....
  • çoğunluğu çok pahalı demiş bu pc ye ben ikinci elini 600 e buldum cihaz tertemiz baktım fiyat çok mu deil mi bana bi yardımcı olurmusunuz. önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar ürünü 16.02.2008 tarihinde aldım tam 1 yıl oldu hatta saat 01:46 bir yılı devirmişiz şu ana kadar problem olarak 2 kere fan temizliğine gitti başka bir problem yok.Daha önce bimtese götürdüm harbiyeye ama onun anlaşması iptal olmuş onlar temizledi bir sorun yoktu ama şimdi tek servis anko olmuş maltepede gönderdim bakıma geldi , fan sesi gitmişti ama laptopun sıcaklıkları artmaya başladı önceden ses vardı kirli tozluydu bu kadar ısınmıyordu
    naptılar serviste anlamadım Anko bilgisayarı hiç sevmedim ve durumu ilettim ürünü tekrar göndermemi söylediler.Ama ben açıkçası çekiniyorum tekrar anko bilgisayara göndermeye bir de beklemek istemiyorum.Kısacası bu notebooku alacaklar bir kere daha düşünsün soğutma sistemi iyi değil bence arkadaşıma amerikadan toshiba geldi o da eski pentium m işlemcili adamın 7-24 açık notebooku ama hiçbir sorun yok adamlar bi hava çıkışı koymuşlar mağara gibi ve fanı acayip çalışıyordu.Kısacası sıcaklık sorunu dışında herşey ii ama fan sorunu başa bela ben toshiba veya hp tavsiye ediyorum daha o bilgisayarlardan fan sorunu , ısınma sorunu ile karşılaşan görmedim genellikle msi , asus, acer de oluo ama msi başı çekiyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor83 -- 17 Şubat 2009; 2:00:54 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.