Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
76.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI EX600 düşünmek bambaşka eskidi zaten 4 sene yaklaşık....
  • arkadaşlar kamera olayını çözen yokmu ben yeni aldım cam i hiç görmüyor p1 tuşuna basınca hiç birşey olmuyor driverları denedim banamısın demedi yok yok yok p1 in yanındaki tuşlar çalışıyor o kendi programı varya tuşlar için onuda yükledim artık aklıma birşey gelmiiyor aldıgım kişi format atıp yollamış formattan önce çalışıyordu valla dedi çözüm bulan varsa lütfen yazsın
  • selam arkadaşlar. bu msi ex 600'e 1 tb disk takan oldu mu acaba? yada 500 gb ile 1 tb arasında disk takan???
  • arkadaşlar msı ex 600 e hiç 2x4gb ram takan oldumu destekliyormu tek slota maximum 2 gb destekler ama 4 gb destekliyenlerde var bu makine desteklermi takan varsa yorum yapsın lütfen
  • slm arkadaşlar bu formda soru cevaplıyacak bi arkadaş varmı kimse ilgilenmiyor galiba admin arkadaşım direk sana yönelteyim bari sorumu bilmiyorsanda hicdegilse bilmiyorum de bari msi ex600 e INTEL E8600 3.33 GHZ CORE2DUO 6MB 1333MHZ 775PIN işlemci taksam anakartla uyum sağlarmı bilgisi olan paylaşsın lütfen
  • arkadaşlar bios şifremi unuttum. açtım cihazın içini ancak bios pilini bulamadım bilen var mı? veya da biosu nasıl sıfırlayabilirim? not: windows açılmıyor
  • Arkadaşlar bu EX600'un dvd'si ide mi sata mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Arkadaşlar bu EX600'un dvd'si ide mi sata mı?

IDE

Afedersin ama, Niye Sordun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 22 Ocak 2012; 15:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tan

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden

Arkadaşlar bu EX600'un dvd'si ide mi sata mı?

IDE

Afedersin ama, Niye Sordun?

Dvd'si bozuldu, yeni alacağım da. Durduk yerde DVD yok oluyor, baştan başlatmak lazım oluyor.
  • Aşağdaki linkteki meretin IDE olanını aldım,uydurmak için 50 takla attırdım hem dvd yuvası hem bu mereti törpüledim, IDE yuvası üstüne delik açtım genişlettim, soketleri oturtayım diye ama nafile uymadı tekrar dvd yi taktım. Belki onun için sormuşundur dedim... EX600 için bu parçayı sakın...aman diyim...

Akasa N.Stor Notebook IDE Optik Sürücü Yuvasına Uyumlu 2,5" SATA HDD Kutusu

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-nstor-notebook-sata-optik-surucu-yuvasina-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu-ak-oa2ssa-bk/productDetails.aspx?productId=bd131138&categoryId=813

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 22 Ocak 2012; 17:00:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tan

Aşağdaki linkteki meretin IDE olanını aldım,uydurmak için 50 takla attırdım hem dvd yuvası hem bu mereti törpüledim, IDE yuvası üstüne delik açtım genişlettim, soketleri oturtayım diye ama nafile uymadı tekrar dvd yi taktım. Belki onun için sormuşundur dedim... EX600 için bu parçayı sakın...aman diyim...

Akasa N.Stor Notebook IDE Optik Sürücü Yuvasına Uyumlu 2,5" SATA HDD Kutusu

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-nstor-notebook-sata-optik-surucu-yuvasina-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu-ak-oa2ssa-bk/productDetails.aspx?productId=bd131138&categoryId=813

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-laptop-icin-dvd-rw-yazici-sifir-50850145

Ben şunu düşünüyordum ama, bilemedim şimdi.

• ekrank artı 8400m g yi değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar bu işlemi yapan varmı chipset değişmeden değişim mümkünmüdür acaba ayrıca hangi modeller voltaj/ısı sorunu olur veya olmaz ?
  • Yaklaşık 2 yıl önce aldım bu laptopu. Aldığım zmn fiyat/ performans acısından en iyisiydi. Cok da memnundum makinemden. Isı sorunu yok. ses ve görüntü kalitesi çok iyi. klavyesiyle ilgili yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum gayet kullanıslı. orjinal Vista yla geliyor fakat XP yükledim performansı daa da artmıştı. Gecen yıl makinemin basına elzem bi kaza geldi :) ekran ve anakartı pert oldu. Servisi 400-500 lira fatura cıkar size 2.el laptop verelim demesine ragmen Laptopdan memnun oldugum için 400 liraya tamir ettirdim.Win 7 yükledim. sorusu olan arkadaslarıma laptopla ilgili deneyimlerimi paylasabiliirm.
  • Slm MSI cı arkadaşlar forumdan da anlaşılacağı üzere uzun zamandır MSI kullanıyorum bir kaç sıkıntı vardı onları hallettik.
    Şimdiki sorun ise doğal olarak pil artık şarj tutmuyor ölmeye başladı.
    bununla ilgli bir işlem yapan yada yeni pil alan varsa tecrübelerini bekliyoruz. Teşekkürler.
  • pil ile ilgili islem sanirim yok. Lityum pillerinin hepsi uretim tarihinden itibaren sarj durumu nasil sartlarda yapilirsa yapilsin bagimsiz olarak sicakliga bagli azaliyor, yani geri donusumu olmayan bir iyonik tepkime gerceklestigi icin. Pil konusunda yenisi alacaksiniz kacari yok. Lityum pilleri kullanmadiginz uzun zamanlardada en iyi saklama kosullari ise %40 doluluk orani ile dusuk sicaklik 0derecede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler EX600'ün 8400M-G ekrankartı 2 sefer yandı şuan çok masraf ettiriyor 1 ekran kartına 250 TL istiyorlar. ekran 8 e bölünüyor ufak ufak ekranlar halinde sizce bu tamirci bizi kazıklıyormu ? 250TL ye 1 tamir olurmu hemde 2 ay kullandım yine bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insulinhormon -- 14 Ekim 2012; 0:20:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwtr

beyler EX600'ün 8400M-G ekrankartı 2 sefer yandı şuan çok masraf ettiriyor 1 ekran kartına 250 TL istiyorlar. ekran 8 e bölünüyor ufak ufak ekranlar halinde sizce bu tamirci bizi kazıklıyormu ? 250TL ye 1 tamir olurmu hemde 2 ay kullandım yine bozuldu

aynı durum 3 kere başıma geldi , ben birisi bahsedince duyup gittim yıllık 170lira+kdv ile garanti yapıyorlardı.
    yıl içinde batarya dışında her türlü arızadan sorumlu, garanti satın aldım. Özel bir şirket, en başta düşünmüştüm farklı anakart almak daha masraflı ve garanti olmuyor diye. sonraki diğer 2 ve 3. bozulmadada iyiki yaptırmışım dedim.şirketin adı neoser isterseniz internetten bir bakın

• ekran kartı bende de sorun yarattı..modlu driver kullanmanın etkisi oldu mu bilemiyorum..tamire verdim özel bir işlem uygulayıp kartı çıkartıp tekrar takıyorlarmış..ben den de 160tl aldılar..uzun süre kullanmamıştım tamirden sonra..geçenlerde kullanmaya başladım..Pat aynı arıza tekrar nüksetti..deli oldum..ekranın ortasında kalın bir çizgi beliriyor ve açılmıyordu..internetten araştırmaya başladım ve bu problemin sık yaşandığını gördüm işin ilginç yanı çok enteresan da çözümü olduğunu öğrendim :)
    ekran kartını resmen fırınlıyorlardı 200 derece de :) tabi bunu masaüstü harici akran kartı için yapıyorlardı..bizim ekran kartı tümleşik olduğundan laptopu da fırına veremeyeceğimizden :)) dolayı laptoplar için bakmaya başladım..bir yerde bunu bildiğimiz FÖN MAKİNASIYLA yaptıklarını gördüm..ve aynısı uyguladım sonuç başarılı oldu ve ekran kartı düzeldi :)))

• şu an msı nin kendi sitesindeki 156.09 nolu driverını kullanıyorum..ama buda çok eski..modlu olmayan ve stabil çalışan daha yeni bir sürümü kullanan var mı acaba?
  • kimse kalmadı mı bu laptop u kullanan???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.