Şimdi Ara

MSI EX600 INTEL C2D T7250 2Ghz 2048MB 160GB__Neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI EX600 INTEL C2D T7250 2Ghz 2048MB 160GB__Neden bu kadar ucuz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71623#tablnk
    Özelliklere bakılınca inanılmaz bir fiyat. ..
    Msi laptoplar iyimi ?

ben dell aldım ama bunu gördm ve moralim bozuldu. :(

DELL INSPIRON 1520 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 1024MB 120GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (SİYAH)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71865

• msi ex610 neden o kadar ucuzsa buda ondan o kadar ucuz...

bi şekilde ucuza mal ediyolar demekki_???
  • özellikleri iyi pek sorunda yok okuduğum kadarıyla.
    fiyatı görünce şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revive -- 2 Şubat 2008; 17:20:10 >
  • MSI Piyasaya giriş yapmak istiyor sonra 2000ytl olur bu cihaz..
  • ne diyim arkadaşım Senin leptopun hayırlı olsun.Ama bunu aklından çııkarma Dellin kalitesi Msı da yok fakat MSI Özellikleri biraz daha iyi.
  • Dell iydir hocam takma kafana sen,bir dell kullanıcısı olarak çok memnunum...
  • Yakında bu bilgisayar sektörüne o kadar farklı markalar girecek ki şaşıracağız. :) Piyasayı dağıtmaya geliyor çinliler :D SUNNUY de bu işe giriyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben indirimsiz haliyle vatandan 3,5 ay önce almıştım. gayet iyi. tavsiye ederim.
  • aslında dell in de o fiyata satılması lazım... ülkemizde pek çok şey ne özelliği olursa olsun hak ettiği paradan daha fazlasına satılıyor malesef...

ben bu noktada bu marka fanatizminin de önemli ölçüde firmaların fiyat belirlemesinde etkili olduğunu düşünüyorum... fiyatı belirleyen şeyler arasında belki de bi etkisi yokmuş gibi görünen bişey aslında ama dünya piyasasının aksine bu marka satmanın ülkemizde daha çok markacıkda görüldüğünü düşünüyorum yani tüm dünyada genelde pahalı olan bişey de pahalı türkiye de yurtdışında f/p oranı iyi denilebilecek bişey de yine pahalı türkiye de... bunu biraz da türkiyedeki markaya sadık kalmanın etkisinin olduğunu düşünüyorum...

kimse üzerine alınmasın genele ilişkin bi düşüncem paylaşmak istedim sadece...

• iyiki dell almışsın msı kullanıyordum arızalandı 30 işgünü geçti mavi bilgisayardan başka bir model aldım

msı Allaha yakın bana uzak olsun

ekran kartından dolayı 8600

8400 ekran kartları 7600 den yavaştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Mart 2008; 19:04:16 >
  • Yanılmıyorsam bu ürün windows işletim sisteminle gelmiyor, bir kere burdan çok büyük fiyat düşüşü var. Ayrıca MSI markasını belki laptoplar arasında görmediniz ama yıllardır benim bildiğim kadarıyla ekran kartı ve anakart piyasasında iyi işler başarıyor. Direk kalitesiz damgasını vurmak bence haksızlık. Ayrıca laptopun kasasının sağlamdığından başka içindeki parçalar da önemli emin olun kullanılan markalar kötü değil.
  • aynı özellikleri oln amd işlemcili modeli olan EX610X modelini aldım. bilgisayar için lafım yok ancak üretici firmanın bir eksikliğini söylemek isterim. rojinal driver CD'sinde XP sürücüleri yok. bunları ancak netten indirebiliyorsun ve bayağı aman alıyor.
    Aldıgım dizüstünün 1394 potunun arızalı olabileceğini düşünerek yetkili servis olan İstanbul Bimtes isimli şirkete gönderdim yetkil servisi çalışanlarının tavırları benim çok hoşama gitti . şöyleki diz üstü bilgisayarımda sorun olmadıgını tesbit etmelerine ragmen benim isteklerim doğrultusunda geniş ve kapsamlı teste tabi tuttular öyleki kargo parasını kendileri ödemek üzere video kameramı istediler ayrıca başka video kamera ayarlayıp kontrol ettiler. işin dahada güzel tarafı her aşamada beni telefonla arayarak bilgilendirdiler.
    Markası ne olursa olsun Performan olarak düşünürsek her pcnin zaman içinde yavaşlayacağı bilinen bir gerçek (kullanıcı kaynaklı olarak) bence önemli olan teknik servisin kaliteli çalışması ben şahsen aldğıma pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz polis -- 17 Mart 2008; 21:44:12 >

• Allah kazası belasız arızasız kullanmayı nasip etsin.
    EX600 çok güzel bi makina. Maşallah maşallah....

• arkadaşlar bende bugun ex600 modelini aldım ama yorumlar beni korkuttu ekranla ilgili iyi şeyler yazmamışlar doğrumu ekran kalitesi kötümü bu kadar süper özelliklere sahip bir makinanın ekranı nasıl kötü olur ya kullanan varsa bilgilendirebilirmi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.