Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiğim kadarıyla 800mhz e düşmesini biostan engelleyebiliyorsun. bios ekranında "amd powernow" seçeneğini "disable" yapınca halloluyordu benim makinada (vr330x).
    arkadaşa bu bilgisayardan alacaktık ama gold bilgisayarda crisis oyununu oynatıp oynatmadığını sorduğumuzda en düşük ayarlarla belki demişlerdi. demek ki oynatıyor
  • biosta olabilir bakmamıstım oraya işlemciyi hızını düşürebilmek güzel ama 800 çok az 1000-1500 olsa benim işlemlerim için daha iyi olur :) umarım ole bi ayarı vardır.
  • Arkadaşlar 1 sayfayı güzel okumanızı güzel tavsiye ediyorum.

Bazı kişiler ürünü kötüleme yapmışlar Bana göre eksilerini yazmıştım. Driver CDsinde xp sürcülerinin gelmemesi ve 3 saat yazdıkları bataryanın 2 saat gitmesi onun haricinde hiçbir sorunu yok. Performansı çok iyi gerçekten Bazı konulara açıklık getirmek istiyorum bazı yerleri net okumamış bazı arkadaşlar sistemin genel özellikleri aşağıda

İşlemcisi :AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 2.0 Ghz,1 MB Cache 1600 Mhz FSB
    Ekran Kartı : ATI MOBILITY™ Radeon™ HD2400 256MB Diretx10 [128 Bit DDR3 450-500 Mhz] Directx 10 Desteği var sorunlara 256 mb 128 mbit çekirdeği
    Ram : 2048MB DDR2 667 Mhz
    Wireless : Atheros Wireless Kullanıyor
    Blutooth : Toshiba
    HDD : Western Digital 160 Gb 5400 rpm sabit disk
    DVD : Optirac DVD
    Camera : Aveo Webcam 1.3M( Camredan Şikayet etmeyin Video çekerken 1280*1024 ayarlayın görüntü net.biraz yavaş ama olsn

Kısacası arkadaşlar 1.000 YTL bulanabilecek çok güzel bir notebook. %100 almanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi 2 eksi yönü var. Onun haricinde Isınma Sorunu yok Sessiz Performanslı bir makine diğer kötü yorun yazan arkadaşlara tavsiyem başka bir marka ile kıyasladığınığınız zaman MSI daha önde fiyat ve performans açısından. Şöyle anlatayım bu özeliklerde masaüstü sistemi toplasanız bu fiyata yakın toplayacaksınız yani kaçırılmayacak bir sistem.

• C2D 2.0 ile amd X2 2.0 karşılaştırmalı test imkanı olan oldumu acaba ya da link filan varmı bu işlemcilerin karşılaştırması için .
  • BU ÜRÜN ANKARADA NERELERDE SATLIYOR. ACİL CEVAP LÜTFEN.
  • arkadaşlar bilinmeyen aygıtı devredışı bıraksam ne olur yani tam olarak işlevselliği nedir?

vede bios update yapmak kaç dk alıyor?bizim burası yeni yerleşim yeri olduğu için arada sırada elektrik kesintisi oluyorda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akocan -- 7 Şubat 2008; 16:57:57 >
  • yav arkadaşlar şu biosu hirenboot cd ile dos üzerinden update nasıl yapılıyo bi görüntülü olarak anlatan yok mu yav lütfen arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akocan

arkadaşlar bilinmeyen aygıtı devredışı bıraksam ne olur yani tam olarak işlevselliği nedir?

vede bios update yapmak kaç dk alıyor?bizim burası yeni yerleşim yeri olduğu için arada sırada elektrik kesintisi oluyorda...

arkadaşım update işi dostan açmak için enfalza 5-10 dk , bios update için 1-2 dk sen makiannın şarjınını ona gore ayarla elektirik fişinide emniyet olsun diye tak elektirik giderse saten bataryayı kullanır korkma. ama bana sorarsan ben update yapmadım çünkü orda doannım bulunsa nee bulunmsa ne çokta makinayı etkileyen bişey değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: TonyM

bildiğim kadarıyla 800mhz e düşmesini biostan engelleyebiliyorsun. bios ekranında "amd powernow" seçeneğini "disable" yapınca halloluyordu benim makinada (vr330x).
    arkadaşa bu bilgisayardan alacaktık ama ****da crisis oyununu oynatıp oynatmadığını sorduğumuzda en düşük ayarlarla belki demişlerdi. demek ki oynatıyor

tşk bu işimi gördü
    anlız atherosun ar5007eg çipseti var bunun driverini bulamadım bulan varmı?
  • bende vegadan aldım laptopu kaptım geldim eve telaşla açtım kutuyu aküsünü bile takmadan taktım ceyrana ama daha açılışta cd yi görmedi namussuz. direk freedosun seçenekleri geliyor.. Biosun boot kısmından Boot Device Priority den girdiğim zaman cdrom u göremiyorum network ve sata disk den boot seçeneği var 2 tane ama cd den boot yok.. siz nasıl kurdunuz xp yi vistayı.. enim altin içinden cdromun kablosunumu takmayı unutmuşlar ne yapmış bunlar yaw helpppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 7 Şubat 2008; 22:35:45 >
  • boot menüde gözükmesi lazım f8 e basınca eğer gözükmüyosa biosa gir primary ve secondary olarak bak bakalım .Merak etme o sorun biostan çözülür.
  • primary master autoda zaten onu cdrom a aldım sakladım aç kapa yaptım gene aynı olmadı... otomatik bulması lazım biosda zaten... Boot menüdede cdrom seçeneği yok. :-( yaw ben ne zaman bir bilgisayar alsam hep aynı ya.. kucağımda koltuğumun altında taşınamaz pcleri taşıyıp duruyor teknik servisleri aşındırıp duruyorum.. zaten bu yüzden bilgi işlemci oldum çıktım anasını satayım.. Bu aldığım taşınabiliyor ya diğerlerinin altında kalmak istemedi sanırım namussuz.. Eh artık taşıyacaz bunuda aldığım yere sanırım ...Adımız boş yere sistem amelesi değil ... Ama yine bu ürünü isterim.. Akocan laptobun şarjlı olduğu sürece bios updateden korkmana gerek yok.. bios update 1 dakkayı geçmez.. normal pc olsa sen bios güncellerken elektirik gitse.. Şapa oturursun . Ama laptoda kesinti olmaz ... Ama sen boş ver bios update i pc işinden anlayan eskilerden birisiyle yapsan daha olur o işi.... off yaa ben ne yapacam şimdi ya şimdi git aldığın yerle uğraş offff offffff... iyiki internetten almadım.. bende şans yok bu pc işlerinde arrkadaş.. ilk aldığım pcninde ilk gününde anakartı yanmıştı 1 hafta anakartını gelmesini beklemiş evde boş monitöre bakıp bakıp sinirlenmiştim hey gidi günler hey....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 7 Şubat 2008; 23:34:59 >

• ex610'u 2 hafta önce internetten aldım bende önce herkes gibi xp kurdum bir aygıt dışında hepsini tanıdı.
    Bir haftadan beride vista home kullanıyorum. Vistanın herşey için yönetici izni istemesi dışında bir sorunum yok şu anda. Ex610'dan ben şahsen çok memnun kaldım ve verdiğim parayı hakkettiğine dair şüphem yok.
    muadil ürünlerle arasında çok fiyat farkı var. İntel işlemci ve orjinal işletim sistemi için ben o kadar fark vermem şahsen. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  • arkadaşlar benm bi arkdaşamda msı amrka laptop var o bana sordu bende arıorm..laptoptaki camerayı tanımıo driver cdsi var elide bi tane ama neyi yükliyeceğinide bilmio bilen biri varmı driverda hangisini yükliyeceği hakkında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aleksandrin

ex610'u 2 hafta önce internetten aldım bende önce herkes gibi xp kurdum bir aygıt dışında hepsini tanıdı.
    Bir haftadan beride vista home kullanıyorum. Vistanın herşey için yönetici izni istemesi dışında bir sorunum yok şu anda. Ex610'dan ben şahsen çok memnun kaldım ve verdiğim parayı hakkettiğine dair şüphem yok.
    muadil ürünlerle arasında çok fiyat farkı var. İntel işlemci ve orjinal işletim sistemi için ben o kadar fark vermem şahsen. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

dostum yönetici iznini kullanıcı hesapları oturup açma kapama şeklinden UAC yi devre dışı bırakıp kurtulabilirisin bugün bizede geliyor bi ex610 büyük olasılıkla vista ultimate kurucaz burda süperpi 3Dmark sonuçlarını falan yayınlamayı düşünüyorum.

• Evettt arkadaşlar sonunda ex610 um geldi :) işyerime sipariş verdiğim için daha detaylı deneme fırsatım olmadı ama akşam vista ultimate 64 kurup deneyeceğim.. Ürün gayet güzel ve şık sorunsuz geldi paketi ilk ben açtım ve çalıştırdım deneme amaçlı dos ekranı geliyor önce. bu fiyata bu özelliklerde cihaz heralde başka markalarda zor bulunur..

Yanlız arkadaşlar kutusunun üzerinde made in china yazıyor yani çin malımı aldık ?? acaba kalite olarak ilerde sıkıntı yaşarmıyız ?? tek korkum bu şimdi tam denemeden fazla bi görüş belirtemiyorum ama kaliteli ve şık görünüyor bakalım kullandıkça anlayacağız inşallah problem yaşatmaz :(

Arkadaşlar birde cihazın ilk şarjda kaç saat durması lazım ? ilk geldiğinde pili ile denedim az şarjı var galiba 1-2 kere kapandı kendiliğinden; uzun ömürlü kullanım için ilk şarj önemli diyorlar ortalama ne kadar takmam lazım şarj için, ayrıca elektrikte kullanırken pili çıkarmak gerekirmi ??

Herkese saygılar böylece aranıza katılmış oldum bende

• quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

Evettt arkadaşlar sonunda ex610 um geldi :) işyerime sipariş verdiğim için daha detaylı deneme fırsatım olmadı ama akşam vista ultimate 64 kurup deneyeceğim.. Ürün gayet güzel ve şık sorunsuz geldi paketi ilk ben açtım ve çalıştırdım deneme amaçlı dos ekranı geliyor önce. bu fiyata bu özelliklerde cihaz heralde başka markalarda zor bulunur..

Yanlız arkadaşlar kutusunun üzerinde made in china yazıyor yani çin malımı aldık ?? acaba kalite olarak ilerde sıkıntı yaşarmıyız ?? tek korkum bu şimdi tam denemeden fazla bi görüş belirtemiyorum ama kaliteli ve şık görünüyor bakalım kullandıkça anlayacağız inşallah problem yaşatmaz :(

Arkadaşlar birde cihazın ilk şarjda kaç saat durması lazım ? ilk geldiğinde pili ile denedim az şarjı var galiba 1-2 kere kapandı kendiliğinden; uzun ömürlü kullanım için ilk şarj önemli diyorlar ortalama ne kadar takmam lazım şarj için, ayrıca elektrikte kullanırken pili çıkarmak gerekirmi ??

Herkese saygılar böylece aranıza katılmış oldum bende

Ben 10 saat bıraktım.Başkalarına göre fazla olabilir.ç

Şunu soylemem gerekiyor.Bu pil omru işlemci ısınmasıı vs. kullanımdan kullanıma değişir.Ben oyun oynamam.İnternet film,ders onlarda ilgilenirim gayet iyi gidiyor.Bence

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal112

elime dün geçti makina ve xp32 bit kurdum biraz driver sorunu yaşadım ama yazılanları okuyunca çoğunu hallettim. az once crysis yukledim oyun otomatik olarak orta detayda açıldı. ilk başta ucaktan atlama sahnesinde falan takıldı ama ilereyince çok bişe kalmadı. orta detayda benim masa üstü amd 4000+ 2.1 , 256 7100 gs ekran kartlı 1024 800mhzramli makinamdann daha iyi oynuyor . düşük detayda ise gayet hızlı . kısaca bu bir leptop ve 1.200ytl (çanta maus usb vs) maletsemde masa üstü bilgisayarımın yerini fazlasıyla aldı. benim için beklentilerimin çok üstünde. iki şeyde takıldım
    1- atheros wireles in 5007 driverini bulamadım (bu konuyu anlayan anlar :)) yardımcı olabileceklerden yardım bekliyorum bu konuda.
    2- makine fişe takılı değilken işlemci 800mhz ye düşüyor nasıl engelleyebilirm. yukarda yazılmıs ama bu konu üstünde fala durulmamış.. yapabilen varmı ?

sanirim peek driverlarını soruyorsun .malesef şuan için yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: sistemamelesi

primary master autoda zaten onu cdrom a aldım sakladım aç kapa yaptım gene aynı olmadı... otomatik bulması lazım biosda zaten... Boot menüdede cdrom seçeneği yok. :-( yaw ben ne zaman bir bilgisayar alsam hep aynı ya.. kucağımda koltuğumun altında taşınamaz pcleri taşıyıp duruyor teknik servisleri aşındırıp duruyorum.. zaten bu yüzden bilgi işlemci oldum çıktım anasını satayım.. Bu aldığım taşınabiliyor ya diğerlerinin altında kalmak istemedi sanırım namussuz.. Eh artık taşıyacaz bunuda aldığım yere sanırım ...Adımız boş yere sistem amelesi değil ... Ama yine bu ürünü isterim.. Akocan laptobun şarjlı olduğu sürece bios updateden korkmana gerek yok.. bios update 1 dakkayı geçmez.. normal pc olsa sen bios güncellerken elektirik gitse.. Şapa oturursun . Ama laptoda kesinti olmaz ... Ama sen boş ver bios update i pc işinden anlayan eskilerden birisiyle yapsan daha olur o işi.... off yaa ben ne yapacam şimdi ya şimdi git aldığın yerle uğraş offff offffff... iyiki internetten almadım.. bende şans yok bu pc işlerinde arrkadaş.. ilk aldığım pcninde ilk gününde anakartı yanmıştı 1 hafta anakartını gelmesini beklemiş evde boş monitöre bakıp bakıp sinirlenmiştim hey gidi günler hey....

yaw arkadaş sende ne şanssızmışsın . sen kasko falan yaptır cihaza, tabi kendinede. cihaz yanındayken patlamasın(AllahKorusun)

• ya ben ilk şarj sadece 2 saat filan yaptım acaba bu bi sorun olurmu .Kullanım kılavuzunda da hiç görmedim şu kadar şarj edilsin diye .Bna tavsiye edilen ayda birkez en az tamamen bitirip tamamnem dolum yapmam o kadar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.