Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer notebook'ların puanları ile karşılaştırıldığında fiyatına göre çok iyi bir tablo.
  • selamlar arkadaşlar...

bu laptopun fiyatına yakın bi laptop daha gözüme çattı. sizlerin fikirlerinizi almak istedim...

Datron TW7M22S8WCD (bu paylaşımlı ekran kartı can sıkan tek nokta. acaba uygulamalarda yeterli olurmu_? (oyun, prog. v.s._???)

INTEL Core 2 Duo T7500
    2,2GHz, 4MB cache, 800MHz
    1GB DDR2 667MHz
    GMA X3100 128MB paylaşımlı
    120GB SATA
    Dual layer DVDRW
    802.11 b/g Wlan
    Bluetooth
    Multi Kart Okuyucu
    TV Out Çıkışı
    Free DOS
    Bitdefender güvenlik paketi (1 yıl)
    Entegre 1.3MP Web Kamerası

işlemcisi wede özellikleri fena değil gibi geldi ilk bakışta... şimdi siz ne dersiniz; msi ex610 mu_? bu mu_?

• Arkadaşlar EX610 modelini istanbulda nerden alabilirim bilen varmı? internetten almak istemiyorum lütfen yardım edin
  • İnternetten alabilirsiniz. Bu bilgisayarı Nevşehir de bir bilgisayarcıdan sordum bana 1300 ytl dedi. Ama ben İnternette H.i.z.l.i.a.l dan 1160 ytl ye aldım. Hatta Ups kargoyla gönderiyorlar kargonuzun adım adım nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Cuma akşamı 23 te İstanbuldan çıktı Cumartesi 12 de aldım.

Şunu da belirteyim merkezi İstanbul olan online alış veriş sitelerinde kurye hizmetini müsteri hizmetlerine sorunuz eğer kurye varsa 1-2 saat içinde elinizde olur.
  • Arkadaşlar sanırım maximum 2 gb ram kullanabiliyoruz bu makinede değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esener50

İnternetten alabilirsiniz. Bu bilgisayarı Nevşehir de bir bilgisayarcıdan sordum bana 1300 ytl dedi. Ama ben İnternette H.i.z.l.i.a.l dan 1160 ytl ye aldım. Hatta Ups kargoyla gönderiyorlar kargonuzun adım adım nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Cuma akşamı 23 te İstanbuldan çıktı Cumartesi 12 de aldım.

Şunu da belirteyim merkezi İstanbul olan online alış veriş sitelerinde kurye hizmetini müsteri hizmetlerine sorunuz eğer kurye varsa 1-2 saat içinde elinizde olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: esener50

quote:

Orjinalden alıntı: bortecine81

ARKADAŞLAR VİSTA KAÇ PUAN VERİYO KİMSE DENEMEDİMİ

Buyrun bilgisayarımın vista puani.
     MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme]

https://store.donanimhaber.com/9e/45/10/9e4510c6d6bda608d30d660394a24dcb.jpg

arkadaşlar benim kafama birşey takıldı bu arkadaşın yolladığı screenshot ta ex610 yazıyor ve bellek olarak 128 yazıyor. ben kimi sitelerde ex610x diye birşey gördüm acaba ekran kartı bundan farklımı acaba? belleği falan...

• MSI EX610 almayı düşünüyorum fakat yetkili teknik servis olan Bimtes firması hakkında pek de iç açıcı olmayan yorumlar okudum çeşitli sitelerde. Bu yorumlar ne kadar doğrudur, sizin yorumlarınız neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

not: servis yeterliği değilse asus f3sr 200dr alıcam büyük ihtimalle, o nedenle asus servisiyle ilgili de kısa bi yorum eklerseniz çok makbule geçer :)
  • arkadaşlar monitörün parklaklık ayarını nereden ayarlayabilrim
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akocan -- 4 Şubat 2008; 23:24:48 >
  • Arkdaşlar ekran kartını ayarlamayaı öğrendim.Birde işlemcinin hızını ayarlamayı gösterseniz??
  • klavyeden FN tusuna basılı tutarken f3 ya da f4 yanlıs hatırlamıyorsam, basacaksınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: Akocan

arkadaşlar monitörün parklaklık ayarını nereden ayarlayabilrim
    ?
  • laptop u ereyon.com üzerinden kapıda ödemeli şekilde sipariş ettim.herşey dahil 1118 ytl.Ups kargo olması ve kapıda ödeme rahatlığı sayesinde güvenilir bir alışveriş oldu.Sipariş ettiğim gün ürün kargoya verildi ve 2 güne geldi.

ürünü kutusundan çıkarıp pili hemen takıp açtım ve freedos beni karşıladı :D şunu söyleyebilirim ki bilgisayar bilgisi vasat olanlar freedos ile gerçekten zorlanırlar .Bunun için xp yada vista kurulmalı.Hemen xpyi kurdum ve şuan sadece 3 driveri bulamadım onlarıda live update ile bulacağımı düşünüyorum.

makine bence çok şık .Yani siyah ve gri gerçekten iyi gitmiş.Klavyesindeki tek olumsuzluk türkçe karakterleri küçk olması.Numpad inin olması harika birşey ztn.Ayrıca touchpad deki saçmalama gibi bir sorunla karşılaşmadım.

aşırı ısınma problemi büyük bir yalan şuan 8 saattir açık ve normal bir ısı değeri var.Ekran mat değil parlaklığı gayet iyi.
    oyun olarak spiderman 3 the movie yi açtım ve high ayarlarda 1024 te rahatlıkla oynuyorum

kısaca alacak arkadaşlar internetten güvenerek alabilirsiniz bu ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akocan -- 5 Şubat 2008; 0:42:45 >

• şimdi size bir soru:

* şimdi bu laptop max. 2gb. ram destekliyor değilmi_?
    ewet...
    * belirtildiğine göre anakartı max. 2gb. ye kadar destekliyor değilmi_?
    eweeeeet

peki biz bu laptopda wista kullansak wede aynı zamanda 4 gb.lik ready boost özellikli bi usb flash diskimiz olsa... taktığımızda ram.i 6 gb olurmu_? 2 gb.de kalırmı_???

imkanı olan warsa deneyipte sonucu belirtebilirse memnun oluruz...

saygılar.
  • Arkadaşlar EX610'u kardeşime aldık, xp ve driverlarını yükledim en son bios update de yaptım (Bios update yapan arkadaşlara bir sorum olacak dos'da yeni biosu yüklerken hızlı bir şekilde yüklemeler yaptı alt alta daha sonra kendiliğinden kapandı bilgisayar, ilk açtığımda ise F1/F2'ye bas yazdı F2'ye bastım açıldı, daha sonra açtığımda bir sorunla karşılaşmadım, kontrol ettim yeni versiyon yüklenmişti, sizce yükleme esnasındaki durum normal mi?) şu an sorunsuz çalışmakta, bazı arkadaşlar sitedeki bios sürümünün eski olduğunu söylemiş sanırım bir yanlışlık var çünkü sitedeki sürüm 3.04 bilgisayarın üzerinde gelen sürüm ise 3.02 . Burada bahsi geçen problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım (ekran, touchpad, gürültü vb.) kendime de alacak olsam şu an hiç düşünmeden bu ürünü alırım, aşağıda super pi, hd touch testleri ile ürünün everest programında özetini veriyorum, umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stinger -- 5 Şubat 2008; 11:21:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vinedrai

MSI EX610 almayı düşünüyorum fakat yetkili teknik servis olan Bimtes firması hakkında pek de iç açıcı olmayan yorumlar okudum çeşitli sitelerde. Bu yorumlar ne kadar doğrudur, sizin yorumlarınız neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

not: servis yeterliği değilse asus f3sr 200dr alıcam büyük ihtimalle, o nedenle asus servisiyle ilgili de kısa bi yorum eklerseniz çok makbule geçer :)

asusun servisi tek kelimeyle rezalet diyorum başka bişey demem..2 asus laptopum oldu şimdiye kadar biri sorunsuzdu diğerinin klavyede sorunu vardı ..asusta genelde ii markadar..ama msı da hiç bi sorun yaşamadık ne makınede ne serviste ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Arkadaşlar sanırım maximum 2 gb ram kullanabiliyoruz bu makinede değil mi?

xp için max. 2 gb.
    vista 64bit max. 4gb 667mhz. ram takabilirsiniz. tabi tek modul 2gb ram bulabilirseniz türkiyede.çift slot var anakartta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinedrai

MSI EX610 almayı düşünüyorum fakat yetkili teknik servis olan Bimtes firması hakkında pek de iç açıcı olmayan yorumlar okudum çeşitli sitelerde. Bu yorumlar ne kadar doğrudur, sizin yorumlarınız neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

al birini vur ötekine..
    ş e k e r sigortadan kasko yaptırın kafanız ağrımasın
  • arkadaşlar cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
    ben de msi m670 kullanıcısıyım ve memnunum
    biz forumda çok tartışmıştık acaba sizin cihazlarda da aynı durum varmı merak ettim, durum şu:
    cihaz ful şarjlıyken kapatıp aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar açtığınızda bataryanın bir miktar boşaldığını farkediyorsunuz
    bunu farkeden veya deneyen oldumu?
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstemperor

quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Arkadaşlar sanırım maximum 2 gb ram kullanabiliyoruz bu makinede değil mi?

xp için max. 2 gb.
    vista 64bit max. 4gb 667mhz. ram takabilirsiniz. tabi tek modul 2gb ram bulabilirseniz türkiyede.çift slot var anakartta.

sanırım bu ram olur 64 bit wistaya_???

64 bit wista demişken... bendekiler 32 bit... biri yollayabilirmi kargoyla_???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 5 Şubat 2008; 18:07:43 >

• bios update yapan arkadaşlar acaba driver sorununu çözmesi dışında bu updatenin yararını gördünüz mü?usb mouse um olduğu için touchpadi kullanmıyorum acaba nasıl kapatabilirim???
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.