Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trkkrsy

acaba ekran kartı directx 10 desteklimi_?

ati hd2400 directx10 için üretildi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 2 Şubat 2008; 18:58:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxthon23

Arkadaşlar ben de bu laptoptan almak istiyorum ama acaba işlemcisi 65nm yoksa 90 nm mi bi ''CPUZ'' ile kontrol edebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum çünkü bu tl60 işlemcinin 65nm leri daha iyi ve daha az ısınıyo herkesin dikkatine benim için en önemli olanda o zaten lütfen alan arkadaşlar cpuz proğramıyla bi bakarlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

yav arkadaşlar herkes başka telden çalıyo ben bi soru sordum ne olursunuz şu "cpuz" proğramını indirin bi işlemciye bakın 65nm mi yoksa 90nm mi lütfen ya arkadaşlar
  • 65 nm benımkısı cpuz de.

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de bu laptoptan almak istiyorum ama acaba işlemcisi 65nm yoksa 90 nm mi bi ''CPUZ'' ile kontrol edebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum çünkü bu tl60 işlemcinin 65nm leri daha iyi ve daha az ısınıyo herkesin dikkatine benim için en önemli olanda o zaten lütfen alan arkadaşlar cpuz proğramıyla bi bakarlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

yav arkadaşlar herkes başka telden çalıyo ben bi soru sordum ne olursunuz şu "cpuz" proğramını indirin bi işlemciye bakın 65nm mi yoksa 90nm mi lütfen ya arkadaşlar

• arkadaşlar
    ex610
    acer 5520g ve
    acer 5520 6a1g12mi seçeneği olsa ex610 hangi özelliği ile size göre ağır basar desem!!!!
    özellikle donanımsal olarak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbarisk

quote:

Orjinalden alıntı: Dj Murat©
    yani ekran kartı 128 mb 128 inide ramdanmi yiyor?
    Birde ekran kartından nasıl ayar yapıyoruz.Power now? oluyor?

Evet ekran kartımız 128+128 MB. Ancak merak etmeyin gayet performanslı çalışıyor. Power now özelliğini ATI Catalyst Control Center'dan ayarlayabilirsiniz.

Yani 128 ekran kartının belleği 128 inide 2048ramdan mi yiyor.Onu yazsaydın daha iyi olurdu.Sitesinde 256 mb ekran kartı diyorda
  • Arkadaşlar şarj aletine takılı haldeyken daha performanslı değil mi bu makina. Ya da bende bir sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esener50 -- 2 Şubat 2008; 21:19:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esener50

Arkadaşlar şarj aletine takılı haldeyken daha performanslı değil mi bu makina. Ya da bende bir sorun mu var?

Ozaman direk ceryandan çekiyor ondan olmasın:):D(ceryan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: passenger2019

65 nm benımkısı cpuz de.

quote:

quote:

çok sağol kardeş teşekkür ederim

• buradan yapılıyor

ankarada oturanlar icin teknokent bilgisayar var ulusda konya sokakda ordan alabilirler

1. resimdeki sarjdan cekince performans düsüyor diyenler icin
    2. resim cpuz

makinada dahili microfon mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 2 Şubat 2008; 23:05:00 >

• quote:

quote:

quote:

yani ekran kartı 128 mb 128 inide ramdanmi yiyor?
    Birde ekran kartından nasıl ayar yapıyoruz.Power now? oluyor?

Evet ekran kartımız 128+128 MB. Ancak merak etmeyin gayet performanslı çalışıyor. Power now özelliğini ATI Catalyst Control Center'dan ayarlayabilirsiniz.

Yani 128 ekran kartının belleği 128 inide 2048ramdan mi yiyor.Onu yazsaydın daha iyi olurdu.Sitesinde 256 mb ekran kartı diyorda

arkadaşlar bu model ex610x dir. özellikler ülkeden ülkeye değişir. msi kendi sitesinde verilen özellikler standart donanımdır. yani şunu demek istiyorum ekran kartı 256md gddr3 vramdir. 128mb ramdan almış olsaydı, ram 2gb göstermez, 1920mb gösterirdi. en azından bendeki model böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 3 Şubat 2008; 23:08:48 >

• Cuma akşamı istanbul vega bilgisayardan bu makinayı alcaktım ama orda satıcıdan kaynaklanan sorunlardan dolayı alma konusunu bekmlemeye almıştımki bu bün vega bilgisayardan Gürhan bey iletişime geçerek hatalarını telafi edeceklerini falan diye aradadı beni. Bu kadar çabuk geri dönüşüm yapıcaklarını sanmıyordum. Baya ilgilendi kendisi Pazartesi öglenden sora gitmeyi düşünüyorum. Makinayı aldıkatn sonra hem makina hemde satcı firma ile ilgili görüşlerimi buradan belirticem..
  • Vista performantı Xp performansından iyi gibi geldi bana. Vista da fişe takılı değilken de çok iyi performans veriyor. Xp de fişe takılı değilken hafif donmalar oluyordu bende sizde oluyor mu yoksa driverle ilgili bir sorun mu var?
  • ex 610 klübü birazda şuraya cihaz fotolarını falan koysanız ne güzel olur. acaba ramları kaç mhz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esener50

Vista performantı Xp performansından iyi gibi geldi bana. Vista da fişe takılı değilken de çok iyi performans veriyor. Xp de fişe takılı değilken hafif donmalar oluyordu bende sizde oluyor mu yoksa driverle ilgili bir sorun mu var?

şuanda xp de pille kullanıyorum cihazı kesinlikle bi sorun yok donma falan yok. ati catalyst den power play özelliğininden ayar yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

ex 610 klübü birazda şuraya cihaz fotolarını falan koysanız ne güzel olur. acaba ramları kaç mhz ?

ramler 667mhz. dir. 800mhz ram takılabileceğini düşünüyorum ama henüz kesin bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 3 Şubat 2008; 15:41:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstemperor

quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

ex 610 klübü birazda şuraya cihaz fotolarını falan koysanız ne güzel olur. acaba ramları kaç mhz ?

ramler 667mhz. dir. 800mhz ram takılabileceğini düşünüyorum ama henüz kesin bişey yok

bu cihazın chipseti 800 mhz destekliyormu acaba ? desteklemiyorsa takılmaz heralde
  • quote:

Ekran kartı içinse: arkadaşım sanırım sen Catalyst Control Center'i indirdiğin için extract yapamamış olabilir. Şöyleki biliyorsun Catalys Control Center sırasıyla çeşitli yüklemeler yaptığından çıkaramamıştır veya çıkartmıştır ancak support klasörünün altına yeni bir klasöre çıkarmış olabilir. Onun yerine sadece driveri indirip dediğim şekilde kurarsan çok kolay oluyor...

Sevgili arkadaşım
    Ekran kartının güncellenmesi ile ilgili söylediklerinizi yapmama rağmen indirdiğim dosyaların extract edilmesi sonucu oluşan C/ATI/SUPPORT klasörü içindeki son sürüm driver'ların hiç biri ATI Mobility Radeon HD 2400 aygıtına uyumlu değil olarak görünüyor. Ancak, çıkan listede ATI Radeon HD 2400 aygıtı için uygun driver var. Aceba siz onu mu yüklediniz? Ya da ben onu yüklesem sakıncası olur mu?
    Teşekkürler şimdiden...

• Performans / Fiyat oranı çok iyi olan MSI EX610 model notebook almayı düşünüyorum fakat yetkili teknik servis olan Bimtes firması hakkında pek de iç açıcı olmayan yorumlar okudum çeşitli sitelerde. Bu yorumlar ne kadar doğrudur, sizin yorumlarınız neler ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

not: servis yeterliği değilse asus f3sr 200dr alıcam büyük ihtimalle, o nedenle asus servisiyle ilgili de kısa bi yorum eklerseniz çok makbule geçer :)
  • ARKADAŞLAR VİSTA KAÇ PUAN VERİYO KİMSE DENEMEDİMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: bortecine81

ARKADAŞLAR VİSTA KAÇ PUAN VERİYO KİMSE DENEMEDİMİ

Buyrun bilgisayarımın vista puani.

https://store.donanimhaber.com/9e/45/10/9e4510c6d6bda608d30d660394a24dcb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esener50 -- 4 Şubat 2008; 1:45:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.