Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: passenger2019

sevgili arkadaslar,

msi laptop uma tum drıverları yuklemem ragmen bır tane bılınmeyen aygıt ve bırtanede usb device yuklenmedı. bilinmeyen aygıtı bios update ile cozdugumuzu varsayarsak usb device sorunumu nasıl ortadan kaldırıcam. acele cevap yazabılır mısınız.

Msi in sitesine gir live update var onu yapmayı bir dene istersen?
  • dvd rw nin markası nec sony ortak yapımı optirac bence o tanınmayan aygıtı tanıtmaya calısmayın xp de ben oyle kullanıyorum vistaya gelirsek verdigi puan 4.0 ama ben xp de kullaniyorum crysisi felan oynuyor bu bilgisayar bilmeyen arkadaslara ayrıca sarj aletini fisten cekince performansı düsüyor onu düzeltmek icin daha onceden arkadasların yazdıgı gibi biosdan power now ozelliğini disable yapip sonra ekran kartı ozelligindende power now ozelliğini kapatiyoruz bilgisayarı ben 10.70 ytl aldım bence iyi bir alet ekran kartı 128 mb 2 gb ram oldugu icin 256 ya yükseliyor bi nevi turbo cache ler gibi bence bios update yapmayın sitesinde garanti disi kaliyor yaziyor 3 d mark 2001 puanı 17765 bu rakamı normal masa üstü intel 2.2 core 2 duo da aliyor msı markasını tanimayanlar icinde acerden kaliteli oldugu kesin acerler oyuncak gibi geliyor bana msı ex 610 alınır

benim ekranda felan birşey yok bazı arkadaslar köseleri basık felan yazmis bence aldıgınız yerle irtibata gecin ölü pixel felanda yok internnet yoluyla almayın bence drivelerin tümü bu adresde http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1316&maincat_no=135&cat2_no=269&cat3_no=1316

alan arkadaslara hayırlı olsun alacaklarada bu fiyat bu performans alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 1 Şubat 2008; 23:41:57 >

• yaa arkadaşlar en çok ben soruyomuşum, ne kadarda sorun yaratıyomuşum gibi oluyorum ama... :)

şimdi bundaki ekran kartı 256 (128+128) değilmi_? yani kendisi 128 mb... peki bit olarak nedir_?

masa üstlerinde ati nvidia bilmem ne 256 mb 128 bit diyo mesela. bunda 128mb/128 bitmi_? 64 bit falanmı_? değerleri nedir_?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

netten almayın demişsin cenkzenk kardeş. iyi hoşta bu modeli bulabilceğimiz bi yer warmı_?

ordu 'da oturuyorum. golda gittim teknosaya gittim yok stokta da yok merkezde de yok dükkanda da yok...

msi nin sitesine bakıyorum. açılmıyo tr sayfası ordan satış bayilerini öğrenmek istiyorum ama nafile...

ordu/giresun/samsun/trabzon bu illerde msi ın satış yerinin olup olmadığını kimden nerden öğrenebilirim_?

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

dvd rw nin markası nec sony ortak yapımı optirac bence o tanınmayan aygıtı tanıtmaya calısmayın xp de ben oyle kullanıyorum vistaya gelirsek verdigi puan 4.0 ama ben xp de kullaniyorum crysisi felan oynuyor bu bilgisayar bilmeyen arkadaslara ayrıca sarj aletini fisten cekince performansı düsüyor onu düzeltmek icin daha onceden arkadasların yazdıgı gibi biosdan power now ozelliğini disable yapip sonra ekran kartı ozelligindende power now ozelliğini kapatiyoruz bilgisayarı ben 10.70 ytl aldım bence iyi bir alet ekran kartı 128 mb 2 gb ram oldugu icin 256 ya yükseliyor bi nevi turbo cache ler gibi bence bios update yapmayın sitesinde garanti disi kaliyor yaziyor 3 d mark 2001 puanı 17765 bu rakamı normal masa üstü intel 2.2 core 2 duo da aliyor msı markasını tanimayanlar icinde acerden kaliteli oldugu kesin acerler oyuncak gibi geliyor bana msı ex 610 alınır

benim ekranda felan birşey yok bazı arkadaslar köseleri basık felan yazmis bence aldıgınız yerle irtibata gecin ölü pixel felanda yok internnet yoluyla almayın bence drivelerin tümü bu adresde http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1316&maincat_no=135&cat2_no=269&cat3_no=1316

yani ekran kartı 128 mb 128 inide ramdanmi yiyor?
    Birde ekran kartından nasıl ayar yapıyoruz.Power now? oluyor?

• Arkadaşlar bu laptopu alanlar detaylı deneyimlirini yazsınlar, benim gibi almaya karar verecekler için önemli bilgiler olabiliyor, görüş bildiren herkese teşekkürler,, bide bu cihazı elden nereden alabiliriz elden alan yokmu ? netten almak beni tedirgin ediyor açıkçası...
  • Arkadaşlar bu Amd Turion X2 TL60 işlemci çokmu ısınıyor?
    Şimdi ex600 le arasında kaldım??
  • merhaba,
    by laptop alınır abıcım. dun sıparıs verdım netten bugun geldı. h i z l i a l . c o m dan aldım. fiyatı 1,157 ytl. faturalı garantılı adamlar ups ıle calısıyor. 1 gunde teslım ettıler. bu hareketler reklam koyuyor gıbı gelecek ama valla dogru. xp kurarken drıver sıkıntı yasadım onu da sıtesınden ve buradakı arkadasların tecrubeleınden yararlanarak asabılırısın sanırım. bu mesajıda ex610 dan yazıyorum. sımdılık gayet memnunum. bataryası uzerınde yarımsaattrı nette gezmemee ve wındows update etmeme ragmen % 82 dıyor.
    netten alın abıcım guvendıgınız bı yer bulun korkmayın sapasaglam teslım edıyor adamlar. ben memnunum.
    alacak arkadaslara hayırlı olsun sımdıden.
    quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

Arkadaşlar bu laptopu alanlar detaylı deneyimlirini yazsınlar, benim gibi almaya karar verecekler için önemli bilgiler olabiliyor, görüş bildiren herkese teşekkürler,, bide bu cihazı elden nereden alabiliriz elden alan yokmu ? netten almak beni tedirgin ediyor açıkçası...

• msi sitesine girip live update yapmayı denedım olmadı malesef. yardımların ıcın tesekkurler
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj Murat©

quote:

Orjinalden alıntı: passenger2019

sevgili arkadaslar,

msi laptop uma tum drıverları yuklemem ragmen bır tane bılınmeyen aygıt ve bırtanede usb device yuklenmedı. bilinmeyen aygıtı bios update ile cozdugumuzu varsayarsak usb device sorunumu nasıl ortadan kaldırıcam. acele cevap yazabılır mısınız.

Msi in sitesine gir live update var onu yapmayı bir dene istersen?
  • quote:

Arkadaşlar bu Amd Turion X2 TL60 işlemci çokmu ısınıyor?
    Şimdi ex600 le arasında kaldım??

Arkadaşım normal çalışmada işlemci ısısı maksimum 50 derece oluyor. ancak ben Medal of Honour Airborne oynarken ısı 80 derecye geliyor haliyle ancak sıkıntı yaratmıyor o sıcaklık. Zaten o tarz oyunlarda masa üstü bilgisayarlar bile çok yoruluyor. Ex 610 da ısı problemi neredeyse yok diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowboy

Arkadaşlar bu laptopu alanlar detaylı deneyimlirini yazsınlar, benim gibi almaya karar verecekler için önemli bilgiler olabiliyor, görüş bildiren herkese teşekkürler,, bide bu cihazı elden nereden alabiliriz elden alan yokmu ? netten almak beni tedirgin ediyor açıkçası...

Lütfen bu konunun ilk sayfasından itibaren okuyun derim... Daha detaylı ne yazacağız tam anlayamdım...
  • quote:

yani ekran kartı 128 mb 128 inide ramdanmi yiyor?
    Birde ekran kartından nasıl ayar yapıyoruz.Power now? oluyor?

Evet ekran kartımız 128+128 MB. Ancak merak etmeyin gayet performanslı çalışıyor. Power now özelliğini ATI Catalyst Control Center'dan ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

yaa arkadaşlar en çok ben soruyomuşum, ne kadarda sorun yaratıyomuşum gibi oluyorum ama... :)

şimdi bundaki ekran kartı 256 (128+128) değilmi_? yani kendisi 128 mb... peki bit olarak nedir_?

masa üstlerinde ati nvidia bilmem ne 256 mb 128 bit diyo mesela. bunda 128mb/128 bitmi_? 64 bit falanmı_? değerleri nedir_?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

netten almayın demişsin cenkzenk kardeş. iyi hoşta bu modeli bulabilceğimiz bi yer warmı_?

ordu 'da oturuyorum. golda gittim teknosaya gittim yok stokta da yok merkezde de yok dükkanda da yok...

msi nin sitesine bakıyorum. açılmıyo tr sayfası ordan satış bayilerini öğrenmek istiyorum ama nafile...

ordu/giresun/samsun/trabzon bu illerde msi ın satış yerinin olup olmadığını kimden nerden öğrenebilirim_?

Hiç düşünme ben de İstanbul'dan aldım kargo ile geldi sapasağlam. İyi bir firmadan al yeter ki. Ver siparişini gönül rahatlığıyla en geç 2 günde elinde. Zaten süper bir kutusu var taşınırken zarar görmesi için üzerine piyano düşmesi lazım:) KAsma kendini ver siparişini heyecanla bekle:)

• merhaba, biraz dagınık oldu mesajlarım ama cok sık gıremıyorum nete bagıslayın. 3d mark 2001 banada 10199 verdı. pille acmaya calısıtım programı kastırdı makıneyı, prizde bu puanı verdı. tanınmayan aygıtı bende bos verdım rahatsız etmıyor benı. ayrıca usb devıce bulamadım demıstım onu dabuldum bluetoth driver ı imiş. benım ekranımda sorunsuz. herhangı bı blacklight falan yok. olu pixel yok. dukkan yok bıldıgım kadarı ıle satıs yapan ama arastırın daha oncede dedıgım gıbı ben netten aldım.hayırlı gunler dılerım...

quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

dvd rw nin markası nec sony ortak yapımı optirac bence o tanınmayan aygıtı tanıtmaya calısmayın xp de ben oyle kullanıyorum vistaya gelirsek verdigi puan 4.0 ama ben xp de kullaniyorum crysisi felan oynuyor bu bilgisayar bilmeyen arkadaslara ayrıca sarj aletini fisten cekince performansı düsüyor onu düzeltmek icin daha onceden arkadasların yazdıgı gibi biosdan power now ozelliğini disable yapip sonra ekran kartı ozelligindende power now ozelliğini kapatiyoruz bilgisayarı ben 10.70 ytl aldım bence iyi bir alet ekran kartı 128 mb 2 gb ram oldugu icin 256 ya yükseliyor bi nevi turbo cache ler gibi bence bios update yapmayın sitesinde garanti disi kaliyor yaziyor 3 d mark 2001 puanı 17765 bu rakamı normal masa üstü intel 2.2 core 2 duo da aliyor msı markasını tanimayanlar icinde acerden kaliteli oldugu kesin acerler oyuncak gibi geliyor bana msı ex 610 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger2019 -- 2 Şubat 2008; 2:54:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aRmut

Arkadaşlar merhaba;

Bilinmeyen aygıt sorununu çözmek için MSI'ın sitesinden bios update yapmanız lazım. Ben bu şekilde hallettim.

Selamlar.

MSI'ın sitesinde verilen driver notebookun üzerindekinden daha önceki bir versiyon??? Bu durumda güncellemiş olmuyorsun ki...Oradaki versiyon daha eski bir sürüm. Şu anda notebookun üzerinde daha yeni bir versiyon var...
  • aklıma bişii daha geldi :)))

mikrofonu warmı kendinden_? (1,3 camerası olanda oda olması lazım ama)
  • bütün laptopların dahili mikrofonu vardır.
  • Arkadaşlar ben de bu laptoptan almak istiyorum ama acaba işlemcisi 65nm yoksa 90 nm mi bi ''CPUZ'' ile kontrol edebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum çünkü bu tl60 işlemcinin 65nm leri daha iyi ve daha az ısınıyo herkesin dikkatine benim için en önemli olanda o zaten lütfen alan arkadaşlar cpuz proğramıyla bi bakarlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxthon23 -- 2 Şubat 2008; 12:55:01 >
  • acaba ekran kartı directx 10 desteklimi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 2 Şubat 2008; 16:46:40 >
  • merhaba,

bluetooth aygıtının drıverını kurdum fakat cevredekı bluetooth aygıtlarını bulmuyor. ayrıca sımgesınden ayarlarına ulastıgımda da donanım alanında hıcbır donanım gozukmuyor. sıtesınden ıkı adet drıver ı da ındırdım. lutfen yardım
  • Şuan bugün gelen msı ex610dan yazıyorum.Harika diyebilirim. Cpu gücünü azaltmama rağmen mükemmelbir performans.
    0 ses.
    Isınma yok.
    Ekran çok güzel görüntüsü çok iyi.
    Kamera driveri kurmadım,otomatik tanıdı xp.
    Gerçekten genel itibariyle ürün çok iyi. Düşünen kaybeder ,stoklar çok hızlı tükeniyor alın derim.

Tv giriş diye düşünülen giriş acaba wireles anten girisi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esener50 -- 2 Şubat 2008; 19:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.