Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende web cam açılmıyor.sebebini bilen varmı.
  • Bu cihazi hala benim gibi kullanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Bu cihazi hala benim gibi kullanan var mi

BEN KULLANIYOR HALA CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR. PİLİ BİLE BİTMEDİ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

bende ısınma sorunu başladı.90 91 derece çıkıyor.ama hala kullanıyorum yanıncaya kadar devam.

• arkadaşlar msi x610 pc arıza yaptı.servis çipset arızalı diyor.ellerinde olmadıgından
    servis arıyacaksın diyor nası iştir anlamadım ben elinde arızalı pc olan veya
    Chipset Ati® RX690 + SB600 chipset bulabilecegim yer arıyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
  • 2008 şubat tan beri hala kullanıyorum ve çokta memnunum Allah a şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramozotti

2008 şubat tan beri hala kullanıyorum ve çokta memnunum Allah a şükür.

aynen bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

bende ısınma sorunu başladı.90 91 derece çıkıyor.ama hala kullanıyorum yanıncaya kadar devam.

benim pc ısınıyor ama yine iyi çalışıyor
  • elinde bozuk msi ex610 laptopu olanları alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanikkoza

arkadaşlar msi x610 pc arıza yaptı.servis çipset arızalı diyor.ellerinde olmadıgından
    servis arıyacaksın diyor nası iştir anlamadım ben elinde arızalı pc olan veya
    Chipset Ati® RX690 + SB600 chipset bulabilecegim yer arıyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

Anakartı fırınla düzelebilir.

google den ekran kartı fırınlama yaz öğrenirsin.
  • Sağ menteşe kırıdı. Japon+sigara külü üile yapıştırdım. Taş gibi oldu.Sağ menteşe çatlak. Yakında kırılır yapıştırırım. Geçemlerde açılışta ekrana hiçbir şey gelmedi .sorun ekran kartı çipsetlerinde imiş.200 derece fırında 10 dk anakartı(onbord kart) fırınladım. Düzeldi. 6 yıl oldu nerdeyse .ısınma var. fan sesi fazla ama idare ediyorum.yazım nasipse yenisini alacam.
  • Driver diye ağlayan arkadaşlar işte msi ın bizim msi ex610 (ms-163D) için orjinal sürücüleri.

http://www.msi.com/support/nb/EX610.html#down-driver

Benim laptop halen yaşamakta Yakında (kredi kartı hesap kesim tarihinden sonra ) ona organ nakli yapacağım ameliyata alacağım sonra burada video ya da fotoğraf olarak yakında paylaşacağım inşallah. Yazılımlar gelişiyor ve daha fazla kaynak istiyor donanımsal olarak. Boşa para harcayıp yenisini almayın. Bizim yapacağımız olabildiğince laptop un kapasitesini arttırmak ufak masraflarla ve baım ve temizliğini yapmak ısınmaması için yanmaması için. Daha bizi bir kaç sene daha götürür bu laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 10 Ocak 2015; 10:39:44 >

• Evet arkadaşlar gittim bellekleri satın aldım. Bellekler piyasadan kalkmak üzere 2. ele düşmeden önce alın bellekleri derim.. Ben birisini vatan bilgisayarın Avcılar şubesinden diğerinide Beylikdüzü şubesinden aldım.. Belleklerin hızı 667 mhz 2 adet alıp taktım... 800 lük takmadım ısınma sorununu artırmasın diye.

Önce aküyü çıkartıyoruz arkadaşlar başımıza iş almayalım bellek takarken.

Sonra bilgisayar canavarlarını uzaklaştırıyoruz. Bunlara arkanızı dönmek gelmez

Laptobun içini hiç açmayanlar fazla zorlayıp laptobun kapağını kırmayınız bir vidada etiketin altında var..

Gördüğünüz 4 adet vidayı söüyoruz.

Parmakla açma yerinden hafif kendimize doğru çekip açıyoruz kapağı

Zorlarsanız bu minik tırnakları kırarsınız.

O sebeble takarkende çıkarırkende sağa sola esneterek çıkarıp takınız.

işte benim eski emektar bellekler..

Bu da yenisi..

Belleği yukarı doğru kaldırıp söküyoruz..

yenisini takıp tekrar aşağıya doğru indiriyoruz

4 gb belleğim oldu.. Bilgisayarın hızı arttı. arkadaşlar birde makineye ssd hardisk taktınızmı makine uçuyor ve şarj dayanım süreside artıyor. Onlarıda ayrıca ekleyecem bu mesaja..

Açmışken bilgisayarın o ötüp ses çıkaran fanı varya oraya bir fatiha okuyup kuvvetlice üflüyoruz. Bir miktar toz çıkıyor ve fandan ötme seside kasiliyor.. Hadi nefesinize kuvvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 23 Ocak 2015; 20:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemamelesi

Evet arkadaşlar gittim bellekleri satın aldım. Bellekler piyasadan kalkmak üzere 2. ele düşmeden önce alın bellekleri derim.. Ben birisini vatan bilgisayarın Avcılar şubesinden diğerinide Beylikdüzü şubesinden aldım.. Belleklerin hızı 667 mhz 2 adet alıp taktım... 800 lük takmadım ısınma sorununu artırmasın diye.

Önce aküyü çıkartıyoruz arkadaşlar başımıza iş almayalım bellek takarken.

Sonra bilgisayar canavarlarını uzaklaştırıyoruz. Bunlara arkanızı dönmek gelmez

Laptobun içini hiç açmayanlar fazla zorlayıp laptobun kapağını kırmayınız bir vidada etiketin altında var..

Gördüğünüz 4 adet vidayı söüyoruz.

Parmakla açma yerinden hafif kendimize doğru çekip açıyoruz kapağı

Zorlarsanız bu minik tırnakları kırarsınız.

O sebeble takarkende çıkarırkende sağa sola esneterek çıkarıp takınız.

işte benim eski emektar bellekler..

Bu da yenisi..

Belleği yukarı doğru kaldırıp söküyoruz..

yenisini takıp tekrar aşağıya doğru indiriyoruz

4 gb belleğim oldu.. Bilgisayarın hızı arttı. arkadaşlar birde makineye ssd hardisk taktınızmı makine uçuyor ve şarj dayanım süreside artıyor. Onlarıda ayrıca ekleyecem bu mesaja..

Açmışken bilgisayarın o ötüp ses çıkaran fanı varya oraya bir fatiha okuyup kuvvetlice üflüyoruz. Bir miktar toz çıkıyor ve fandan ötme seside kasiliyor.. Hadi nefesinize kuvvet

Kardeşim benim emektar da hala yaşıyor.2 şer gb lık 800 luk ram taktım birde kapasiteyi artırayım dedim 500 luk te harddisk aldım ama malesef ne yaptiysam pc den hardiski sökemedim.Senden ricam eger biliyorsan harddiski nasıl sokecegimi anlatabilir misin?

• Toshiba tv sipariş ettim onun hakkında birşeyler yazacaktım ki mesajını gördüm. Takıp çıkartmak aslında çok kolay tabi insan bebeği gibi yaklaştığından laptopa kasılıyoruz istemeden. Ben ilk söktüğüm zaman kasıldım rtmediğim küfür kalmadıydı. adamlar hardiskin arka tarafına bir siyah bez koymuş onu çekince hardisk geliyorbirde o araya pilastik bir zımbırtı koymuşlar hardisk yerinden oynamasın diye.ben çektim bezi elimde kaldı ama ssd disk yerinden çıkmadıbağlantı tarafından geriye doğru çekip arkadan tornavidayla kasınca çıktı. Sinirden göz dönünce laptobu camdan atmakıvamına girince yaptım bu hareketi. Kendime yeni bir pc topladım 6 ay önce asus ucuz bir kart 8 gb bellek 3ghz işlemci aslında en düşüğünden bir sistem. Sonra laptopdan söküp tekrar pc ye taktım. Yeni pc şimdi televizyondan hızlı açılır oldu :-) İlk fırsatta senin için laptopun eskihardiskini nasıl söktüğümün videosunu yada fotosunu hazırlarım ama şu sıralar beşım belada arabanın debriyaj teli kopuk v.s. bir sürü dert üstüste geldi ilk fırsatta koyarım buraya ;-)

• Miele kadar Pahalı olmasa da kurutma makinesi alacağım, electrolux un en son modelini düşünüyoruz ama ne dersiniz? Kullananların yorumlarını alabilir miyim?
  • merhaba,
    ben hala kullanıyordum cihazı. geçenlerde bi misafir bunun ahı gitmiş dedi nazar etti.
    menteşelerden biri kırıktı harici monitör ile kullanıyordum. ısı sorununu da alt kapağı komple çıkarıp kaliteli bir soğutucu tepsi ile kullanarak çözdüm. ses de yapmıyor hiç.

fakat geçenlerde kapandı ne yaptıysam açamadım. kenarda öyle duruyor.

elinde sağlam/bozuk farketmez bu cihazdan olup vermeyi/satmayı düşünen var mı?
    teşekkürler.
  • Ben hala kullanyyorum 8 yyl olacak neredeyse.
    4gb ram takmy?tym daha önceden windows 10 kurulu ve gayet memnunum. Lenovo Z510 var ondan eksik yany yok internette sörf yapmak ve hatta bir çok oyunu oynatmak konusunda.
    Fan sesi için 6 ayda bir açyp gres ya?yyla ya?lama yapyyorum termal macunu falan tazeleyip kapatyyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.