Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

Ati laptop ekran kartlarının son sürüm sürücülerinin genel adresi:
    http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/

Bu adrese tıklayınca sürücüyü exe olarak otomatik indirmeye başlıyor.

İnen dosyaya çift tıklarsanız herşeyi otomatik kuruyor.

Ben bu dosyadan genelde Catalyst Control Center'ı kurmuyorum, sadece Driver'i secip yeni sürücüyü kuruyorum.

Burada arkadaş mobile için driver linkini de vermiş, sorun olursa bunu da deneyebilirsiniz. Mobile sürüm ile normal sürüm arasında sürücü olarak herhangi bir fark var mı bilmiyorum. Ben genel sürücüsünü yükledim sorun çıkarsa mobile sürücüsünü deneyeceğim.

• mrb arkadaşlar

benim şöyle bir sorunum var laptopumda bios şifresi var lakin şifresini unuttum.bimtes i aradıgımda yerini tarif etmişlerdi.lakin şuan tarif ettikleri yeri bulamıyorum.bios u nasıl sıfırlayabilirim.bu konuda ss şeklinde yada herhangi bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

iyi gunler
  • arkadaşlar benimkinin ekran kasası kırıldı.nerde nasıl kac liraya değiştirebiliriz?bilginiz varsa lütfen yardım edin. 502yle yapıştırdık çok tipsiz duruyor.
  • benimde sorunum aynı menteşe kırıldı nerde yaptırabilirm..
  • Gençler msı ex610 piyasaya çıkar çıkmaz aldım gayet memnumum fandaki ses saymazsam tabi...
    Makineyi aldımdan beri Şu TV TUNER olayını arastırıyorum ama hala çözüm mü bulamadım kaç parayla alacam Şu Tv tuneri lanet olsun artık bilgisi olan varmı satan yer veya fiyatları hakkında kims makinenin bu özelliğini kullanmıyor sanırım kullan varmı?
  • Arkadaşlar bu konu altında verilen yorumların çoğunu okudum. Ama garip bir şekilde herkes MSI'daki bu ısı problemini kabullenmiş durumda. Hatta son sayfada arkadaşın biri 4-5 sefer servise gitmiş ama halen şikayetçi değil. MSI bir numara felan demiş. Bir numara olan bir MSI var da biz mi bilmiyoruz.

Ben 1 yıl önce aldım bu makineyi ilk 2-3 ay hiç problem yoktu. Ama sonra ısınma problemi başladı. ilk gönderdiğimde fanı temizledik dediler 1 ay sonra tekrar arıza başladı üstüne üstlük bir de dvd-rom bozuldu. 2. kez de gönderdim. 2.el sürekli ses çıkartan bir dvd-rom takılmıştı ama ısı arızası yok dendi.

Şaka gibi, arıza yok denilen makine geldiğinde hiçbir işlem yapmadığım halde 80-90 derecede çalışıyordu ve dvd-rom çalışırken sürekli ses geliyordu. sonrada 3. kez gönderdim dvd-rom sıfırı ile değiştirildi geldiğinde ısı da normal gibiydi ama aradan 1-2 ay geçti mayıs ayı gibi arıza yine başladı. makineyi 1 aydır kullanamıyorum. Daha doğrusu makineyi 1 yıldır, aldığımdan beri hiç doğru dürüst kullanamadım 1 yılın 6 ayını serviste geçirdi. Öğrenci halimizle parayı resmen çöpe attık.

Şimdi 4. kez göndericem makineyi. Yukarıdaki yorumlarda bazı arkadaşlar ucuz etin yahnisi yavan olur demişler ama ben bilgisayar bölümündeyim ve bu özelliklere sahip acer, casper gibi birçok makine var etrafımda. adamlar aynı özelliklere sahip o makineleri benimle aynı paraya aldılar ama bir kez dahi servise göndermediler bugüne kadar. hatta 300 tl daha fazla para verip asus alan arkadaşları ise hiç söylemiyorum. Asuscuların en ufak bir sıkıntıları yok.

Bunun adına resmen kendi paranla rezil olmak denir. Bundan sonra MSI'ın hiçbir ürününü almayı aklımın ucundan dahi geçirmeyeceğim. Sınıf arkadaşlarımda benim MSI kullanıcısı olarak düştüğüm durumu gördüler ve hiç kimse MSI'a yaklaşmıyor bile artık. Ben de gördüğüm herkesi uyarıyorum MSI'dan uzak durmaları konusunda.

MSI almayı düşünüpte bu yorumları okuyacak arkadaşlara da tek bir tavsiyem var. Sinir hastası olmak istiyolarsa MSI alsınlar. Yok güzel, kaliteli bir makine sahibi olmak istiyorlarsa gidip asus, sony v.b. adam gibi bir makine alsınlar. Ne alırsanız alın MSI'DAN UZAK DURUN.

• MERHABA ARKADAŞLAR BENİM MENTEŞEDE KIRILDI SOL TARAFTAKİ EKRAN TUTAN YERİ DÖNMÜYOR VE DÖNMEDİNDEN ÇERÇEVEYİ KIRDI ATTI NERDE YAPTIRABİLİRİM VE FİYATI NE KADARA ÇIKAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM
  • Öncelikle ben bu makineyi sizin gibi satın alıp buraya konuyu açtım. Sizinde dediğiniz gibi bu makine fiyat/performans açısından gayet güzel ve kullanışlı bir makine yanlız MSI CPU fanı gerçektende dandik yani yaklaşık 6 ayda bir fan temizliği için servise götürnmek gerekiyor. İşin saçmalık olan yönü, bunun için aklıma yeni orjinal CPU fanı alıp ses çıkarmayan kullanışlı bir fan alıp monte etmek geldi ama buna uygun fanı biraz araştırdım ama tam olarak bulamadım. DVD sürücüsünü görmüyor diyen arkadaşlar için önerim dvd romun bağlanmış olduğu vidayı tordanida ile gevşedin ve DVD-ROM güzel yerine oturtun ve güzelce vidalayım DVD-ROM DA sorunsuz çalışıyor. Eğer CPU fanı ile ilgili, MSI ürünü olmayan ama MSI notebooklara uyumlu OLAN sorunsuz sessiz çalışanm ve iyi soğutan CPU FANI bulursanız linkleri yada tavsiyelerinizi bekliyorum
  • ya arkadaşlar bizim makinalar mac yükleyipte açabilen veya en azından biraz kullanabilen varmı sorunsuz bir şekilde?Kullanan varsa bana sürümünü ve lnasıl bir yol izleyeceğimi söyleyebilcek olan var mı?
  • arkadaşlar bende de msi laptop var
    fandan ses geliyor ve cpu fazla ısınıyor
    macun süreyim diye söktüm arka kapağı ama cpu nerde göremedim çok da kurcalamadım
    daha önce yapan var mı nereleri sökmek gerekiyor??
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim.Vistayı sildim xp yükledim bugün sitesindeki xp32bit driverları indirdim fakat wireless driver sürücüsünü 3 kez indirmeme rağmen sürekli kurulum esnasında hata veriyor.aynı şekilde chipset de hata verip kurulamıyor yardımlarınızı bekliyorum acil olarak çıldırmak üzereyimmmmm.internete ethernet kablosu ile mi bağlanacağım yahu :))
  • merhaba arkadaşlar bende ex610 kullanıcısıyım benim sorunum dvd kısmında bazen okuyor bazen okumuyor ayrıca fancen aşırı ses geliyor mu tam emin değilim ama pili çıkartınca haliyle ac den aldığı için performansı artıyor fan sesi biraz daha azalıyor. acaba servise göndersem mi .servise gönderen arkadaşlar hangi yolu izlemeliyim.ben kargoyla göndercem elle götürme şansım yok.teşekkürler...
  • bios şifresini unutan arkadaşım bu sorun başka bir arkadaşta da olmuştu bunun için biz şöyle bir şey yaptık.bios enerjisini bios pilinde alır eğer bios pilini çıkartıp tekrar takarsan bios kendini resetler.ve şifresi olmaz dolayısıyla.yalnız şunu unutmamalısın laptop ın arkasını açarsan garanti dışına çıkar unutma.eğer bunu göze alıyorum diyorsan.bir de pili çıkartmadan önce bilgisayarı tamamen elektriksiz bırakman lazım yani pil takılmamalı ve şarj kablosu çıkarılmalı eğer beunları yapmazsan bios a reset atmazsın.... iyi günler...
  • EVET ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM.FAN ARIZASI YÜZÜNDEN 4 DEFA GÖNDERDİM SERVİSE.EN SONUNDA İADE TALEBİMİ KABUL ETTİLER.VE HIZLIAL COM A VERDİKLERİ RAPORLA GÖNDERDİM.ÖDEDİĞİM PARAYI AYNEN İADE ETTİLER.BENDE ÜZERİNE 300 TL KOYUP ACER 6930G ALDIM :) İŞLEMCİ P7450:2.13 EKRAN KARTI NVİDİA 9600 MGT,3GB RAM,16'...KURTULDUM SONUNDA.DARISI BAŞINIZA
  • arkadaslar bende msi kullanıyorm yaklasık 15 ay oldu xp ıle bazen sorun cıkarta bılıyor ornegın guc kaynagı adaptöru takılıdegıl ıken takılması yavas calısması baska bır kotu yone servıs olanagının olmaması gıbı koca istanbulda 1 tane yer var ve o servısde tam anlamında calısmıyor bıle baslarda gayet guzeldı 2 ay sonra ısınmaya basladı zaten gurultulu calısıyordu tam 1 senelık oldugunda sag ve sol mentese catladı ınanamadım nasılbı kasa dıye kasa olarakcok zayıf oyle kaza ıle felan dusurursenız kesınlıkle parcalanır bu bilgisayarı alırken kardesime de dell inspıron 1530 aldık makına tas gıbı hıc bır problem cıkmadı gayatte hızlı performans bakımından guzel arada kı fıyat farkı sadece 100 tl dı Msı aldıgım ıcın gercekten pısmanım kımseye tavsıye etmıyorum

• Arkadaşlar ekran arkasında ekranla kasa bağlantısı olan yerde her 2 tarafında da çatlamalar meydana geldi istanbula yolladım değişim gerçekleştirildi, aynı sorunu yaşayanlara.....
  • windows 7 kurunca bilgisayar biraz daha rahatlıyor 1 haftalık tecrübemle tavsiye ederim.ati sitesinden catalsyt conrol win7 ve realtek sitesiden ses kartı programını kurmanızı tavsiye ederim.realtek sitesinden gerakli güncel programı indirmesseniz seste titremeler oluyor.

realtek

ati

• windows 7 kurdum uykuya geçip tekrar uyandırınca mouse çalımıyor çıkarıp takmak gerekiyor bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgayigit91

arkadaslar bende msi kullanıyorm yaklasık 15 ay oldu xp ıle bazen sorun cıkarta bılıyor ornegın guc kaynagı adaptöru takılıdegıl ıken takılması yavas calısması baska bır kotu yone servıs olanagının olmaması gıbı koca istanbulda 1 tane yer var ve o servısde tam anlamında calısmıyor bıle baslarda gayet guzeldı 2 ay sonra ısınmaya basladı zaten gurultulu calısıyordu tam 1 senelık oldugunda sag ve sol mentese catladı ınanamadım nasılbı kasa dıye kasa olarakcok zayıf oyle kaza ıle felan dusurursenız kesınlıkle parcalanır bu bilgisayarı alırken kardesime de dell inspıron 1530 aldık makına tas gıbı hıc bır problem cıkmadı gayatte hızlı performans bakımından guzel arada kı fıyat farkı sadece 100 tl dı Msı aldıgım ıcın gercekten pısmanım kımseye tavsıye etmıyorum

ben msiex600 kullanıyorum ve msim675 kullanan başka arkadaşımda var alınırken veya bilgi yada özellikler kısmında söylenmiyor fakat fişe takılı değilse bataryada çalıştırınca çift çekirdekli işlemcide sadece tek çekirdek kullanıyor bunu özellikle ben oyunu bataryada yüksek performans modunda oynarken 13-15fps iken fişi taktığımda 20-25 fps ye çıkıyor. Bu ilk bana garip geldi lakin arkadaşım söyledi ve kendine aynı şeyi bana gösterdi tabi 32bitlik sistemde zaten çoğu zaman işlemler tek çekirdek üzerinden yapılıyor fakat performans ta bayağı etkili.
    Ayrıca win7 64bit yükledim ex600 üme herkese tavsiye ederim harika bir performansa kavuştu...

• arkadaşlar msi ex 610 kullanıcısıyım.web cam driver ı veya driver ın ismini bulan varsa bana haber versin. msi live update kullan demeyin lütfen. bios açısından tehlikeli olduğu için yapamam.bilen varsa bana haber versin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.