Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winqe

windows 7 kurunca bilgisayar biraz daha rahatlıyor 1 haftalık tecrübemle tavsiye ederim.ati sitesinden catalsyt conrol win7 ve realtek sitesiden ses kartı programını kurmanızı tavsiye ederim.realtek sitesinden gerakli güncel programı indirmesseniz seste titremeler oluyor.

realtek

ati

Ben Windows 7'yi ing ve beta zamanından beri kullanıyorum bu Laptop'ta. Gerçekten Win7 ile süper çalışıyor. Driver falan da gerektirmiyor. Sadece Ati programını kurdum o da pil ayarları falan için...

Win7 de hicbir sorun yaşamadım. Uyku modundan sonra da bir sıkıntı olmuyor.

Bu Laptop'u ilk aldığım zamanlar çok pişmandım. XP ve Win Vista da çok sorunlar yaşadım. Performans açısından da çok kötüydü. ama alalı 2 yıl oluyor win7 çıkınca Laptop çok süper oldu. Herşey sorunsuz ve çok hızlı. Tek eksiği pil ile çalışırken kasıyor...

Edit: Bios güncellemesidir, yamadır, driverdir giç bir şeye gerek yok. Kurun Win7 heyfinize bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCentOS -- 24 Aralık 2009; 15:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgayigit91

arkadaslar bende msi kullanıyorm yaklasık 15 ay oldu xp ıle bazen sorun cıkarta bılıyor ornegın guc kaynagı adaptöru takılıdegıl ıken takılması yavas calısması baska bır kotu yone servıs olanagının olmaması gıbı koca istanbulda 1 tane yer var ve o servısde tam anlamında calısmıyor bıle baslarda gayet guzeldı 2 ay sonra ısınmaya basladı zaten gurultulu calısıyordu tam 1 senelık oldugunda sag ve sol mentese catladı ınanamadım nasılbı kasa dıye kasa olarakcok zayıf oyle kaza ıle felan dusurursenız kesınlıkle parcalanır bu bilgisayarı alırken kardesime de dell inspıron 1530 aldık makına tas gıbı hıc bır problem cıkmadı gayatte hızlı performans bakımından guzel arada kı fıyat farkı sadece 100 tl dı Msı aldıgım ıcın gercekten pısmanım kımseye tavsıye etmıyorum

ben düşürdüm aldığımın 3 haftasında 1.5 metreden yere çakıldı dvdroom dışarı fırladı ittim içe doğru takıldı sorun yok... kasada yere çarpan köşenin biraz boyası attı o kadar. makinede ve kasada hiç bir problem yok... yani gönül rahatlığıyla düşürebilirsiniz... bu menteşe çatlama olayı ayrı bir olay marka ayırt etmeksizin bazı laptop serilerinde meydana gelebiliyor...

• Windows 7 ile birlikte ses sürücüsünün hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ben sürücünün en son sürümünü yükledim ( R2.44) ama hala seste çatlamalar oluyor.
  • win7 yükledim çok memnunum.özellikle pil ile kullanırken çok rahatladım. hiç bir donanım sorunum yok. yükledikten sonra 2-3 ? çıktı onlarıda cd den hallettim. herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

win7 yükledim çok memnunum.özellikle pil ile kullanırken çok rahatladım. hiç bir donanım sorunum yok. yükledikten sonra 2-3 ? çıktı onlarıda cd den hallettim. herkese şiddetle tavsiye ederim.

yeni mi aldınız? internetten baktım bu modelin sıfırını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereckfun

quote:

Orijinalden alıntı: acar60

win7 yükledim çok memnunum.özellikle pil ile kullanırken çok rahatladım. hiç bir donanım sorunum yok. yükledikten sonra 2-3 ? çıktı onlarıda cd den hallettim. herkese şiddetle tavsiye ederim.

yeni mi aldınız? internetten baktım bu modelin sıfırını bulamadım.

Yok yeni değil. 2 sene oluyor nerdeyse .
  • merhabalar arkadaşlar konuyu halen takip eden var mı bilmiyorum ama inşallah birisi bana yardımcı olur.benim sorunum win7 de ekran kartımı güncelleyememek.pc ye format atıp win7 kuruyorum daha sonra ati nin sitesinden en son ati driver ının win7 32 bite uyumlu olanını indiriyorum ama bir türlü güncelleyemiyorum.win7 kullanan ve ati nin en son driverı 10.3 ü yükleyebilen varsa nasıl yapacağımı anlatabilirse çok sevinirim.bu arada aygıt yöneticisinden manuel olarak yüklerken digital imzası yok diyor.güncellemeyi buldu ama yükleyemedi diyor.bu .inf dosyası geçersiz diyor.lütfen yardım edin kafayı yicem
  • arkadaşlar bende 2.5 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum ama bi kaç haftadır işlemci fanınından acayip ses gelmeye başladı. bi süre sonra geçiyo ama yinede insanı rahatsız ediyo gerçekten. ex610 fanını kendim takabilirim acaba yenisini nerden bulabilirim bilen var mı ? acaba fanın alüminyum gövdesinden çıkartıp başka fan olabilir mi deneyen var mı? yardımlarınız bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galot

Windows 7 ile birlikte ses sürücüsünün hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ben sürücünün en son sürümünü yükledim ( R2.44) ama hala seste çatlamalar oluyor.

Aynı sorun bendede var.Bu problemi çözen var mı?
  • Arkadaşlar laptobun sağ ve sol menteşeleri çatladı,aynı olayı yaşamış arkadaşar nasıl yaptıdınız.Cihazın garantisi bitti teknik servisi 100$+kdv fiyat biçiyor, nereleri önerebilirsiniz?
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

Bende bir EX610 kullanıcısyım. Yaklaşım iki yıldır kullanıyorum. Buradaki yazılanların çoğunu okudum arkadaşlar, az çok hepimizin şikayetleri aynı. Bende iki kez servise gönderdim makinamı. Birinde fan arızasından dolayı acayip fazla ses çıkartmaya başlamıştı. İkincisi ise DVD Rw arızalandı. İkisinde de bir lira masrafım olmadı arkadaşlar, bu konuda servisten çok memnun kaldım. Ama garantisi doldu artık cihazımın.

Yaklaşık 2 yıldır Win XP Prof SP3 kullanıyordum makina gerçekten çok sesli çalışıyordu, birde aşırı ısınma yapıyordu. Geçen hafta Win 7 Ultimate kurdum. Arkadaşlar gerçekten bu işletim sistemi harika birşey diyebilirim. Hiç bir tane donanım driverı kurmadım. Hepsini kendi tanıdı. Makina az da olsa fan sesini kesdi. Açıkcası daha rahat çalışmaya başladı.

Bazı arkadaşlar menteşe çıtalarının çatladığını ve kırıldığını söylüyorlar, benim şimdilik böyle bir problemim yok, ama ileride ne olur bilemem tabii. Eğer XP kullanan arkadaşlar var ise bazı driver dosyalarında yardımcı olabilirim. Hepinize sorunsuz kullanışlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: engcmreng

Arkadaşlar laptobun sağ ve sol menteşeleri çatladı,aynı olayı yaşamış arkadaşar nasıl yaptıdınız.Cihazın garantisi bitti teknik servisi 100$+kdv fiyat biçiyor, nereleri önerebilirsiniz?

ebaya bakmanı öneririm. ordan daha ucuza bulma şansın olabilir ayrıca ex600 modeliyle aynıdır onunkinide kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrijuvaN2001

quote:

Orijinalden alıntı: galot

Windows 7 ile birlikte ses sürücüsünün hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Ben sürücünün en son sürümünü yükledim ( R2.44) ama hala seste çatlamalar oluyor.

Aynı sorun bendede var.Bu problemi çözen var mı?

msi istesindeki vista için olan driverı kurun. sorununuz böyle çözülebilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanasweq

arkadaşlar bende 2.5 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum ama bi kaç haftadır işlemci fanınından acayip ses gelmeye başladı. bi süre sonra geçiyo ama yinede insanı rahatsız ediyo gerçekten. ex610 fanını kendim takabilirim acaba yenisini nerden bulabilirim bilen var mı ? acaba fanın alüminyum gövdesinden çıkartıp başka fan olabilir mi deneyen var mı? yardımlarınız bekliyorum.

2,5 yıldır kullanıyorum. bende garantisi bittikten sonra her 4-5 ayda bir fanı söker temizlerim, heatsink altındaki termal padleri çıkardım zalmanın termal macununu kullandım sonucu çok daha iyi. fanı tamamamen söküp temizliyorum ne ses ne de ısınma problemim yok. sistem beklemedeyken 47-50 derecelerde geziyor. forumlarda gezerken ve müzik dinlerken en fala 59-61 dereceye çıkıyor. çok zorlasam bile 71 dereceyi geçtiğini görmedim hiç.

KESİNLİKLE windows 7 kullanın arkadaşlar en sorunsuz bunda çalışıyor cihaz, eski işletim sistemlerini de denedim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 31 Mayıs 2010; 16:52:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramozotti

merhabalar arkadaşlar konuyu halen takip eden var mı bilmiyorum ama inşallah birisi bana yardımcı olur.benim sorunum win7 de ekran kartımı güncelleyememek.pc ye format atıp win7 kuruyorum daha sonra ati nin sitesinden en son ati driver ının win7 32 bite uyumlu olanını indiriyorum ama bir türlü güncelleyemiyorum.win7 kullanan ve ati nin en son driverı 10.3 ü yükleyebilen varsa nasıl yapacağımı anlatabilirse çok sevinirim.bu arada aygıt yöneticisinden manuel olarak yüklerken digital imzası yok diyor.güncellemeyi buldu ama yükleyemedi diyor.bu .inf dosyası geçersiz diyor.lütfen yardım edin kafayı yicem

uyumsuz bir sürücü yüklemeye çalışıyorsun. o nedenle imzasız olduğu için kabul etmiyor. mobility radeon olanını yükleyeceksin. en son sürüm olan 10.5 burada:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx

• Arkadaşlar iki senedir ex610 u kullanıyorum. Herhangi bir problemim olmadı. Bugünlerde 5.1 ses sistemi almaya karar verdim. Bu cihazın özelliklerinde 5.1 ses sistemi desteği yazıyor. Acaba bu fonksiyon var mı gerçekten ve varsa nasıl kullanabiliyoruz. Bir de bu cihaz için harici creative marka bir ses kartı almak daha mı mantıklı kalite bakımından?
  • Sanırım kimsenin fikri yok bu konuda. Ben sorunu çözdüm. Ön panelde yer alan pembe mavi ve yeşil girişler ses panelinden istenildiği şekilde ayarlanabiliyor. İstenirse ön kolonlar istenirse arka kolonlar istenirse de subwoofer ve merkez kolon için. Bunun için ilgili giriş yerine jackı takılıyken ayar yapmak yeterlidir.
  • gökmen mesajını yeni gördüm ama sen sorunun yanıtını vermişsin . bence laptopun kendi ses kartı gayet başarılı ancak creative başlı başına ses ve görüntü teknolojileri üzerinde ciddi çalışmalar yapan ve güzel ürünler piyasaya sunan bir firma tabikide öyle bir ses kartı alırsan artısını göreceksin . ancak profesyonel bir iş yapmayacaksan kendi kartı gayet başarılı.
  • Sağolasn. Crestive in 5.1 t 6200 modelini aldım. Sanırım ses kalitesinden tam memnun değilim. Gelecek sonbaharda ses kartını düşünüyorm. Şimdilik yaz tatili geldiği için önceliği karta vermeyeceğim :)
  • slm arkadaşlar ex 610 kullanıcısıyım windows 7 kurduktan sonra webcam im donanımsal olarak yok oldu xp kurduysamda sorun hala devam ediyor webcam programlarıyla denemek istediğim de sürücü yok sürücü tak falan diyor. Yardımlarınız için şimdiden tşk.ler
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.