Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar klübünüze üye olmama ramak kaldı valla.. aldım alacam neredeyse fena gaza geldim namussuzum.. Aranızda bu alete linux kurma denemelerine girişmiş olan bir kardeşim varsa buraya ne dağıtımını ve versiyonunu kurduğunu ya da kuramadığını bizimle paylaşsın lütfen. burada bu alete neleri kurabileceğimizi tespit edelim hep beraber

Saygılar sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 6 Şubat 2008; 1:01:53 >
  • Beyler diyelimki bilgisayarın klavyesi bozuldu ben tamir için hangi firmaya götürücem msi a hangi firma bakıyor birde her msi dizüstü bilgisayara bakan varmı garantisine yani derdimi anlatabildiysem cevabınızı bekliyorum
  • istanbl mecidiyeköyde servisi varmış. msi laptopu olan bilgi işlemci bir arkadaşıma sordum.
  • Arkadaşlar valla bende en sonunda hepsiburada.com dan siparişi verdim bakalım üstelik süper hızlı gönderi yazıyor eğer öyleyse yarın yada öbürgün alime ulaşır heralde vista ultimate ve xp yükleyip sonuçları ve merak ettikleriniz varsa yazarım :) bende klube katılmış oldum bakalım hayırlısı inşallah sorun yaşamayız
  • Yaw ben de alacam da korkuyom yaw sorun olur diye ama genede mayıs yada haziranda alırım belki fiyat daha düşer aldımmı xp yüklerim baktım olmuyor vista hom basic yüklerim
  • Beklemekle olmuyor bu işlar Kafkas kardeşim.. Sürekli yeni modeller çıkar fiyat artar ve hep sallarsın.. baktın uygun ve iyi yorumlar var şak alacaksın.. ben Msi MSI EX610 AMD Turion 2 Ghz İşlemci, 2048 MB . Mecidiyeköy vega bilgisayardan aldım bende .. herkes makine üzerindeki uygulamalarının sonuçlarını yazsın iyisiyle kötüsüyle.. Hayırlısı olur inşallah.. ben linux kurmayı düşünüyom bu makineye bakalım bir gelsin... Linux da ati ekran kartını tanıtamamaktan yakınmış arkadaşın teki ama atinin sitesinde driverı var ben gördüm.. Laptop ele düştü artık acemiside uzmanıda alıyor.. tek bir yoruma değil genel yoruma bakın derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 7 Şubat 2008; 13:11:31 >
  • herkese merhaba
    ihtiyacım için notebook araştrıken son anda ex610 u keşfettim ve karar vermemde bu forum çok etkili oldu.
    hepinize teşekkür ederim.
    Saat 18:30 itibari ile mecidiyeköy vega bilgisayar a gidip msi ex610 umu alacağım.
    ilk defa notebook almıyorum ama hiç bu kadar heyecanlanmamıştım :)

gelişmeleri yazarak sizi bilgilendireceğim.
  • yaklaşık bi haftadır forumu takip ediyorum dün sipariş vermiştim bu gün elime ulaştı gelir gelmez hemen xp kurdum burdaki arkadaşların dediği gibi bi problemle karşılaşmadım şuan driver larını indiriyorum alet baya güzel almak isteyenlere tavsiye ederim
  • bilgisayarı alanlar fan sesiyle ilgili görüşlerini de yazarsa yeni kullanıcılar için faydalı olacağını düşünüyorum.
  • benim aletin gelmesi 3 iş günü sürecekmiş şimdiden heycanla bekliyom.. Daha alet gelmeden driverlarını indirdim iyimi ? Aletle televizyon seyretmeyi başaran varmı bu arada. Yaw nasıl sabredecem 3 gün ben beee... Mortigen bizi habersiz bırakma seninkide hayırlı olsun MRTMR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

bilgisayarı alanlar fan sesiyle ilgili görüşlerini de yazarsa yeni kullanıcılar için faydalı olacağını düşünüyorum.

hiç ses yok sanki çalışmıyomuş gibi

quote:

benim aletin gelmesi 3 iş günü sürecekmiş şimdiden heycanla bekliyom.. Daha alet gelmeden driverlarını indirdim iyimi ? Aletle televizyon seyretmeyi başaran varmı bu arada. Yaw nasıl sabredecem 3 gün ben beee... Mortigen bizi habersiz bırakma seninkide hayırlı olsun MRTMR

saol darısı senin başına ekran kartının driverını nerden indirdin acaba öğrene bilirmiyim kendi sitesindekini indirmeye çalıştım 120 mb tan sonrasını yüklemedi eğer elinde olan varsa upload ederse burdaki herkes faydalanır

• selamlar arkadaşlar...

o kadar msi msi dedik araştırdık ettik... tam alıyoruz dedik... bu gün bi kampanyaya denk geldim...

acer 'in laptoplarından birini aldım...

aldığım laptop...

acer aldım ama aklımda hep bi msi ex610 olacak...

şu ana kadar burada bana her konuda yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...

allah herkese cihazlarını güle güle kullanmayı nasip eder inşallah...

saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 6 Şubat 2008; 19:37:23 >
  • arkadaşlar aygıt yöneticisi hakkında bazı sorularım var ? Resime göre bana yanıtlar mısınız...

[img=http://img143.imageshack.us/img143/8269/adszsv5.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akocan -- 6 Şubat 2008; 20:26:06 >
  • MERHABA,

USB DEVICE DEDIGI BLUETOOTH CIHAZI. MSI IN SITESINDEN TOSHIBA OLANINI INDIRIP KUR. KURULUMU USB DEVICE IN UZERINE SAG KLIK DONANIMI GUNCELLESTIR DEYIP KURACAKSIN.

quote:

Orjinalden alıntı: Akocan

arkadaşlar aygıt yöneticisi hakkında bazı sorularım var ? Resime göre bana yanıtlar mısınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: Akocan

arkadaşlar aygıt yöneticisi hakkında bazı sorularım var ? Resime göre bana yanıtlar mısınız...

SM bus --card reader driverlarını yükle.

bütün driverlarını sitesinden indirerek kurduysan. hiçbir sorunun olmaması gerek.

ve KESİNLİKLE VİSTA KULLANMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. özelliklede 64bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 7 Şubat 2008; 0:34:29 >
  • bende artık buraya üyeyim:D ürünü yeni aldım bence çok güzel,hani şu eleştri yapan arkadaşları anlamak mümkün değil,sanki 2000-3000 ytl lik bir bilgisaayr alıyoruzda herşeyi 4*4lük olucak. bu fiyata harici ekran kartı üstelik 256mb 2400 2ghz işlemci 160gb hdd ne istiyorlar anlamadım. en iyi bilgisaayr diye bişey yoktur,fiyatına göre en iyi bilgisayar vardır, ve bence bu bilgisayar fiyatına göre en iyi bilgisayar. Düşünen arkadaşalra şiddetle tavsiye ederim.Hiç korkmadan çekinmeden alsınlar cihaz süper.

Birde son olarak şu bios güncellemesi ile ilgili olarak düşüncem şudur,bilgisaayrda bilinmeyen aygıt olarak kalmasından yanayım.Bence bu riske girmeye değmez.Ben bu halde kullanıyorum bi zararını görmedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

arkadaşlar cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
    ben de msi m670 kullanıcısıyım ve memnunum
    biz forumda çok tartışmıştık acaba sizin cihazlarda da aynı durum varmı merak ettim, durum şu:
    cihaz ful şarjlıyken kapatıp aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar açtığınızda bataryanın bir miktar boşaldığını farkediyorsunuz
    bunu farkeden veya deneyen oldumu?
    saygılar...

ARKADAŞLAR SORU GÜNCEL...
  • quote:

quote:

arkadaşlar cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
    ben de msi m670 kullanıcısıyım ve memnunum
    biz forumda çok tartışmıştık acaba sizin cihazlarda da aynı durum varmı merak ettim, durum şu:
    cihaz ful şarjlıyken kapatıp aradan belli bir süre geçtikten sonra tekrar açtığınızda bataryanın bir miktar boşaldığını farkediyorsunuz
    bunu farkeden veya deneyen oldumu?
    saygılar...

ARKADAŞLAR SORU GÜNCEL...

yarım saatte %94 e düştü. buda normal. 1 saate %96 . 2 saatte %94. ertesi gün yaklaşık 14 saat %93 düştü pil durumu. ölçen program Notebook Hardware Control

• günaydın.
    dün akşam Vega bilgisayar a gidip şu aleti istiyorum dedim.kaç para aha buyur dedim :) bu kadar hızlı bir satışa satıcı da şaşırdı.

artılarını ve eksilerini birkaç gün kullandıktan sonra yazacağım.ama şunu söylemeliyim ki 32bit vista kurdum sorun yok.ama tabiki elimde 64 bit olmadığından 32 bit kurdum.bugün 64 bit vista kurup öyle kullanmaya devam edeceğim.
    aleti özellikle amatör grafik tasarım ve yazılım geliştirme için kullnacağım.
  • elime dün geçti makina ve xp32 bit kurdum biraz driver sorunu yaşadım ama yazılanları okuyunca çoğunu hallettim. az once crysis yukledim oyun otomatik olarak orta detayda açıldı. ilk başta ucaktan atlama sahnesinde falan takıldı ama ilereyince çok bişe kalmadı. orta detayda benim masa üstü amd 4000+ 2.1 , 256 7100 gs ekran kartlı 1024 800mhzramli makinamdann daha iyi oynuyor . düşük detayda ise gayet hızlı . kısaca bu bir leptop ve 1.200ytl (çanta maus usb vs) maletsemde masa üstü bilgisayarımın yerini fazlasıyla aldı. benim için beklentilerimin çok üstünde. iki şeyde takıldım
    1- atheros wireles in 5007 driverini bulamadım (bu konuyu anlayan anlar :)) yardımcı olabileceklerden yardım bekliyorum bu konuda.
    2- makine fişe takılı değilken işlemci 800mhz ye düşüyor nasıl engelleyebilirm. yukarda yazılmıs ama bu konu üstünde fala durulmamış.. yapabilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal112 -- 7 Şubat 2008; 10:18:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.