Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultımate de guzel onuda denedım benım 32 bit 64 bit varsa onu kur performansın artması gerekıo bılgısayar 64 bit kamera vistada daha ii xp ye göre ....

bilgisayarla xp driverleri gelen arkdasım varsa varmıs forumda bı zahmet o drriverlerı bi upload sitesinden yuklermisn(örn.. rapid, upload.gen.tr ) ..ü

bi arkdasım yuklemıs ama inmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavuhomeclub -- 10 Mayıs 2008; 16:27:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavuhomeclub

ultımate de guzel onuda denedım benım 32 bit 64 bit varsa onu kur performansın artması gerekıo bılgısayar 64 bit kamera vistada daha ii xp ye göre ....

bilgisayarla xp driverleri gelen arkdasım varsa varmıs forumda bı zahmet o drriverlerı bi upload sitesinden yuklermisn(örn.. rapid, upload.gen.tr ) ..ü

bi arkdasım yuklemıs ama inmedi...

linki kontrol ettim linkte bi sorun yok sorunsuz iniyor. ra.pidshare nin arasındaki noktayı kaldırdın mı?
  • evt kaldrmıstım bıdaha denerim
  • Konuyu tam okuyamadıma ama bu üründe HDMI çıkışı var mı? burada bar diyor..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3258
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

Konuyu tam okuyamadıma ama bu üründe HDMI çıkışı var mı? burada bar diyor..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3258

ewet var hdmi çıkış.
    arakadaşlar vista kurun ex610'a. performans daha iyi ısınma sorunu yok vistada
  • bana vista home yada ultimate 32 yada 64 bit ulaştırabilecek var mı? Antalya'da oturan varsa özellikle.ŞUan xp sp3 olarak sorunsuz kullanıyorum ama vista o kadar övüldüki burda çok merak ettim doğrusu
  • 191 mb lık xp rar olarak göruyor ama driveri indirmiyor anlamadım ne iş ..rapid uyelıgım var ama ben free den ındrımeyı denedım cunku rapıd uyelıgım com dan o mu sorun cıkartıyhor anlamadım nese sıtesınden ındırmıstım drıverlerı ama cd sınden cıkan drıverlerı merak etmıstım ..
  • bugün biryerde buldum bilgisayarı fiyatı çok yüksek söledi o yuzden almadım ama biraz inceleme şansım oldu gerçektende çok iyi artık almaya karar verdim internetten alacağım artık inşallah bir sıkıntı olmaz
  • internetten bi sıkıntı cıkmaz ıcın rahat olsun cok rahat alısverıslerımı hep ınternetten yapıyorum cok memnunum int alışverısınden..
  • bende ilk önce Xpyüklemiştim daha sonra burada Vista tartışmaları yaparak geçtim vistaya .. Şunu söylemekisterim Vistaya yüklenenler düşük konfigürasyonlu sistem sahipleri bence... En düşük Vista taban puanı 4,1 aletin ve ben gayet memnuum HIZ anlamında RAM'in yüzde 48 ini tüketmesine rağmen aynı hızda XP ile özellikle bende autocad 2009 veya Adobe prog. 64 bit bunedenle aksine XP den daha hızlı diyebilirim ben ayrıca 4GB USB ile de ready boost yapıyorum ek olarak :D süper oldu...

Ancak son zamanlarda oyunlarda İNANILMAZ bir yavaşlama var tekrar format atmama rağmen inanılmaz bir yavaşlık söz konusu ne yapacağımı bilemiyorum ISIDAN mı? acaba diyorum ama aldığım günkü fan değerleri görünüyor benden başka yavaşlama sorunu olan var mı? Mesela COD 4 te bariz ekran YAVAŞLIYOR yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiserclown

bende ilk önce Xpyüklemiştim daha sonra burada Vista tartışmaları yaparak geçtim vistaya .. Şunu söylemekisterim Vistaya yüklenenler düşük konfigürasyonlu sistem sahipleri bence... En düşük Vista taban puanı 4,1 aletin ve ben gayet memnuum HIZ anlamında RAM'in yüzde 48 ini tüketmesine rağmen aynı hızda XP ile özellikle bende autocad 2009 veya Adobe prog. 64 bit bunedenle aksine XP den daha hızlı diyebilirim ben ayrıca 4GB USB ile de ready boost yapıyorum ek olarak :D süper oldu...

Ancak son zamanlarda oyunlarda İNANILMAZ bir yavaşlama var tekrar format atmama rağmen inanılmaz bir yavaşlık söz konusu ne yapacağımı bilemiyorum ISIDAN mı? acaba diyorum ama aldığım günkü fan değerleri görünüyor benden başka yavaşlama sorunu olan var mı? Mesela COD 4 te bariz ekran YAVAŞLIYOR yaa

yaptığın güncelleştirmelerden olabilir.

• hangi güncelleme acaba böyle birşeye neden olur Most wanted tada yapmaya başladı oysa daha önce inanılmaz derecede FULL ayarda hiç yavaşlamayan bir oyundu :( ...Lütfen yardım? SP1 yüklü tüm güncellemeler tam nod 32 antivirüs çalışıyor ancak DX9c de yüklü eksik dll dosyaları için catalyts 8.4 yüklü birde 64 bitiçin olan
  • bende bugün aldım özellikleri cidden çok iyi gözüküyor. yanlız driver larında cidden biraz gariplikler var gibi internetteki sayfasından ve ati nin sayfasından indirdiğim driverları kabul etmedi cd dekini kabul etti. şaşırtıcı. ayrıca xp yüklü durumda şu an ve webcami tanımıyor. çalıştırabilen veya çalıştıran bir driver bilen var lütfen cevap yazsın çıldırmak üzereyim. xp home yüklü durumda şu an ayrıca birde şu bluetooth nasıl kullanılıyor bilen var mı? driver larını yükledin cd den ama tık yok:S
  • bluetooth ta halloldu ama camera dan hala tık yok :S
  • kendin pişir kendin ye gibi oldu ama webcam de halloldu. bilginize.
  • arkadaşlar benimde bir sorunum var ilk sayflarda yazıldığı gibi ekran kartı driver ını yükledi,m fakat catalyts center ı yükleyemedim tam yükleyecek donanım yok pc de diyor oysa driver yüklü lütfen biri yardım etsin
  • quote:

hangi güncelleme acaba böyle birşeye neden olur Most wanted tada yapmaya başladı oysa daha önce inanılmaz derecede FULL ayarda hiç yavaşlamayan bir oyundu :( ...Lütfen yardım? SP1 yüklü tüm güncellemeler tam nod 32 antivirüs çalışıyor ancak DX9c de yüklü eksik dll dosyaları için catalyts 8.4 yüklü birde 64 bitiçin olan

bende değil ama arkadaşımda bi hp var . vista home p. yüklü 4,0 olan vista puanı sp1 yükledikten sonra 3,8 düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstemperor

quote:

hangi güncelleme acaba böyle birşeye neden olur Most wanted tada yapmaya başladı oysa daha önce inanılmaz derecede FULL ayarda hiç yavaşlamayan bir oyundu :( ...Lütfen yardım? SP1 yüklü tüm güncellemeler tam nod 32 antivirüs çalışıyor ancak DX9c de yüklü eksik dll dosyaları için catalyts 8.4 yüklü birde 64 bitiçin olan

bende değil ama arkadaşımda bi hp var . vista home p. yüklü 4,0 olan vista puanı sp1 yükledikten sonra 3,8 düştü.

atinin sitesinde verilen hd2400 pcler için olan kartın drivelarıdır. burda ilk mesajlarda verilen talimatlara göre yapılarak uydurulabilir ancak bu notebooku kandırmaktan başka bişey değildir. msi kendi sitesinde verilen güncel driverı yükleyin zaten 4,1 puanı alacaksınız vistada

• benim sorunumu çözebilecek yok mu sakaryali arkadaş ati catalyst nasıl kurmayı başardın ben senin dediğin gibi dr,iver ı yükledim fakat cataliyts olmuyoır bir yardım bana..
  • arkadaşlar msi sitesinde 8 mayıs güncel ekran kartı driveri var.indirin yükleyin.
    ayrıca directx son versiyonunu indirip kurun.oyunlarda sorununuz kalmaz.vista puanınız 4.1 oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.