Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benım laptop butun ozellıklerıyle su lınktekıhttp://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=269 alalı 1 ay oldu ılk mesajda kı rkadasın dedıgı gıbı şarjı yuksek performansta 1.5 saat gıdıyor
    "Birde sarj olayı vardı onuda AMD PowerNow yükledim sistemi 803 Mhz indiriyor ve şarjı 2 Saat gidiyor" demiş nerden yukledı acaba bu programı ve yukledıkten sonra neler yapmak gerekıyor..Bılgısayarlar konusunda cok bılgılı bırı degılım.Şarjının daha uzun gıtmesı ıcın onerısı olan varsa paylasırsa cok sevınırım
    Bu konuda yardıma cok ıhtıyacım var yardım edenlere cok tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: tanjugunduzzz

arkadaşlar benimde bir sorunum var ilk sayflarda yazıldığı gibi ekran kartı driver ını yükledi,m fakat catalyts center ı yükleyemedim tam yükleyecek donanım yok pc de diyor oysa driver yüklü lütfen biri yardım etsin

dostum sadece catalist kur.
    https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-4_xp32-64_ccc_lang3_61006.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAREN

quote:

Orjinalden alıntı: tanjugunduzzz

arkadaşlar benimde bir sorunum var ilk sayflarda yazıldığı gibi ekran kartı driver ını yükledi,m fakat catalyts center ı yükleyemedim tam yükleyecek donanım yok pc de diyor oysa driver yüklü lütfen biri yardım etsin

dostum sadece catalist kur.
    https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-4_xp32-64_ccc_lang3_61006.exe

TEŞEKKÜRLER SADECE catakyts kurdum oldu zaten driverı ilk sayflarda anlatıldığğı gibi yaptım o daha önce olmultu şuan laptopumda xp pro var ve hersey kurulu artı bilinmeyen aygıt olayı yok artı bir not daha szaten bende latopu alınca driver cd si çıktı fakat driverlar eski. şuan hersey yı-olunda

• Arkadaşlar daha önce de yazdığım SORUn iyice KANGREN oldu makinemde....Format atıyorum ancak güncellemelerle sanırım donmalara yol açıyor .... Ekran kartımda sorun yok vista puanımda 4.1 herşey sorunsuz ancak şuan yine hangi OYUNA girersem gireyim OYUNDA ani donma oluyor en az 10 oyunda denedim hep AYNI hata ...

Güncellemelere bakıyorum ve hepsi de Güvenlik güncellmeesi hatta bu sefer SP1 yüklemedimde buna rağmen DONMA var.... Tekrar format atıp tüm güncellemeleri kapatacağım ancak bu seferde bunun nedenini bilemeyeceğim..Güncellemelerden hangisini kaldırmalıyım delireceğim hatama benzer hata alan yok mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiserclown

Arkadaşlar daha önce de yazdığım SORUn iyice KANGREN oldu makinemde....Format atıyorum ancak güncellemelerle sanırım donmalara yol açıyor .... Ekran kartımda sorun yok vista puanımda 4.1 herşey sorunsuz ancak şuan yine hangi OYUNA girersem gireyim OYUNDA ani donma oluyor en az 10 oyunda denedim hep AYNI hata ...

Güncellemelere bakıyorum ve hepsi de Güvenlik güncellmeesi hatta bu sefer SP1 yüklemedimde buna rağmen DONMA var.... Tekrar format atıp tüm güncellemeleri kapatacağım ancak bu seferde bunun nedenini bilemeyeceğim..Güncellemelerden hangisini kaldırmalıyım delireceğim hatama benzer hata alan yok mu???

VİSTA da directx 10 yüklü ve birçok oyunda ve kamerada problem oluşturuyor. biz diractx 9 yükledik sorun çözüldü. denemende fayda var.

• merhabalar.hardiskim d bölümünde oluşturduğum mp3 kalsörü ve bazı klasörler bir kaç gündür inanılmaz geç açılıyor.klasöre tıkladıktan 3-5 saniye sonra yanıt veriyor.hatta bazı zamanlar açılmıyor bile.sizce sorun ne olabilir??
  • Arkadaşlar dx9c bendede yüklü ancak son kez format atacağım ve temiz yükleme yapacağım umarım soruum düzelir çünkü COD 4 benim olmazsa OLMAZ oyunum geceleri online oynayamadığımdan uyuyamıyorum
  • Bu laptopta optic çıkış var mı acaba??Sitede yaıyor ama göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eternalses

merhabalar.hardiskim d bölümünde oluşturduğum mp3 kalsörü ve bazı klasörler bir kaç gündür inanılmaz geç açılıyor.klasöre tıkladıktan 3-5 saniye sonra yanıt veriyor.hatta bazı zamanlar açılmıyor bile.sizce sorun ne olabilir??

sabitdisk üzerine veri sektör sektör ve hücre hücre yazılır. genelde kopyalarken bu hücreler dağınık olarak kaydolur. eğer disk boyutu ve doluluk oranı yüksekse adres bulma yani tıkladığımızda yanıt alma hızı düşecektir.

bunun tek çözümü disk birleştirme yaptırmaktır. disk birleştirmede amaç dosyaların hücreciklerini bir araya toplayıp sistemi rahatlatmak ve hız kazanmaktır.
  • Arkadaşlar dün gece son kez FORMAT attım alet artık AYIPTIR söylemesi HAYAT kadını gibi oldu 1 haftada 4 FORMAT...
    Ancak tüm driverları yükledim updatei kapadım ne zaman cod 4 yükledim yine online xfire ile girdim oyuna yine sonuç HÜSRAN inanılmaz YAVAŞLIYOR alet oyunda

Şimdi XP yüklicem xp driverlarınıda burdan veren arkadaşınkilerden yüklicem umarım SONUÇ iyi olur buda olmazsa SERVİSİ mi arasam ne dersiniz??*
  • quote:

Arkadaşlar dün gece son kez FORMAT attım alet artık AYIPTIR söylemesi HAYAT kadını gibi oldu 1 haftada 4 FORMAT...
    Ancak tüm driverları yükledim updatei kapadım ne zaman cod 4 yükledim yine online xfire ile girdim oyuna yine sonuç HÜSRAN inanılmaz YAVAŞLIYOR alet oyunda

Şimdi XP yüklicem xp driverlarınıda burdan veren arkadaşınkilerden yüklicem umarım SONUÇ iyi olur buda olmazsa SERVİSİ mi arasam ne dersiniz??*

arkadaşım eğer oyun sadece online iken multiplayer modunda yavaşlıyorsa, tek kişi oynarken yavaşlama veya donma yoksa ağında veya bağlantı hızında sorun var demektir. işletim sisteminde veya donanımında problem arama.

yok eğer tek oynarken de donma varsa o zaman donanımsal bir uyumsuzluk vardır. servisle görüşmelisin.

kolay gelsin, geçmiş olsun...

• quote:

Arkadaşlar dün gece son kez FORMAT attım alet artık AYIPTIR söylemesi HAYAT kadını gibi oldu 1 haftada 4 FORMAT...

kardeş sıkıntı xfireden kaynaklanıyo.merak etme bilgisayarında problem yoktur.xp de xfireyi kurunca daha beter bir hata alıcaksın haberin olsun ama önemsenecek birşey değil

• Arkadaşlar sadece online da değil normaldede oluyordu ŞUAN XP sp2 yükledim ancak oyunları yeni yeni yüklüyorm RAM lere baktım aktifler everestle gayet iyi.. İŞLEMCİ öle sıcaklık az ekran kartı aktif donanımsal değil sanırım ULAN neden o zaman COD 4 yükleyeceğim ve tekrar bakacağım..
  • Arkadaşlar şuan FİNALdönemim bu nedenle kargolamakta istemediğimden aleti tutuyorum ancak İstanbula gittiğim gibi BİMTES Harbiye merkez servise aletimi götüreceğim.Sanırım Ekran kartımda Problem var..
  • quote:

Arkadaşlar şuan FİNALdönemim bu nedenle kargolamakta istemediğimden aleti tutuyorum ancak İstanbula gittiğim gibi BİMTES Harbiye merkez servise aletimi götüreceğim.Sanırım Ekran kartımda Problem var..

kardeş sen vistayı kur. +ekran kartının son güncellemesini yükle + directx güncellemesinide yükle birde öyle bak
  • Evet arkadaşlar forumu baştan sona okudum ve makineyi bu gün sipariş verdim.Geldikten sonra düşüncelerimi anlatacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bortecine81

quote:

Arkadaşlar şuan FİNALdönemim bu nedenle kargolamakta istemediğimden aleti tutuyorum ancak İstanbula gittiğim gibi BİMTES Harbiye merkez servise aletimi götüreceğim.Sanırım Ekran kartımda Problem var..

kardeş sen vistayı kur. +ekran kartının son güncellemesini yükle + directx güncellemesinide yükle birde öyle bak

Sorun şu ki önceden böyle bir durum yoktu ancak Mesela demin gaza gelip senin yazınla FORMAt attım SP1 entegreli Vistaya döndüm ve Önce yeni Ekran driverını denedim yüklemeyi ve hata verdi bu sizin driver değil canım şeklinde ALLAH ALLAH dedim olsun üzülme deyip kutusundan Çıkan CD'den vista driverlarımı kurdum Tabi ATI driverınıda şuan güncelleme yapmadım çünkü onun içinde MODlamak gerekiyor sanırım önceki sayfalarda yazılmıştı bende yazmıştım bişiler hatta neyse...Şuan DX 9c kurdum ama OYUN yüklemedim Korkuyorum resmen hata verir diye :D OYUNA giriyor çünkü Oynuyorda ancak bazen öle yavaşlıyorki TADI kaçıyor hatta bazen web sayfalarında bile aşağı kaydırırken kesik kesik geliyor aşağıyani sanırım 60hz muhabbetinde mi acep arızam modlayıp CC 8.5 mi yapsam acep?

• TEŞŞEKKÜRLER
  • ilk aldığımda xp kurmuştum cihazıma ekran kartım 256 mb olarak görünüyordu. Daha sonra vista ultimateyi kurdum ama bu sefer ekran kartımı 128 mb ddr3 olarak görüyor.

Toplam kullanılabilir grafik belleği :895 mb
    ayrılmış video belleği :128 mb
    sistem video belleği :0 mb
    paylaşılan sistem beleği :767 mb

acaba sizdede böylemi yoksa ben mi yanlış kurdum driverinı
  • Cumartesi günü sipariş vermiştim ve dün sabah geldi.Laptop çok güzel. vista ultimate ile yüksek performans elde ettim.Klavyesi çok hoşuma gitti.Kendi sitesindeki driverları kurdum ve şu anda sorunsuz kullanmaktayım.Laptop almak isteyenler-ister oyun ister ofis için- düşünmeden alabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.