Şimdi Ara

MSI Force GC30 Kablosuz Gamepad 355 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gamepad konusu açılmışken sorayım.

MSI GC30

Xbox one

Dualshock 4 v2

ürünlerinden hangisi tercih edilmeli

• Kakà kullanıcısına yanıt

Öncelik xbox one olmalı kesinlikle.

• Kakà kullanıcısına yanıt

Merhaba,

xbox gamepad ve msi gc30 sahibiyim. Gc30 kaliteli bir kol fakat sol analogunda kronik problemler mevcut, kendim birşeyler yaptım düzelir gibi oldu ama ara ara yine tekrar ediyor. Sizde nette gc 30 ile ilgili biraz araştırma yaparsanız birçok kullanıcının bu tarz şikayetleri olduğunu göreceksiniz. Eğer bütçeniz el veriyorsa kesinlikle xbox gamepad almanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin

• orijinal 360 kablosuz gamepad'i ile aliexpressten receiver alın ucuza gamepad deneyimini yaşarsınız sonuna kadar.

• Kendini ispatlamamış gamepade 350 verileceğine 100 daha ekleyip ds4 almak daha mantıklı sony kampanyası bitmediyse hala bütün mağazalarda 450 tl ds4

Çok memnunum ben, çatur çutur pes fifa oynuyorum

• Gc 30 sıkıntılı bir kol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyfluthrin kullanıcısına yanıt
    Sta07 S kullanıcısına yanıt

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

@Sta07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 22 Şubat 2021; 23:50:55 >
  • zaliminsan kullanıcısına yanıt

10 sene oldu galiba bunun çıkalı. Taş gibi ürün ama bunca yıl sonra bu fiyata alınmaz revizyona hiç gitmedi.

• 7-8 ay önce bu kolu satın almıştım. R1-R2 ve L1-L2 tuşları arasındaki mesafe saçmalık boyutunda olacak kadar büyük. MSI gibi oyun odaklı bir firma nasıl böyle bi tasarım hatası yapar şaşırıyorum. Sonra sattım kolu bir tanıdığıma. O zaman xbox kolu almadıgıma pişman olmustum. Daha fazla pişmanlık yaşamamak için xbox series s kolunu sipariş ettim arkadaşa yurtdışından gelmesini bekliyorum. O fiyatlara cıkamayacaklar için en iyi tercih ise Logitech F710'dur muhtemelen. 4-5 senedir kullanıyorum hala taş gibi.

MSI Force GC30 Kablosuz Gamepad 355 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uahmettt -- 23 Şubat 2021; 3:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

orijinal 360 kablosuz gamepad'i ile aliexpressten receiver alın ucuza gamepad deneyimini yaşarsınız sonuna kadar.

Orijinal bulmak mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Kendini ispatlamamış gamepade 350 verileceğine 100 daha ekleyip ds4 almak daha mantıklı sony kampanyası bitmediyse hala bütün mağazalarda 450 tl ds4

Çok memnunum ben, çatur çutur pes fifa oynuyorum

PC de nasıl hallediyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2019 da aldiydim. bi kere kullandim. durdugu yerde bozuldu. garantiye gittim degisim/iade verdi ama hepsburadadan 190 tl ye almistim. hb artik satmiyor.

raporu da kargo falan istiyor. ugrasmadim oyle kaldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.