Şimdi Ara

Msı gaming apps nedir nasıl kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu program nedir nasıl çalışır ben oc modunda yada oyun modunda performans çizelgesinin arttıgını görmedim. nasıl çalışır yada çekirdek hızını mı gösterir sadece
    Birde 2 gündür programın gösterdigi çekirdek hızı yarı yarıya düştü, oyunlarda 850 mhz alırken 405 mhz alıyorum.
    bunu sıcaklardan vs. mi yapar ekran kartı ısısı oyundayken 40 dereceydi normal gibi gözüküyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?

• Hangi oyunda o mhz yi alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1234511

Hangi oyunda o mhz yi alıyorsunuz ?

cs go
    lol oynarken 1085 mhz de oluyor
  • oc siz 1085 mhz normal bi sıkıntı yok benimde öyle aynı ekran kartına sahibim
  • quote:

oc siz 1085 mhz normal bi sıkıntı yok benimde öyle aynı ekran kartına sahibim

dün gece 405 mhz aldım 2-3 saat sabah gene eski haline dönmüş sıcaklıktan vs. mi yapar bunu hocam bide msi gaming app ne işe yarar ?
  • Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    Gaming app ile eğer ekran kartını oc etmek istersen oc moduna, eğer sessiz çalışmasını istersen sessiz modu bulunuyor birde gaming modu var onu tam çözemedim mantığını ama oyun oynarken seçersen daha iyi oluyor sanırım.Ekranın rengini 3 şekilde değiştirebiliyorsun bunlar ; Göz dinlendirme,Oyun,Film şeklinde.Oyun içinde fps,gpu kullanımı,ram kullanımı,ekran kartının sıcaklığı,ekran kartının kullanımı vs. değerleri gösterebiliyor
    cs go da kaç fps alıyorsunuz ? merak ettimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cs go da kaç fps alıyorsunuz ? merak ettimde

cs go da dikkat etmedim hocam akşam bakıcam eve geçince ama lol oynarken 80-90 arası degişiyor takım savaşına göre
    ama bazen de 30-40 lara iniyor bütün ayarlar yüksek de oynuyorum

gtx 750ti
    8 gb ram
    fx 6300 işlemci
    600 W pus kullanıyorum

msi gaming app programına gelincede 3 mod performans çizelgesini hiç degiştirmiyor oyundayken oc oyun modu sessiz mod degiştiriyorum ama hiç bişey degişmiyor nedense çözemedim.

msi bizi koparıyor gibime geliyor ama
  • Arkadaşlar akıllı telefon'dan nasıl kontrol ediyoruz ekran kartını. Gtx970 var. Uygulamayıda yükledim telefona ama kartı nasıl ekliycez listeye bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programı açabilen varmı ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bu programı açabilen varmı ya ?

Windows 10 da sıkıntı var, bi 10-20 kere tıkladıktan sonra bekledim bi 5 dk geldi sonra görüntüsü. Her çift tıklama da açılıyor arkaplan da görev yoneticisinden kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bu programı açabilen varmı ya ?

Windows 10 da sıkıntı var, bi 10-20 kere tıkladıktan sonra bekledim bi 5 dk geldi sonra görüntüsü. Her çift tıklama da açılıyor arkaplan da görev yoneticisinden kontrol edebilirsiniz.

Görev yoneticisinden açılıyor ama ekrana gelen birşey yok sildim bende

• Sorunsuz kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.