Şimdi Ara

Msi ge 70 yeniden enteresan bir sorunla karşımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar msi'ın "efsane" olan ge serisinin ge70 modelini kullanıyorum son zamanlarda ve en baştan beri karşılaştığım hatayı burada paylaşayım istedim . Bilgisayar geldiği gibi açtım win 7 home premium u yükledim orjinal cd sini takıp tüm driverları kurdum makine res attı geri geldi baktım windows ses ikonu
    hep bu şekildeydi yabancı forumlardaki herşeyi denedim services.msc den tek tek aktifleştirdim auto yaptım realtek i kaç kez farklı yerlerden indirdim kurdum kaldırdım. Realtek i kaldırıp res atınca ses düzeliyordu oyunlara girdim oyun oynarken kulaklık takınca kimi oyun hala hoparlörden ses verdi kimi kulaklığa geçti kimi ikisindende verdi . Baktım olcak gibi degil laptop un üstündeki sticker a güvenerek sound blaster cinema kurdum gene aynı hata "There is no supported audio device available.". İllallah ettirdi daha alalı dün bir bugün iki hemen servisede vermek istemiyorum ama realtek siz de olmuyor ne yapmalıyım ? Aynı şey başına gelen yok sanırım forumları kitap kurdu gibi aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 3 Ağustos 2014; 21:33:34 >

• Bu tür şeyler genelde yazılımsal sorunlar. Bilgisayarla alakası olduğunu sanmıyorum
  • bende donanımsal olduğunu düşünmüyorum ama ne yaptıysam olmadı kafayı sıyırıcam ufak bir şey yüzünden
  • Sorunun ses driver i windows 7 uyum sorunu var bulabilirsen driver in win7 sini ara bulamazsanda win8.1 kullanıyorum herhangibir driver sorunu yok
  • win 8.1 driver ını mı kullanıyorsun sürümü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 4 Ağustos 2014; 1:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soluk siyah

Sorunun ses driver i windows 7 uyum sorunu var bulabilirsen driver in win7 sini ara bulamazsanda win8.1 kullanıyorum herhangibir driver sorunu yok

win 8 driver ını kurdum sorunlar çözüldü allah razı olsun senden :) çok teşekkür ederim
  • rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu Creative Cinema'yı kurduktan sonra ses sürücüsünü olduğu gibi kaldırıp tekrar kurarak çözmüştüm.
    W7 kullanıyorum ben de. 8.1 sürücüsüne falan ihtiyaç duymadım. Gerçi belki de aynı sürücülerdir. Yoksa zaten 8.1 sürücüsünü 7'ye kuramazdınız
  • Ilginc
    Bu ana kadar osun cinsiyle driverinkinin ayni olmasi gerektigini zannederdim. Bu baska bi kApi acio driver sorunu yasayan bir güruha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.