arkadaşlar yazı yazarken sorun olmuyor ama oyunlarda sürekli basılı tutulan tuşlar arada işlemiyor misal sağa gitmek için a ya basıyorum,kısa bir süre işleyip sonra geri duruyor geri işletmek için elimi çekip bir daha basmam gerekebiliyor nasıl düzeltebilirim bunu bilen birisi yardım edebilir mi ?
kısaca tuşlar kısa basışlarda sorunsuz uzun basışlarda bi süre sonra işlemiyor.
yardım ?
sana özel bi durum olmus arkadaşım yani teknik servislik bi sorun... mesela ben futbol oyunlarında yada f1 2012 oyununda tuş içine çökecek diye korkuyorum artık o kadar uzun süreli kullanıyorum ama daha bi tık dediğini görmedim..
quote:
Orijinalden alıntı: weezer009
sana özel bi durum olmus arkadaşım yani teknik servislik bi sorun... mesela ben futbol oyunlarında yada f1 2012 oyununda tuş içine çökecek diye korkuyorum artık o kadar uzun süreli kullanıyorum ama daha bi tık dediğini görmedim..
garantiyi mi arayayım yani ? tuşu söksem olmaz mı ?
ara garantiyi tabiikii
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak
ara garantiyi tabiikii
sadece a tuşuna uzun süre basamıyorum bu tuşu çıkarıp içine hava felan tutmayı düşünüyorum kırmadan nasıl çıkarabilirim ?
o da doğru usta ben kurcaladımda az tuşa tam basınca sorun yok kıyısına köşesine gelince kesinti oluyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: baran b
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
siz bilirsiniz ama tus kırılırsa filan sorun olur
o da doğru usta ben kurcaladımda az tuşa tam basınca sorun yok kıyısına köşesine gelince kesinti oluyormuş
bende sımdı baktımda sol alt ve üst koselerıne tırnagımın ucu ile basınca basmııyo,allahtan tırnakla köşelere basarak yazmıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baran b
quote:
siz bilirsiniz ama tus kırılırsa filan sorun olur
bende sımdı baktımda sol alt ve üst koselerıne tırnagımın ucu ile basınca basmııyo,allahtan tırnakla köşelere basarak yazmıyorum
sabahtan beridir dert ediyorum ya oyunlarda napcam diye yeni farkettim oyunlarda köşelere geliyor bazen hızlı basında klavyede doğal olarak almıyor tam ortalamak lazımmış
sorunu çözdüm beyler
benim eski vaio dan kalan alışlanlık o laptop 3 yıllıktı tuşlar yumuşamıştı iyice bu da yeni geldi daha tuşları sağlam okşar gibi basmamak gerekiyormuş
Oyun klavyelerin hepsi böyle hafif sert oluyorda çok bi baskıda yapmıyorsun basarken sert oluyor ama belli kuvveti geçince lak diye iniyor tuş garantiye ver ben verdim 1 haftada geldi kargo falan onlara ait mng ile anlaşmalıymış.
quote:
Orijinalden alıntı: AAT.BH
Oyun klavyelerin hepsi böyle hafif sert oluyorda çok bi baskıda yapmıyorsun basarken sert oluyor ama belli kuvveti geçince lak diye iniyor tuş garantiye ver ben verdim 1 haftada geldi kargo falan onlara ait mng ile anlaşmalıymış.
a ve c tuşları zor basıyordu usta kurcaladım az oynadım tuşlarla a tuşu iyide şimdi c tuşu zorluyor galiba bi temassızlık vartş sökülmeyle yapılacaksa bi bilgisayarcıya götürcem burda olmazsa garanti
quote:
Orijinalden alıntı: AAT.BH
birde yazı yazarken hiç sorun yaşamıyorum sorun oyunlarda tuşlara basılı tutuyorsun ya orda gel git oluyor bazen onu dert ediyorum ben tek basışlarda sorun yok yani anlayacağın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme