Şimdi Ara

Msi ge60 oyunlarda siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun bayadır var ama oyun oynamak için zamanım olmadığı için hep erteledim. Sorunum oyunlarda siyah ekran. Gta 5 ve the witcher 3 oyununu açtığımda ekran siyah kalıyor. Arkadan oyunun sesi geliyor ama görüntü olmuyor. the wiitcher 3 ü unboard ekran kartıyla açmaya çalıştığımda ise gayet güzel açılıyor.
    Gta 5 ve the witcher 3 açılmadığı halde skyrim csgo lol gibi oyunları nvidia ekran kartım ile sorunsuz oynayabiliyorum.
    Bu sorunu internette biraz araştırdığımda ekran kartımı güncellemem gerektiği directx sürümümü güncellememi vs. söylediler ve hepsini güncelledim. Özellikle ekran kartımı daha bugün geforce experience ile son sürüme geçirdim ama hala oyunlar açılmıyor.
    En son çare olarak ya format atıcam ya da garantimin şu son aylarında servise yollayacağım (hiç istemesemde).
    Lütfen yardım edin. Çözeyim şu sorunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantiye yollamadan önce temiz bir Windows + driver kurulumu ardından, BIOS ve firmware güncellemelerini yaparsan, en azından sorunun yazılım kaynaklı olmadığını anlarsın. Eğer devam ederse teknik servise gönder, halledip sana geri gönderirler.
  • JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün bilgisayarımı servise gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.