Şimdi Ara

Msi ge62 ekranda çizgi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı günler yaklaşık 1 ay önce almış olduğum msi ge62 laptobumun ekranında noktalı çizgi çıktı.Bilgisayarı açıp kapatmama rağmen geçmiyor işin ilginç yanı aldığımdan beri en fazla 5 6 defa bilgisayarı kullanmam ve herhangi ağır işlemde yapmadım korkum ekran kartıyla ilgili yarıdmcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethekim06 -- 11 Ağustos 2016; 1:09:38 >

• Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vethekim06

Arkadaşlar herkese hayırlı günler yaklaşık 1 ay önce almış olduğum msi ge62 laptobumun ekranında noktalı çizgi çıktı.Bilgisayarı açıp kapatmama rağmen geçmiyor işin ilginç yanı aldığımdan beri en fazla 5 6 defa bilgisayarı kullanmam ve herhangi ağır işlemde yapmadım korkum ekran kartıyla ilgili yarıdmcı olursanız sevinirim

Açıkcası masaüstü cihaz olsa idi işiniz biraz daha basit olabilirdi ancak sonuçta dizüstü bir cihaz ekran kartı da olsa ekran da çizilmiş olsa her şekilde o bilgisayarı teknik servise yollamanız gerekmekte. Sorununuz ne yazıkki yazılımsal değil gibi görünüyor. Bilgisayarınıza teknik servis yolu gözüktü gibi. Her ihtimale karşı bana ekran kartınızın tam modelini yazarsanız size uygun driveri verebilirim.

• vethekim06 V kullanıcısına yanıt
    Panelde problem var driverlık bişey değil. Servise yollamanız gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.