Şimdi Ara

MSI GE72 6QD-267XTR Kullanıcı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumdonanımhaber ailesi. MSI GE72 6QD-267XTR düşünüyorum ürün hakkında bilgisi kullanan arkadaşlar var mı acaba ? birde msi ürünü nereden alabilirim word veya maximum kart sahibiyim her yer vade farkı koyuyor açıkcası bu beni üzüyor neden fazladan 150 gibi bir rakam vereyim zaten ufak bi mevla değil ki notebook...
    firma olarak ebrardan buldum fakat ebrar hakkında düşünceleriniz nedir ? daha önce oradan msi laptop alan var mı ?

ürün linki:http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-6qd-267xtr-gtx-960m-notebook-pmu349006

• Ben ayni laptopu suan hepsiburada dan siparis verdim bekliyorum.

4782 ye aldim ben cunku satis sonrasi onemli ve ebrara guvenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Ebrar sadece bilgisayar ve bileşenleri satıyor isteğe bağlı kendisi montajlama yapıyor hb ise ne varsa satıyor zaten diğer satıcılarda ne olduğu belli değil saat alıyorsun kalem geliyor vs işi bozdular kısaca parana yazık etmişsin ama geçmiş artık yapacal bişey yok...

Bide hb satış sonrasında ürünü iade almamak için elinden geleni yapıyor haberin olsun bana bir bozuk powerbank kakaladılar 15 gün olayı vs hiçe sayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Ebrar sadece bilgisayar ve bileşenleri satıyor isteğe bağlı kendisi montajlama yapıyor hb ise ne varsa satıyor zaten diğer satıcılarda ne olduğu belli değil saat alıyorsun kalem geliyor vs işi bozdular kısaca parana yazık etmişsin ama geçmiş artık yapacal bişey yok...

Bide hb satış sonrasında ürünü iade almamak için elinden geleni yapıyor haberin olsun bana bir bozuk powerbank kakaladılar 15 gün olayı vs hiçe sayılıyor.

Bir firmanın sadece bilgisayar işi yapması onu güvenilir kılmaz. Benim karşımdaki sözde bilgisayarcı da sadece bilgisayar işi yapıyor.

Pcdepo olayından sonra bu sitelere güvenmiyorum dostum. Yoksa sanalmarketimden 4574'ede alabilirdim.
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Bende diyorumki eski hb yok kime ne gönderdikleri belli değil artık sağlam kutudan bozuk ürün çıktı haliyle dış kozmetik sağlam diye kargoda kayıt tutturmadım elimde patladı sen genede dikkatli ol...

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bende diyorumki eski hb yok kime ne gönderdikleri belli değil artık sağlam kutudan bozuk ürün çıktı haliyle dış kozmetik sağlam diye kargoda kayıt tutturmadım elimde patladı sen genede dikkatli ol...

Teslim alırken gerekli kontrolleri yapacağım tabi ki.
    9 aylık Hakem heyeti ve Mahkeme süreci sonunda Bimeksten sorunlu laptop için paramı daha dün akşam alabildim. Sorunsuz bir alışveriş olmasını dilemekten başka yapacak birşeyim yok.

Ha sıkıntı olursa artık bir avukat kadar tüketici haklarına hakimim akıllarını alırım :)
  • laptobu geçtiğimiz cuma günü kendi mağzasından almış bulunmaktayım. Kurulum falan derken şuan dikkatimi çekti fan çalışırken sadece sol taraftaki fan üflüyor sağ tarafda bi hareketlenme yok sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabaru -- 2 Mart 2016; 9:15:23 >
  • sabaru kullanıcısına yanıt
    Sağ fan gpu çalışırken çalışıyor normalde nadiren biraz çalışıp kapanıyor...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    hocam bir sorum daha olacak. Kasadan böyle içinden bi ses geliyor psudan sanki böyle sanki bilgi işleniyor gibi ama böyle ince bir şey yani nedir bu acaba ?
    İçeriden iki adet ses gelir, her ikisi de mekanik seslerdir: fan/fanlar ve HDD. Bunun dışında laptopta farklı bir mekanik bileşen olmadığı için başka bir ses duyman imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet453 -- 3 Mart 2016; 22:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet453

İçeriden iki adet ses gelir, her ikisi de mekanik seslerdir: fan/fanlar ve HDD. Bunun dışında laptopta farklı bir mekanik bileşen olmadığı için başka bir ses duyman imkansız.

böyle sanki bir şey işleniyor gibi böyle cızırtı desem oda değil böyle gırık gırık gibi ama sesli değil demek istediğimi anlatamıyorum galiba :)
    Coil whine vardır bide 7200rpm hdd öyle sesler çıkarır mekanik aletlerden beklenen normal sesler cihazlar sessiz çalışmıyor malesef....

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    10 senelik asus laptobumdan tık ses duymaya alışık olmadığım için tuhaf geliyor hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabaru

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet453

böyle sanki bir şey işleniyor gibi böyle cızırtı desem oda değil böyle gırık gırık gibi ama sesli değil demek istediğimi anlatamıyorum galiba :)

O ses muhtemelen HDD'den geliyor hocam. Yukarıda unutmuşum, mekanik bileşenlere ilave olarak optik sürücü de var. Ancak ondan ses geleceğini hiç düşünmüyorum.
  • Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    Laptobun fişi toplu kabloya bağlı ondan ötürü bir sorun olmuşmaz dımı hocam ? @Ahmet453 @Ahmet453

• quote:

Laptobun fişi toplu kabloya bağlı ondan ötürü bir sorun olmuşmaz dımı hocam ? @Ahmet453 @Ahmet453

Aynı laptopun siparişini verdim umarım cızırtı sorunu yaşamam. Sen çözebildin mi sabaru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Aynı laptopun siparişini verdim umarım cızırtı sorunu yaşamam. Sen çözebildin mi sabaru?

öncelikle hayırlı olsun inşallah karşılaşmazsınız. Cızırtı problemi dragon gaming centerden performansını high alınca masaüstünde çıkan sesti. Normal çıkmaması lazım istediğim moda alırım sıfır da almışım sonuçta sesin olması bir problemdi. 2 kere değişim cihazı geldi yani 2 kere sıfır cihaz açtım ikisinde de aynı problem... Eğer biosdan c stateyi disabled yaparsam ses gidiyordu fakat neden yapıyim ? sıfır değil mi sonuçta.. C state ile ilgili bi yanıtta kafama yatan bulamadım bende tekrar değişime yollayıp yarın allah kısmet eder ge72 6qf modelinin siparişini verecem inşallah onda bu problemi yaşamam

Hocam cihaz elinize ulaştıktan sonra sesle ilgili buraya bilgilendirme yazar mısınız

• Arkadaşlar bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.

Alan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekranı led mi ıps mi bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqr52

Hocam cihaz elinize ulaştıktan sonra sesle ilgili buraya bilgilendirme yazar mısınız

hocam ge72 6qd cihazımdaki gibi bir ses sorunu yok cihazda memnunum şuanlık tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.