Şimdi Ara

MSI GE72VR 7RF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: Intel Core İ7 - 7700HQ (6MB Cache Turbo Boost 3.8 Ghz)

İşletim Sistemi: Windows 10

Ekran: 17.3'' FHD (1920X1080) 120Hz Yansımasız

Chipset: Intel® HM175

Ekran Kartı: GeForce® GTX 1060 3GB GDDR5

Hafıza: 16GB DDR4 2400Mhz.

Hafıza yuvası: 2

Maksimum hafıza: 32GBSSD + HDD: 256GB SSD + 1TB 7200 Rpm

Optik Okuyucu: DVD Super Multi

Ön Kamera: HD type (30fps@720p)

Klavye: Programlanabilir arka aydınltmalı

Bluetooth: v4.2Kart Okuyucu: 1x SD (XC/HC)

Pil 6-Cell

Boyut (WxDxH) mm: 383 x 260 x 27~29 mm

Ağırlık: 2.4 kg

Bu laptopu yarın nasipse alacağım 4800-5000 civarlarında çoğu incelmeleri okudum videoları izledim kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum yada ben bunu alırdım bu daha iyi gibi örnekler dede bulunabilirsiniz.Sizlere sormak istediğim bu laptopun ssd yazma/okuma hızı nedir ? ekran 120hz yani 2k mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

• Ekranın 1080p 2K değil , 120hz işe şöyle açıklayayım , mesela benim notebookum 60hz , bir oyunda 120 fps alıyor olsam bile ekrana saniyede 60 kare gelir 120 desteklemediği için , ama senin notebookunda 120 FPS alırsan 120 kareyide gösterir kısacası 60 üstü fps lerde senin kaliten artar benim kalitem değişmez.
  • Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de bakıyorum da o ayarda bi makina saydığın özelliklere o fiyatta bulamadım hiç. Sorun olmazsa nerden buldun yazabilir misin? Boş yere 1500-2000 fazla yolmasınlar beni
  • tulu1234 T kullanıcısına yanıt
    Sağolasın fiyat iyiymiş ama teşhir ürünü olduğu için bana uymuyor. Bir arıza çıkarsa yaptıracak durumum olmayacak. Her türlü 1500-2000 fazlasına gelicek heralde
  • valiars kullanıcısına yanıt
    Ben alıyım herhangibir sıkıntı var mı v.s kontrol ediyim sonra sana yazarım burdan sende alırsın bu teşhir ürünlerini nerden buluyor bu firmalar bir kaç yerde var aradım sordum kendi teşhir ürünleri değilmiş msi ın teşhir ürünleriymiş yani başka firmalardan daha ucuza alıyoralar iyi araştırmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

@tulu1234

GE72VR serisi yerine artık GE73VR serisi bulunmakta, ürünler MSI tarafından toplandığı için piyasada 0 olarak GE72VR bulabilmen neredeyse imkansız. ''MSI'nin teşhir ürünleri...'' gibi bir ibare firmalar tarafından söylenen basit yalanlardan, MSI'nin Vatan Bilgisayar harici showroom tarzı gösterim yapan herhangi bir noktası bulunmamakta.

@Beels

Söyleminiz sadece baş tarafında doğru.

Şöyle ki; Üründe 1920x1080 yani Full HD = 1K ekran bulunmakta.
    Monitör tazeleme hızı ise 120 Hz.

Hz ile FPS'nin doğrudan hiçbir ilişkisi bulunmamakta.

Hz denilen olay, monitörün saniyede kaç kere tazelendiği ile ilgilidir, bu da genel olarak simülasyon yada yarış oyunlarda yırtılma ile basitçe özetlenebilir.
    Örneğin, araç 60 KM/H ile giderken ağaç gövdeleri 60 Hz yada üstü tüm monitörlerde düz şekilde görülür. Ancak 300 KM/H'ye çıktığınız zaman 60 Hz monitörlerde ağaç gövdesinde karelenme görülürken 120 Hz monitörlerde bu karelenme daha azdır, orijinal görüntüye daha yakındır.

FPS ise tamamen ekran kartı - oyun optimizesi ile alakalı. F(rame)P(er)S(econd) olarak kısaca ekranda saniyede kaç kare görüntü alabileceğiniz ile alakalı bir durum.

@tulu1234

MSI'nin GE kasalarına nazaran biraz daha kaba olsa da o fiyat aralığında bulabileceğiniz en ideal cihaz şu an için Dell 7577 serisi.

İyi akşamlar.

• Aynı ilana bugün baktım

Heryerde outlet ürün almayın notebookta yazmıslar ama bilmiyorum kararsızım bende

Ürün cok fazla durmaz fiyatı asırı uygun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

Aynı ilana bugün baktım

Heryerde outlet ürün almayın notebookta yazmıslar ama bilmiyorum kararsızım bende

Ürün cok fazla durmaz fiyatı asırı uygun bu arada

Evet işte bende pek güvenemiyorum. teşhir ürünlerinde batarya bitik oluyor diyorlar.Başkada sıkıntı yoktur diyorlar.
  • Bataryadan ne olacakki?

asırı bilgim yok ama

Oyun bilgisayarı zaten bunlar cok önemli değildir diye düsünüyorum

• tulu1234 T kullanıcısına yanıt
    İlandaki laptopın teşhir ürünü olduğunu varsayıyorum ya da amazondan sipariş "certified refurbished" (0 ayarında yenilenmiş gibi bişey).
    Bu laptopın sıfırı amazondan türkiyeye gelebiliyor ve fiyat da vergi dahil 4700 küsür çıkıyor.
    Eğer almayı düşünüyosan sağlam pazarlık yapman lazım o fiyat o makinaya fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

@tulu1234

GE72VR serisi yerine artık GE73VR serisi bulunmakta, ürünler MSI tarafından toplandığı için piyasada 0 olarak GE72VR bulabilmen neredeyse imkansız. ''MSI'nin teşhir ürünleri...'' gibi bir ibare firmalar tarafından söylenen basit yalanlardan, MSI'nin Vatan Bilgisayar harici showroom tarzı gösterim yapan herhangi bir noktası bulunmamakta.

@Beels

Söyleminiz sadece baş tarafında doğru.

Şöyle ki; Üründe 1920x1080 yani Full HD = 1K ekran bulunmakta.
    Monitör tazeleme hızı ise 120 Hz.

Hz ile FPS'nin doğrudan hiçbir ilişkisi bulunmamakta.

Hz denilen olay, monitörün saniyede kaç kere tazelendiği ile ilgilidir, bu da genel olarak simülasyon yada yarış oyunlarda yırtılma ile basitçe özetlenebilir.
    Örneğin, araç 60 KM/H ile giderken ağaç gövdeleri 60 Hz yada üstü tüm monitörlerde düz şekilde görülür. Ancak 300 KM/H'ye çıktığınız zaman 60 Hz monitörlerde ağaç gövdesinde karelenme görülürken 120 Hz monitörlerde bu karelenme daha azdır, orijinal görüntüye daha yakındır.

FPS ise tamamen ekran kartı - oyun optimizesi ile alakalı. F(rame)P(er)S(econd) olarak kısaca ekranda saniyede kaç kare görüntü alabileceğiniz ile alakalı bir durum.

@tulu1234

MSI'nin GE kasalarına nazaran biraz daha kaba olsa da o fiyat aralığında bulabileceğiniz en ideal cihaz şu an için Dell 7577 serisi.

İyi akşamlar.

Bu mesajı görmemiştim bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.