Şimdi Ara

msi geforce gtx 560 ti twin frozr II 2. el fiyatı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç bir arızası olmadı oc yapılmadı hiç bir sorunu yok sadece tek fan dönmüyor bunun haricinde hiç bir problemi yok. Kartı satıp yeni kart almayı düşünüyorum aslında kart beni uzun bir süre daha götürür ama şeytan dürtüklüyor işte [:D]. Gelelim konumuza. Bu kartın 2. el piyasasını bilmediğim için sizlerden destek rica ediyorum internetten biraz araştırma yaptım ama güncel fiyat bilgisi bulamadım acaba kaçtan satabilirim güncel 2.el fiyatı nedir? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

msi geforce gtx 560 ti twin frozr II  2. el fiyatı nedir

• S.a.

Tamamen sorunsuz gtx 560 ti'lar 350 liradan başlayan fiyatlardan listeleniyor

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gtx-560-ti-ekran-karti-843111088/detay

• ironblood19 kullanıcısına yanıt

Yanıt için çok teşekkür ederim. Kart dün bozuldu ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Allah'tan satamadan bozuldu kimseden küfür yemek istemem  

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogokhan

Yanıt için çok teşekkür ederim. Kart dün bozuldu ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Allah'tan satamadan bozuldu kimseden küfür yemek istemem  

hadi yaa msi geforce gtx 560 ti twin frozr II  2. el fiyatı nedir 

• quote:

Orijinalden alıntı: Reception47

Bu mesaj silindi.
    Araba piyasasını arttıran kişi profili. "Bakımınıda alan yapsın". Yapsın tabi enayinin işi ne.
  • Reception47 kullanıcısına yanıt
    Gtx 570 çok güçlü bir karttır ramden kurtarsa 680,770,969,1050 ye kafa tutar.
  • Reception47 kullanıcısına yanıt
    Ben 650wat fx8 ile kullanıyorumdum yetiyordu tdpsi 250 watt olması gerek faturayımı hiç sorma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.