Merhaba, Msi GL75 Leopard 10ser serisinden laptop almayı düşünüyorum rtx2060 17.3 olan modellerden birini. Bundan önce lenovo legion 5 aldım coil whine ve ips glowdan dolayı iade ettim. Kullanan sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Önerir misiniz, kronik sorunları ya da eksi diyebileceğiniz yönleri nedir? Bir de tam ips değil herhalde ekran kalitesini merak ediyorum. Piyasadaki diğer laptoplara göre soğutma, termal ve ses durumu nasıldır? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak-r -- 9 Aralık 2020; 0:56:54 > |
Msi GL75 Leopard alınır mı? Kronik sorunları, ışık sızması var mı?
-
-
Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar kullanan? Up
-
Cihazı kullanıp bilgi verebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?
-
Ben kullanmadım ama yukarıda linkte satın alıp kullananların olumlu yada olumsuz yorumları var
Oradan bakabilirsiniz.
Ekran Kartı: GTX1660 Ti, GDDR6 6GB
Bana göre yukarıda ki ekran kartı oyunlar için şimdilik yeterli olsa'da ileride yetersiz kalabilir.RTX 3000 seriler çıkacak yakında ama fiyatı ise 10.000 kağıdın üzerinde olacaktır...
-
Merhabalar kardeşim umarım en kısa sürede cevap verirsin. Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ben de. Sen aldın mı ne yaptın nasıl gidiyor herhangi bir sorunu var mı söylersen çok sevinirim kral.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emreer1905Merhabalar kardeşim umarım en kısa sürede cevap verirsin. Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ben de. Sen aldın mı ne yaptın nasıl gidiyor herhangi bir sorunu var mı söylersen çok sevinirim kral.
Gl65 leopard kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa özelden sorarsan yardımcı olurum.
-
IPS ekranda ışık sızması normal kabul ediliyor.
Fakat 14 gün içinde gerekçe göstermeksizin iade edebiliyorsunuz.
Siz de iade ettiniz değil mi ?
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X