Şimdi Ara

MSI GT72/73/83VR ve GS-GE-62/65/73VR modelli GTX 10 serisi ekran kartlı laptoplar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
10
Favori
16.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok kolay bir yolu var msi sitesinde vbios indirdigin yerde pdf dosyasinda anlatiliyor detayli ordan yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qirdap61111 Q kullanıcısına yanıt
    Kurmayı başardım.Aslında bende pdf ye bakarak denemiştim,hata yaptığım yer ise cmd yi yönetici olmadan başlatmamdı.
  • Ge62vr Türkiye'ye gelecek mi?

Diğer bir sorum. Ge62vr da gtx1060 var, gsync yok. Bu gsync monitörle mi ilgili? Gsyncli bir monitör bağlasam bu laptopa aktif olacak mı?

• Aynen son cikan uc kart var ilkine sahip labtop giris seviye çikişi hangisi sli gtx1080 mi. Son seviye oyunlari fhd de 60 fps veren gtx1060 giris seviye

• Sanal marketime 120 hz ekranlı Msi gt72vr 6re geldi.120 hz bekleyen varsa bakabilir.

• __grand__ _ kullanıcısına yanıt
    Bugün sipariş gt72vr 6re 094xtr verdim ve 250xtr çıkmış saçmalık ya... Gelecek ürünleri markaların bildirmemesi gerçekten can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeno9498 -- 14 Ekim 2016; 20:38:53 >
  • Xeno9498 X kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda 75 hz,bu gün yine alsaydım 75 hz olanını alırdım g-sync için.Sanki 120 fps lerimi görücez.
    Adamlar görüyor...
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html

Ek olarak 75hz ile 120hz nin farklı bazı sorunları var 120hz daha karanlık ki 75hz bile karanlık gelmişti mağazada bakarken... Sanırım ekran ayarları ile normal parlaklığa getirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeno9498 -- 14 Ekim 2016; 21:47:56 >
    Haklısın ama medium ayarlar beni sarmıyor.Eskiden 30 fps görünce sevinirdik şimdi adamlar bizi minimum 60 fps ye yönlendirdi.120 li fps leri konuşur olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __grand__ -- 14 Ekim 2016; 22:55:07 >
    Linkteki verilerde 1-2 tane çok kastıran oyun dışında ULTRA'da 90 FPS üstünde (200-300FPS). O 1-2 oyun da sadece kastırıyor, öyle grafikler güzel olsa bile çok da çağ atlatmıyor... Ek olarak GS73VR (GTX1060 lı) incelemelerinde bile denenen oyunlarda 120 FPS yi bile geçiyor. Olmadı ULTRA'dan HIGH a indir gene geçiyor. Neye itiraz ettiğini anlayamadım.
    Tartışmıyorum ki,haklısında dedim.Bir ürünü savunmak için başkalarıyla tartışmak gibi bir huyumda yok.120hz de elden gitti.Gsync ile artık avuturuz kendimizi.
    "Haklısın ama medium ayarlar beni sarmıyor" Medium dediğin için dedim. Eğer sen de benim gibi 120hz alacaktıysan, bu durum da sen de TR'de satışa sunulacak ürünler yine pazarlama taktiği ile bildirilmediği için mağdursun. Buraya yazmak çözüm değil diye düşünenler için diyim buraya yazmamın sebebi benim bilmediğim, yanlış bildiğim birşeyi biliyorlarsa ben de öğreneyim, başkaları da öğrensin.. Bilgi paylaşalım.
    Ben daha sipariş edip kargodan almadığım ürünü iade edip 120hz lik versiyonu almayı düşünüyorum. Umarım daha fazla aksilik (gerçi bu biraz tatlı bir aksilik) çıkmaz.
    Buraya yazmak çözüm değil diye düşünenler varsa şunuda görürler heralde.Benim yeni msi modellerini buraya yazmam sayesinde 120hz lik modeli alacaksın.Kutuyu hiç açmazsan iade sıkıntısı yaşamazsın.
  • Selamlar,

Bende bugun izmir cankayada bulunan bilisim magazasindan ön siparis ile 6RE 094xtr siparis edicektim, sağolsun Xeno beni uyardi. 250xtr ciktigini haber verdi ve siparisi erteledim.

Alacagim yerin adi mikroset, orada 250xtr (120hz olan model) şuanda yok. Aslinda başindan beri amacim sanaldan almakti. Fakat benimkiler internetten alısverise karşılar. Ama 250xtr modelde 120hz ve G-sync var ise babamları zar zor ikna edip sanaldan alicam. Ama işim zor gibi gorunuyor... bu konuda bilgisi olanlar var ise yardimci olabilirler mi?

Saygılar.

• 120Hz li modelde gsync yok diye biliyorum ama sende iyice araştır.
    * yeap.
    * GS73VR'da yok. Şöyle okudum nette GS serilerinde g-sync yok ama GT serilerinde g-sync var. (4K modelleri bilmiyorum bakmadım hiç) Sitede de g-sync var diyor yine GS73VR için g-sync belirtilmemiş. Tabi bu site 75hz laptop un altında resimlerde optional demeden 120hz diye belirtmişti daha önceden...MSI sitesi de sağolsun hangi modellerin özellikleri ne diye internet sayfasına koyamamış. Gerçi internet sayfasında birşey bulmak ayrı dert MSI'da (Evet düzgün çalışmıyor model filtreleri falan ama sonuçta bir şekilde ulaşılıyor diye gördüm, keza herkes ulaşmış gibi)
    EDIT : Yanlış hatırlamıyorsam daha önce ben 120hz demiştim bu başlıkta ve aslında uydurarak değil bu siteyi kaynak alarak söylemiştim. Satıcıdaki bilgiye güvenerek, zincirleme yanlış bilgi olmuştu sonradan zaten herkes 75hz olduğunu öğrenip 120hz nin 11.340 TL'den satıldığını duyunca da 120hz konusu kapanmıştı. Ek olarak canımı sıkan nokta benim gözlemim 120hz için 75hz ye göre 100-200 USD gibi bir ek ücret alıyorlar diye kendi kendime hesapladım çünkü diğer birleşenleri de değiştirip satıyorlar o yüzden net birşey diyememiştim ve 75hz ürün ile 120hz ürünün fiyatları aynı olmuş. Daha fazla detaya girmeye gerek yok bence kişisel tercihim 120hz almak ve en başta bu modeli çıkarsalardı 1 aydır laptop peşinde koşmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeno9498 -- 15 Ekim 2016; 2:03:19 >

ya ben gt73vr almak istiyodum bu konuda da mesajım var 120 hz ama gsync var mı yok mu çözememiştik o iş ne oldu?

• GT72VR 6RE 250xtr 'de 120hz'nin yaninda G-sync de varsa kesinlikle onu alıcam. Fakat G-sync özelliği yok ise 094xtr modelini alacağım. Sizin görüşleriniz neler ?

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Gt73 vr hangi model? 1080li mi yoksa 1070li mi onuda söyle ona göre bizde bakalım senin için.Notebookcheck sitesinde gt73vr 6re için hem 120hz hemde gsync var demiş.Bu model vatan bilgisayarda var 120hz paneli var ama gsync varmı onu bilemiyorum.

• Xeno9498 i bekle eğer cihaz eline geçerse sana hatasız bilgiyi o verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __grand__ -- 15 Ekim 2016; 18:07:23 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.