Şimdi Ara

MSI GT72/73/83VR ve GS-GE-62/65/73VR modelli GTX 10 serisi ekran kartlı laptoplar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
10
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim ben aslında makine yüzde 80 günlük işlerde kullanılacak ( haber siteleri,tavla,facebook,burası ve okulun sitesine ödev yükleme vs.) yüzde 20 oyun oynarım yada zor işler falan filan ama benim asıl isteğim makinenın uzun süre ısınmadan kasmadan dayanması hocam şuan hp pavilion dan yazıyorum tek sekme açık sana bunu yazarken fan full çalışıyor evde saç kurutma makinesi sesi var 7. senesi aletin :D bana uzun vadeli birşey lazım açıkcası
  • Gt72VR 6RE kullanıyorum. Windows 10 yükledim. Görüntü ayarlarından baktığımda 60 hz olarak görünüyor. Tüm driverları eksiksiz yüklememe rağmen 75 hz ya da 120 hz yapamadım. Ekranın G-Sync olup olmadığını bilemiyorum. Bunu nerden anlarız acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde bu hz in 60 görünmesi windows 10 dan mı kaynaklanıyor ya da eksik yaptığımız bir şey mi var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    Yazdığın MSİ modeli yeterde artar bile dostum. Tek tek parça maliyeti hesaplayıp ordan kâr marjı bulmaya çalışmaya gerek yok. Sonuç itibariyle hardcore diye tabir edlien oyuncu grubundan değilsin ve bu cihaz günlük işlerinde yüksüz durumda tabi ki ısınmadan işlerini çözecektir. Oyun konusunda ve ya benzeri ağır çalışmalarda 3-4 sene yüksek civarı ayarlarda sorun çıkartmadan oyun oynatacak - işlerini çözecek, daha sonrasında da 1-2 sene durumu idare edebilecek seviyede çalışmaya devam edecektir.
  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    Selam,

Bu cihaz seni uzun süre götürür ve çok fazla oyun oynamayacağın için sana 1070 olan modelini önermem yanlış olur.

Ben hardcore oyuncuyum diyebilirim, ben bile 1060 olan modeli alacaktım.

Eksenbilgisayar'ı çok duyuyorum evet.
    İstersen sanalmarketim.com 'a da bir bak derim.
    Bu aletin 1070 'ini çoğu arkadaslar bu siteden almislar ve memnunlar.
    Bende bu siteden alacaktım fakat bilgisayarcim izmir konakta 15-20 senedir olan tekmar bilgisayari önerdi. Gerçi şuanki ismi mikroset. İnternet siteleride var ama herkes burayi tekmar diye bilir, izmirde baya eski olduklarini biliyorum. Fakat güvenilir olmasi benim için çok önemli. Heryere güvenmek istemiyorum.
    Onuda hallettim diyebilirim bir tanidik çıktı ve ürün satış sonrasi her türlü yardimci oluruz sattigimiz urunun arkasindayiz dedi.

İzmirli olan veya bu firma hakkinda bilgi sahibi olanlar paylasirlarsa sevinirim.
    Benim için, gidip cihazi görüp almak daha iyi.
    En azından içim rahat olur.
    E birde sanalmarketimdense bana yakın olup gittiğimde de muhattap bulabileceğim birilerinin olmasi çok daha avantajli.

Saygılar.

• Bende 1060 olayına katılıyorum. Bu tarz bir kullanıcı için yeterli olacaktır.

• qirdap61111 Q kullanıcısına yanıt
    120Hz değil eğer 094XTR modelini aldıysanız. 75hz olayını da,

Masaüstünde sağ tıklayıp, Nvidia Denetim Masası > Ekran sekmesindeki Çözünürlük Değiştirme > Yineleme Hızı kutucuğunda 75hz ve 40hz seçenekleri olması gerekir. Eğer yoksa en güncel yazılımı indirip, Hızlı kurulum yerine özel kurulum deyip, temiz kurulum yap kutucuğuna tik koyup yükleyin derim.

G-Sync içinde yine aynı yerde Ekran sekmesinde G-Sync ayarları bölümü mevcut oradan yapabilirsin.

bu arada bir kaç programa güncelleme gelmiş. bunun yanında VBIOS'a (Ekran kartının bios'una) güncelleme gelmiş. For G-sync diyor güncelleme için. Yapması biraz meşakatli ve riskli.
  • teşekkür ederim herkese sanalmarketim.com a bakayım birde eksenbilgisayar 3 kere aradım açmadı mail yolladım onada geri dönüş 1 müşteri kaybettiler artık
  • Sanırım GT72VR modelinde çoğu kişi monitörün 60 hz gözükmesi ve G-Sync özelliğini aktif etmekte sıkıntı yaşamış.

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=274660.0;all

Şu forumda da anladığım kadarıyla eski driver ı silip en son driver ı yükleyerek aktif etmeyi başarmışlar. Boş bi zamanımda bende aynısını denicem. Umarım bi sıkıntı yaşamayız.

• Ayrica bende intel hd 530 aygit yoneticisinde gorunmuyor sadece 1070 var goruntu bagdastiricisi olarak bu sizdede boyle mi arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazım abd geldi basit bir kutu acılısı yaptım

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam :)

• 10 serisi kartli laptoba sahip olup gsynci olmayanlar biosu guncellesin. Amerikada bazilari boyle yaparak gsynci etkinlestirmis

• Aynen bende vbios u guncelledim g-sync geldi ama hala 75 hz olmadi :/

Güle güle kullan hocam.

Nereden ve ne kadara aldınız acaba? Upgrade yapılmış diyorsunuz videoda tam olarak neyi artırdınız? Bir de son sorum kargoyla mı geldi ürün yoksa tanıdık vasıtasıyla mı getirttiniz?

Teşekkürler.

• Drakoid D kullanıcısına yanıt
    ama g-sycn mönitörle alakalı bi olay. mönitör de g-sync özelliği yoksa bios gücellensede g-sync gelmez

• şimdi g sync monitör alacaksan niye masaüstü sistem toplamıyorsun? diyeceksiniz ama bir takım zorunluluklardan ötürü laptop alma mecburiyetindeyim. Almayı düşündüğüm model GT73 serisinin en düşük modeli (Titan 017). GTX 1070 ile bir iki ayarı düşürerek (çoğu oyunda ona bile gerek kalmıyor) first person shooter tarzı oyunlarda 120fps tutturmak mümkün. 120hz'e ihtiyaç olmayan oyunlarda da 60fps altına düşmüyor. Ancak bir kaç yıl sonra mutlaka g sync'e ihtiyaç duyarım. Bir kaç yıl sonra ya ekran kartını değiştiririm ya da g sync ekran almak zorunda kalırım. GT73 Titan 017 serisi Acer Predator modellerinde olduğu gibi harici g sync monitörleri desteklemiyorsa MSI'dan ciddi ölçüde soğurum.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    amazon dan aldım ram ve ssd artrılmış normal 16gb ram ve ssd seceneklerinde 128-256 gb oluyor ama 32gb ram ve 512ssd modelde satıcılar update yapıp içini acıp günceleme yapıp gönderiyor bir arkadaşım gelirken yanında abd getirdi 2350 dolara aldım saygılar
    Teşekkürler hocam. Tekrar güle güle kullan.

• ılgaz94 I kullanıcısına yanıt
    Şuan 9** serisi ekran kartları 750 dolardan başlıyor,10** serisi kartlar 2 sene sonra bile bir laptop parası kadar olacak ki o kadar para verilmez.Yani MSİ ekran kartı değiştiriliyor vs olayları malesef bizim ülkemiz için hayal ve çok pahalıya gelen bir işlem. Ama üstünden çıkan kartı 2el olarak satabilsek buralarda o zaman biraz mantıklı gözüküyor.
    Pahalı değil mi ya o model için ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.