Şimdi Ara

MSI GT72/73/83VR ve GS-GE-62/65/73VR modelli GTX 10 serisi ekran kartlı laptoplar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
10
Favori
16.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksenbilgisayardan gt72vr 6rd modelini aldım.2 gunde elime ulaştı.paketlemesi cok iyiydi,laptop sorunsuz elime gecti,herhangi bir çizik yok ölü piksel ve ısık sızmasıda yok kutuda jelainler bantlar hersey yerli yerindeydi :)

laptoba sorunsuz uefi windows10 kurulumu yaptım,tek sıkıntım bir türlü 75hz ve gysnc yapamadım.yardım edecek ve detaylı ne yapmam gerektigini anlatabilecek varmı?
  • forestbear kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemelerini yap gelir.Biz Gt72vr 6re kullananlarda da aynı sorun vardı bu şekilde çözdük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __grand__ _ kullanıcısına yanıt
    Bios,vbios ve grafik karti guncellemesini yaptim.acaba uefi win10 yaptim ondan mi?

Bende şuan windows 10 uefi kullanıyorum.Bios güncellemesinden sonra bu özellikler geldi.Msi gt72vr 6rd modelinde 75hz ve gsync olması lazım.Ne kadar saçma bir durum Msi bu ürünleri neden vaad ettiği özeliklerle satmıyorda bizim bios güncellemesi gibi şeyler yapmamız gerekiyor.

• sonunda 75 hz ve g synic aktifleştirebildim :)
    nasıl yaptıgımı burdan acıklıyorum yapamayanlar için:
    öncelikle bios, vbios ve grafik surucusunu guncelleştirin - bunu ben yapmıştım yine olmamıştı biosta bir ayarla ilgili olabilecegini dusundum ve oldu

windowsun 10 olması gerekli ve eger windows 10 uefi olarak yuklediyseniz bios ayarlarında boot seceneklerinde uefi ile ilgili iki secenek var

uefi ve uefi with csm diye,uefi with csm olanı sectiyseniz g synic aktif olmuyor onu uefi olarak değiştirmek gerekiyor :)
  • Herkese selam. Benim cihaz Gt73VR 6RF g-sync açık ama ekran 60 hz gözüküyor 75 hz seçeneği yok. Bios ve ekran kartı güncel baktıgım kadarıyla. Yardımcı olabilecek varmı?
  • the-sakal kullanıcısına yanıt
    Msi sitesinden modelinin vbios unu indirip kurmayi dene,

https://www.msi.com/Laptop/support/GT73VR-6RF-Titan-Pro.html#down-bios Bios var vbios bulamadım?
    Nereden aldınız gt73vr 6rf yi ?

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Eksen bilgisayar
  • Ani fps kaybı yaşayan var mı ?

• witcher 3 oynayınca ve g synic acık iken fps yi 37 ye sabitliyor,monitor 75 hz de ve ayarlarda fps limiti sınırsız.

g synici kapatınca fps 72-75 oluyor. g synic neden boyle yapıyor çözümünü bilen var mı?

simdi birde hem g synic hemde v synici acinca duzelip 70 in ustune cikiyir fps.

boyle olmasinin nedeni nedir? v synic ve g synic beraber mi calismali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 4 Kasım 2016; 23:36:01 >
  • Düşünen olursa arkadaşlar 1 hafta sonra gt73vr 1080 li 4k ekranli modeli gelecek bana almayı düşünenler pm atabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Selam, bende GT72VR 6RE 250xtr 120hz modeli var. Satın alırken G-sync mevcut demişlerdi. 120hz'yi aktif ettim ama bir türlü G-sync'i aktif edemedim. Yukarda arkadaşın dediği uefi yöntemini tam olarak anladiktan sonra deneyecegim.

Umarım G-sync yüzündendir ki ; çok fps kaybı yaşıyorum. Örneğin CSGO'da full ayarlarda 250 fps aliyorken bir anda 180'e düşüyor ve hemen ardindan 70-80 lere kadar inip 3-4 saniye sonra 260 üzerine çıkıyor.

Çoğu kişi monitöründe g-sync özelliği mevcut olmayabilir diyor. Fakat 250xtr modelinde 120hz ve g-sync görebilen var.

Uefi olayını deniyeceğim o da olmazsa son çare seri numaraları ile msi'a mail çekip durumu anlatmak.

• akrepkral01453 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar acaba fiyatı.

• arkadaşlar amerikadan alınan laptop adaptörleri farklı voltajlarda çalışıyor bazılarında 180w bazılarında 230w yazıyor. TRde çalışması nasıl oluyor dönüitürücü vs ne kullanılıyor bilgi verebilir misiniz?
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    Input 100-240 v output 19,5 v yazıyor adaptörde. Sadece 110/220 dönüştürücü yeterli olması lazım.
  • Hocam bende 1 seneden beri bu ani fps kaybi ile ugrasiyorum. Tam 5 farkli model laptop degistirdim. 2 tanesi msi idi. Gtx 970m vardi, surekli ani fps kayiplari yasiyordum. Artik yeni cihaz almaya korkar hale geldim. Insallah durumu düzeltirsiniz. Ben artik kasa toplayacagim

Adaptör 100-240v arası herhangi bir voltaj değerini kabul ediyorsa o zaman niye dönüştürücü alıyoruz ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum, maksadım trollük yapmak değil.(bir de 3lü priz dönüştürücü kullanmamız gerekiyordu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ılgaz94

Adaptör 100-240v arası herhangi bir voltaj değerini kabul ediyorsa o zaman niye dönüştürücü alıyoruz ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum, maksadım trollük yapmak değil.(bir de 3lü priz dönüştürücü kullanmamız gerekiyordu)

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amerikan-jack-jak-aparat-adaptor-cevirici-110v-220-volt-elektrik-cevirici-adaptor-aparat-jak-turkiye-248882006 dönüştürücü yanlış yazmışım çevirici olucak linkteki gibi..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.