Şimdi Ara

msi gtx 760 vs asus r9 270x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikiside çok yeni kartlar değil ama
    msi gtx 760 twin frofz ve asus r9 270x arasında kaldım ikinci el alacağım
    kullandığım işlemci amd phenom ii x6 darboğaz sorunu olurmu ? hangisini almalıyım sizce yardımlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinsoft -- 20 Temmuz 2017; 15:48:20 >

• Genel olarak benzer performans verirler ama AMD alacaksan Asus alınmaz Asus hd7000, serisinden beri problemli oluo (bazı kişilerde sorun olmamış ama nadir bunlar. genel manada problemli amdnin Asus kartları)

Ben olsam bu ikisi arasında gtx760 alırdım ha Asus yerine Sapphire MSI r9 270x fln buldum dersen ozmn r9 270x alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia dan şaşmayın. İkiside aynı performansı verir. Ama AMD alınmaz. AMD de sapphire kesinlikle alınmaz, teknik desteği ülkemizde yok geçen hafta r9 280x im bozuldu, işlem yapılamayacağı bilgisini aldım.. Sapphire bildiğiniz çöp teknik servisteki arkadaşlardan aldım bu bilgiyi. MSI veya ASUS gtx760 bulursanız tavsiye ederim.
  • Fiyat avantajı yoksa hem garantilisini daha rahat bulabileceğiniz hem de daha düşük güç tüketen GTX950(350-400 TL) bakınız.
  • Sorunun cevabına gelirsek R9 270X'dir. Fakat gel gelelim şuan için 2. elde çok uygun fiyata bulunmadıkça alınacak kartlar değil.
  • deatless_22 D kullanıcısına yanıt
    Sapphire, AMD'nin en köklü ve güvenilir ortaklarındandır. Servis tecrübeniz olumsuz olsa dahi bu bir gerçek. Maalesef gerek Asus olsun gerek Sapphire kaliteli servis anlayışına denk gelmek zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    gtx 760 ı 400 den aşığıya düşmüyorlar hocam gtx 950 ben sizin dediğiniz fiyatlara bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 460 OC vs Gtx 750Ti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam çok uçuk fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless_22

Nvidia dan şaşmayın. İkiside aynı performansı verir. Ama AMD alınmaz. AMD de sapphire kesinlikle alınmaz, teknik desteği ülkemizde yok geçen hafta r9 280x im bozuldu, işlem yapılamayacağı bilgisini aldım.. Sapphire bildiğiniz çöp teknik servisteki arkadaşlardan aldım bu bilgiyi. MSI veya ASUS gtx760 bulursanız tavsiye ederim.

bende msı gtx 760 oc almayı düşünüyorum ama maalesef uygun fiyatlara bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

Genel olarak benzer performans verirler ama AMD alacaksan Asus alınmaz Asus hd7000, serisinden beri problemli oluo (bazı kişilerde sorun olmamış ama nadir bunlar. genel manada problemli amdnin Asus kartları)

Ben olsam bu ikisi arasında gtx760 alırdım ha Asus yerine Sapphire MSI r9 270x fln buldum dersen ozmn r9 270x alırdım.

açıkçası ben hd 6850 kullaıyordum 3 yıldır çokta memnundum ama şeytana uyup sattım daha yüksek model almak için şimdi uygun fiyata bulunmuyor maalesef
  • quote:

Nvidia dan şaşmayın. İkiside aynı performansı verir. Ama AMD alınmaz. AMD de sapphire kesinlikle alınmaz, teknik desteği ülkemizde yok geçen hafta r9 280x im bozuldu, işlem yapılamayacağı bilgisini aldım.. Sapphire bildiğiniz çöp teknik servisteki arkadaşlardan aldım bu bilgiyi. MSI veya ASUS gtx760 bulursanız tavsiye ederim.

almak istediğim msi gtx 760 ama fiyatlar uçuk
  • cevap bu
    https://www.amazon.de/GIGABYTE-Radeon-GDDDR5-128bit-1xHDMI/dp/B01K1JV83C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1500622299&sr=8-2&keywords=rx460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Temmuz 2017; 10:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

cevap bu
    https://www.amazon.de/GIGABYTE-Radeon-GDDDR5-128bit-1xHDMI/dp/B01K1JV83C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1500622299&sr=8-2&keywords=rx460

hocam gigabyte rx550 2gb çift fanlı 128 bit burada sıfırı 440tl bunu alsam daha iyideğilmi sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Sapphire, AMD'nin en köklü ve güvenilir ortaklarındandır. Servis tecrübeniz olumsuz olsa dahi bu bir gerçek. Maalesef gerek Asus olsun gerek Sapphire kaliteli servis anlayışına denk gelmek zor.

Hocam polemik yaratmak istemiyorum ama sapphire Türkçe deyimle çan çin çon bir firmadır. Ben elektrik-elektronik mühendisiyim. Çine amerikaya vs gittiyseniz bilirsiniz sapphire pek tercih edilmez. Kalite olarak vasat plastik kullanılıyor. Isınmayan bir tane kartı yoktur, yüksek güç çeken bütün kartları cayır cayır yanar. Msi Asus vs gibi soğutmada arge ye yatırım da yapmaz.

• quote:

quote:

Hocam polemik yaratmak istemiyorum ama sapphire Türkçe deyimle çan çin çon bir firmadır. Ben elektrik-elektronik mühendisiyim. Çine amerikaya vs gittiyseniz bilirsiniz sapphire pek tercih edilmez. Kalite olarak vasat plastik kullanılıyor. Isınmayan bir tane kartı yoktur, yüksek güç çeken bütün kartları cayır cayır yanar. Msi Asus vs gibi soğutmada arge ye yatırım da yapmaz.

Bende polemik yaratmak için yazmıyorum dostum fakat kulladığım kart 270 w max tdpsi var strest testler 73 derece oda sıcaklığı 25 derecenin üstünde kışın 69-70 derece kalıyor ve bu kartı ilk aldığım zaman 64 dereceyi geçmiyordu. Teknik serfvisini bilmiyorum fakat kartları bana kalırsa gayet kaliteli, bu arada R9 280x kulanıyorum Vapor-x.

• r9 270x'in muadili 760 değil. r9 280~gtx 760.
  • deatless_22 D kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak vasat sapphire +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Temmuz 2017; 16:2:31 >
  • quote:

quote:

Polemik yaratmak için söylemedim zaten. Ben bu zamana kadar kullandığım tek Sapphire karttan da memnundum açıkçası. Bu Sapphire'i kusursuz yapmaz ancak kişisel deneyimimi paylaşmak istedim sizin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: soporo

quote:

quote:

Bende polemik yaratmak için yazmıyorum dostum fakat kulladığım kart 270 w max tdpsi var strest testler 73 derece oda sıcaklığı 25 derecenin üstünde kışın 69-70 derece kalıyor ve bu kartı ilk aldığım zaman 64 dereceyi geçmiyordu. Teknik serfvisini bilmiyorum fakat kartları bana kalırsa gayet kaliteli, bu arada R9 280x kulanıyorum Vapor-x.

Istanbul sıcaklığı 35 derece. Nemi saymıyorum. MSI gtx970 ağır ultra oyunlarda 73-75 derece. Sapphire 280x 88-90 derece aynı şartlarda. Elimde şuan bu iki kartta mevcut. Her türlü karşılaştırmayi yapabilirim varsa istediğiniz.

• Bu sene kart alınmaz, mining yapılmayacak kartların bile fırsattan istifade fiyatlarını uçurmuşlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.