Şimdi Ara

Msi Gtx 960 stress testi başlattıktan 3sn ekran kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Düne kadar böyle bir problemim yoktu. Yeni cpu aldım ve 2-3 gün boyunca cpu nun ısınmasını çözmekle uğraştım, sonunda çözdüm ve problem soğutucu soketleri tam oturmamasındaymış. Her şeyi hallettim derken pubg de oyun 5-6 dk sonra kapandı. Başta 1-2 saat cpudan sandım ve defalarxa denedim ve tekrar tekrar kapanmaya başladı pc. GPU stress testini açtım ve işte o sırada anladım ekran kartoyla ilgili bir problem olduğunu. İnternette bir çok yerde sıcaklık problemi diye yazılmış. Sizce ne olabilir? Termal macun almaya gidiyorum şimdi. Ekran kartı ın termal macununu değiştirmeyi planlıyorum. Sizce soğutucusunu yerinden oynatmış olabilir miyim gpu çekirdeği üzerindeki? Yoksa daha başka bir problemmidir sizce? Bilen biri varsa lütfen geri dönüş yapsın. Teşekkür ederim ilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşlerim sanırım kimse bilmiyordu. Ben hallettim yazayım nasıl çözdüğümü. Termal macununu değiştridim ekran kartının. Devamında 8pin dönştürücü psu girişininde yanma vardı onu söküp yeniden bağladım. Düzeildi şimdi testleri gerçekleştirdim. Öncekinden daha iyi sonuçlar aldım ve kapanmıyor artık pc. İlginize teşekkür ederim. Umarım yardımcı olmuştur.
  • gecmis olsun.donusturucu ucu mu yanmis iyi mi takilmamis?yeni donusturucu mu taktiniz?kart guc alamiyordu demek ki ondan kapaniyordu.
  • Aynen kardeşim. Sanırım kolum çarplı kablolara birbine değdiler ve kısa devre yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.