Şimdi Ara

MSI GTX560 Ti Twin Frozr II O.C. için asus bios?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GTX560 Ti Twin Frozr II O.C. kartım var. Anakartım asus olduğu için msi olan kartımı asus göstermek istiyorum. Asus bios ile flashlamak mümkünmüdür?

• Asus olarak gösterdiğinizde ne olacak ? Hayır yanlış anlamayın ukalalık yapmak istemiyorum yani performans artışı falan mı oluyor yoksa sadece öyle görünmesini istediğiniz için mi ?
  • Kardeşim derdine ne, kart asus görününce anakart farklı bir muamele mi yapıyor, durduk yere kartı eline mi almak istiyorsun?
  • Sadece yapan varmı merak ettim. PCB si uyan asus var mıdır yokmudur. Anlayan varmıdır yokmudur. Bildiğim kadarı ile birçok insan farklı markalarda bios ile flashlıyor kartlarını. Asus'un bir programı kartı tanımıyor. Çok önemli değil. Ama bazı şeyler konuşarak yada deneyerek öğreniliyor öyle değil mi?
  • Flashlama konusuna hakimim ama böyle gereksiz amaçlar için yardımcı olamam.Kartın çökme ihtimali yüksek farklı markanın biosunu atmaya çalıştığınız için.
  • İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er1981

MSI GTX560 Ti Twin Frozr II O.C. kartım var. Anakartım asus olduğu için msi olan kartımı asus göstermek istiyorum. Asus bios ile flashlamak mümkünmüdür?

Kartlar aynı marka/model bellekler hatta aynı voltaj değerleri bile kullanmıyorlar çünkü ilk revizyon yani nvidia'dan çıkan üzerlerine sadece markalara ait stiker yapıştırılmış modeller değiller bu sebeple yapmak istediğin şeyi yapamazsın, ama ilk çıkan standart soğutuculu modellerden bahsediyo olsaydın bu dediğin yapılabiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 30 Mart 2012; 22:49:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlayuşuu farkluuu felsefesi farkluuu soğutucuları farklı voltajları farkluuu
    ancak kendi orjinal biosunun içindeki değerleri atacağın biosa girersen ve vendor ID değiştirisen yada orjinal bios'unda vendor ID bölümünü değiştirirsen bu mümkün olabilir.
    sorduğun soruya bakarak senin bu işe hiç bulaşmamanın en hayırlısı olacağını düşünmekteyim.
  • :) Sanki sorulacak en son soruyu sordum? Kusura bakmayın ama forumlarda çok artislik yapanlar gördük... GPU renderden bi haberdar olan rendercılar mı dersin vs... Neleri aynı neleri farklı az çok biliyorum. İşin teknik kısmı hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Sen önce ne yapmak istediğini söyle, cevaplar ona göre gelsin. Bios değişmek istiyorum, çünkü...?

O çünkü önemli işte.
  • Konuyu kapatabilirsiniz. Yorumlar için tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.