Şimdi Ara

MSI GTX960 FPS Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün karar verip gittim msi gtx960 aldım geldim bir hevesle monteledim açtım driverları kurdum CS:GO girdim sonuç 100 herşeyi full ayara çekiyorum değişmiyor düşürüyorum değişmiyor işlemcimi overclockla 4.4 ghz da kullanıyorum. MM girdim arkadaşlarla en düşük ayarlarda 1280x1024 çözünürlükte 300-350fps arası oynayabildim fakat 16 kişilik dm sunucusunda 100fpsi geçmiyor. Sorunum neyden kaynaklanıyor bilemedim driverları sildim cccleaner ile temizlik yaptım tekrar yükledim driver yine aynı. Arma2 Dayz mod girdim önceki ekran kartımla herşey en düşükte 30-35 fps oynuyorum bu kartlada 35-50 fps ile oynuyorum. Sorun neyden kaynaklı olabilir 910 TL para verdim kafayı yemek üzereyim :)

• Hocam bende 970 ve 960 arasinda kaldim, aradaki farka degermi dusunuyorum. Insallah kolay bir sorundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem nedir? İşlemci darboğaz yapıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Hocam bende 970 ve 960 arasinda kaldim, aradaki farka degermi dusunuyorum. Insallah kolay bir sorundur.

İki kart arasında dağlar kadar fark var. Ne yapacağınıza göre gtx970 veya r390 nitro ilerisi için daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Hocam bende 970 ve 960 arasinda kaldim, aradaki farka degermi dusunuyorum. Insallah kolay bir sorundur.

İki kart arasında dağlar kadar fark var. Ne yapacağınıza göre gtx970 veya r390 nitro ilerisi için daha mantıklı.

Oyun oynayacagim, gtx 960 arastiriyordum, arkadasin konuyu gordum ve sorun yasayinca takip edeyim dedim.

i3 veya i5 islemci
    8 gb ram
    Gtx 960 veya 970 dusunuyorum. Ilerisi icin dediginiz gibi 970 cok idealse onu koyacagim. Bu hafta topluycam sistemi kismet olursa. Tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

Oyun oynayacagim, gtx 960 arastiriyordum, arkadasin konuyu gordum ve sorun yasayinca takip edeyim dedim.

i3 veya i5 islemci
    8 gb ram
    Gtx 960 veya 970 dusunuyorum. Ilerisi icin dediginiz gibi 970 cok idealse onu koyacagim. Bu hafta topluycam sistemi kismet olursa. Tesekkurler.

Al bi 4G 960 ilerde SLI yapar mutluluklar dilersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

quote:

quote:

i3 veya i5 islemci
    8 gb ram

Al bi 4G 960 ilerde SLI yapar mutluluklar dilersin.

Sakın 960 la sli yapmayın boşa gider paranız 970 ile 960 arasında en az 10 fps fark olcağını düşünüyorum gtx 970 alın o sizi 1.5 sene mis gibi götürür sonra sl yaprarısn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem şu fx6300 / vs550 corsair psu / 2x4 corsair vengeance 1600mhz / 120gb SSD / ve şuan res atıyor pc sorunum buna dönüştü neden bilmiyorum pişman oldum aldığıma
  • yeni bir ekran kartı aldığınız da format atıp temiz kurulum yapmazsanız sorun yaşarsınız.
  • quote:

Eğer bütçeniz uygunsa kesinlikle 970 alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.