Şimdi Ara

MSI HD5850 TWIN FROZR II???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün Kodu R5850 Twin Frozr II
    Açıklama
    Menşei İTHAL
    Garanti 24
    Stokta Bulunduğu Mağazalar
    Özellikler
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5850
    VGA Slot PCI Express 2.0
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 4000Mhz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 725Mhz
    Monitör Bağlantısı DVI / HDMI / Display Port

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r5850-twin-frozr-ii-hd5850-twin-frozr-ii-gddr5-1gb-256bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=45493

sizce nasıl bir kart... 1 hafta içinde ekran kartı almayı planlıyorum.. max 700 tl vere bilirim... kartın soğutma sistemini ve perf. ı çok hoşuma gidiyor... sizce kartın + ve - leri neler?? almaya değer mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 3 Ağustos 2010; 14:53:15 >

• buna 590 verecegıne 436 lıraya gtx460 alman daha mantıklı arada fiyat olarak uçurum performans olarak çok az fark var.
  • kart güzel ama hiçbir yerde stokta yok..
    uygun fiyata bulduğun başka bir 5850 al
    his olabilir mesela
  • nvidia düşünmüyorum hocam hep sorun çıkarttı bana nvidea kartlar...

stokta yok ama bugun yada yarın bursa vatana gidip bakacağım... ön sipariş falan oluyorsa yapıcam... gerekirse 1 ay beklerim kart çok iyi ama his de iyi önceki kartlarının performasını ve soğutmasının kalitesini duydum... his ide listeme ekledim

edit: imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 3 Ağustos 2010; 17:01:28 >
  • 5850 ısınmaz fazla para vermeye gerek yok
  • 5850 iyi seçim. Güç tasarufunun önemini herkes iyi biliyor artık bu yüzden nvidia'nın Tdp verimliliği düşük kartlarını almaya hiç gerek yok ati varken.
  • kesinlikle katılıyorum 5850 alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Core Frozr XL
    3 yıl önce açıldı
    msi frozr L
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

buna 590 verecegıne 436 lıraya gtx460 alman daha mantıklı arada fiyat olarak uçurum performans olarak çok az fark var.

+1 stadart 5850 ısınsaydı alınabilirdi bence.Standart gtx480 ve amp modeli = st 5850 ve msi TF2 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinim

5850 iyi seçim. Güç tasarufunun önemini herkes iyi biliyor artık bu yüzden nvidia'nın Tdp verimliliği düşük kartlarını almaya hiç gerek yok ati varken.

Bu segmentte kart alan adam aradaki 3 kuruşluk elektrik farkına mı bakacak. Sıktı artık bu geyiklerde. Dh deki incelemede bile fark çok fazla olmadığı söylendi.
  • quote:

nvidia düşünmüyorum hocam hep sorun çıkarttı bana nvidea kartlar...

şimdi daha kötülerinide görüceksin
  • 700 liram olsa 39 lira daha koyar HD5870 sahibi olurdum

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5238

ya da HD5850 icooler alırdım. üzerine kalan parayı da kafama göre harcardım.
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html
  • valla çok kafam karıştı.... nvidia gerçekten düşünmüyorm... fatura konusuna gelince o kunda çok sorun olmaz... bu arada cevremde herkez ATİ kullanıyor bu yüzden nvidia yı hepsi kötülüyor.... buna bende dahilim... çunkü çok sorun çıkarttı bana nvidia dan soğudum... ATI düşünüyorm bu yüzden... ekran kartı ısınmıyor sa en ucuzunu alırım.... fazla para da harcamak istemiyorum... kasamıda boyayacağım biraz para kalırsa fan ve katot da almak istiyorum... bu yüzdende 5850biraz zor

@yilmaz196 iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da uzun vadede düşünmek lazım... ben 7/24 download yapıyorum... ve hali ile faturadada bir miktar düşme görülecektir.... ısınma konusunda da bu yüz den şüpheliyim download dan sonra oyunlarda aşırı ısınma yada sistemin yeniden başlatılması gibi bir sorun yaşamak istemiyorum... 50 60 tl daha fazla verip kaliteli bir soğutucusu ile almak bana daha mantıklı geldi ilk başta... ama derseniz ki yinede sorun yaşamassın 50 60 tl vermem kasama ram soğutucu su falan alırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

700 liram olsa 39 lira daha koyar HD5870 sahibi olurdum

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5238

ya da HD5850 icooler alırdım. üzerine kalan parayı da kafama göre harcardım.
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5850-334-11584.html

739 lıraya neredeyse gtx460 SLI yapılıyor

• o takılan fanlarda güç tüketiyor sonucta. Güç tüketimi olayını fazla takmamak lazım cunku gun gectikce bilgisayarların istediği W artıyor. zamanın 300 w neler yapardık sımdı 600 w lardan bahsediyoruz. İlerde kimbilir neler olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

quote:

Orijinalden alıntı: seckinim

5850 iyi seçim. Güç tasarufunun önemini herkes iyi biliyor artık bu yüzden nvidia'nın Tdp verimliliği düşük kartlarını almaya hiç gerek yok ati varken.

Bu segmentte kart alan adam aradaki 3 kuruşluk elektrik farkına mı bakacak. Sıktı artık bu geyiklerde. Dh deki incelemede bile fark çok fazla olmadığı söylendi.

Şahsen ben Nvidia'yı güç tüketimi çok yüksek olduğu için tercih etmedim ve de 5850 aldım.
  • performansı nasıl memnun musun ?
  • Önceki kartım Powercolor X1950Pro AC idi. Bu kadar fark olacağını düşünmüyordum ama çoğu oyunda çekinmeden ayarları full'e ayarlayıp oynayabiliyorum. Yani performansından oldukça memnunum.

Referans açısından da CS:source'da en son yaptığım testte aldığım sonuçlar da şurada

http://forum.donanimhaber.com/m_36275193/mpage_50//tm.htm#41826436
  • al msi 5850 twinfrozr2 yi rahatına bak gerisi hikaye... benim pc de 24 saat 1ay elektrik kesilmediği sürece hiç kapanmaz açıktır ben rahatım hiçbir sorunum yok 460 sli 2 kat enerji ve power kablosu demek bunuda düşünmek gerekli güç tüketimi ısınma gibi sorunları düşünmüceksen eğer kafana takmıcaksan 480 de güzel bir kart diyorlar tabi ben genelde masaüstü ocak diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

al msi 5850 twinfrozr2 yi rahatına bak gerisi hikaye... benim pc de 24 saat 1ay elektrik kesilmediği sürece hiç kapanmaz açıktır ben rahatım hiçbir sorunum yok 460 sli 2 kat enerji ve power kablosu demek bunuda düşünmek gerekli güç tüketimi ısınma gibi sorunları düşünmüceksen eğer kafana takmıcaksan 480 de güzel bir kart diyorlar tabi ben genelde masaüstü ocak diyorum

sli yapsın diyen yok 739 a neredeyse sli yapılıyor dedim. al 5850 i rahatına bak diyip duruyorsunuz. inşallah arkdaş şu devirde bu akrtı aldığı için pişman olmaz. gtx460 gibi bir kartı görmezden gelmek hiç mantıklı değil.

• yalnız hd5850 ye oc uygulandığı zaman yüzde 20-25 lik bir artış oluyor kartta bunu da göz önünde bulundurmak lazım...., hemde soğuk ve düşük güç tüketiminde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Ağustos 2010; 9:32:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.