Elimde bulunan MSI KT6 Delta anakartimi satmayi dusunuyorum Yerine ne aliyim satmak mantiklimi acaba? Bide elimde bulunan 2600+(barton)'u satip 2500+ alsammi???
nf7 tercih edilebilir 2600+mobil diilse 2500+ daha ii o/c oluo gerçi birazda şans işi bakarsın 2600+daha çok çıkar
Abi benim elimdeki sistemi 3 hafta once aldim O/C acisindan anakarti ve islemcimi degistirmeyi dusunuyorum.Yeni sistem alacam demedim
Yukardaki yazi icin pardon yazin bir anda gozukmedi pardon... Abi NF7 dedigin anakar nasil bir sey ozelliklerini yazzan iyi olur bide mobileyi nereden bulurum. Elimdeki islemciyi degistirmek mantiklimi???
AN7-GURU (NF2U400,L,SATA) Anakart NF7-S (NF2U400,L,SATA) Anakart A7N8X-E Deluxe (NF2U400,GLAN,SATA) Anakart EP-8RDA3+ (NF2U400,L,SATA) Anakart Bunlardan birini secmeyi dusunuyorum!! Islemci icin yarun bekliyorum!!!
o/c yapacaksan we paran warsa an7 tawsiye ederim para yoksa nf7 işlemci şans işi boardalısın senin şimdiki işlemciyle biraz oynarsın kaça çıkıo falan baktın memnun kalmadın 2500+ geçersin bu arada çarpan kilitli mi işlemcinin(2600+)
hocam orda yanlış bi bilgi var nf7-s oc için an7den daha ii bi kart.an7 sadece daha yeni. oc la baya ugrascaksan dfi lan party derim.onu bulamazsan da nf7 alırsın bi tane
bende de kt6 delta vardı.Bir tane de nf7-s aldım...Aralarında çok fark yok gibi... Tabii ki abit daha iyi...3dmark2001'de dual ram sebebiyle 700-800 puan kazandırıyor...Ve o/c özellikleri daha iyi...Agp frekansını sabit tutabiliyorsunuz...
Selamlar abi carpani kırık degil.ben baya ugrasmayı dusunuyorum.Cogunluk abit nf7 almami tavsiye ediyo bunu dusunecem.Ayrıca bu boardla 200fsb yi goremedim malesef.
ben kt6'yla çok rahat 200 fsb yapıyordum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme