Şimdi Ara

Msi laptop touchpad bozuk çalışıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta vatandan

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-hdd-15-6-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

su bilgisayarı aldım. Hiç kullanmadığım için dikkat etmemiştim ancak touchpadi bozuk sanırım touchpad kullandığım zaman yukarı aşşağı kaydırdığım zaman elimi ekranı büyütüp küçültüyor. Bunun bi ayarımı var acaba yoksa bozuk mu ? Yeni aldıgım bu ürün canımı sıktı tamir mi görecek yoksa yenisini mi verirler ? Bilgiler için teşekkürler.

• synaptics işaretleme aygıtı yazılımında çift parmak kullanımını kapatarak deneyin. birden fazla parmak kullanıyorsanız touchpad üzerinde, yakınlaştırma ve döndürme gibi şeyleri yapabiliyorsunuz. bu ayarı da söylediğim yerden kapatabilirsiniz. saat sekmesinin ordaki touchpad simgesi kısayoldur. açılan pencerede aygıt ayarları sekmesinde ayarlar butonuna basarsanız iki parmakla yakınlaştırma seçeneğini görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem18 -- 23 Kasım 2016; 19:38:8 >
  • sürücüleri güncelleyin
    windowsu güncelleyin
    en az 2 hafta kullanın eliniz alışsın
    hala devam ediyorsa garantiye gönderin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

synaptics işaretleme aygıtı yazılımında çift parmak kullanımını kapatarak deneyin. birden fazla parmak kullanıyorsanız touchpad üzerinde, yakınlaştırma ve döndürme gibi şeyleri yapabiliyorsunuz. bu ayarı da söylediğim yerden kapatabilirsiniz. saat sekmesinin ordaki touchpad simgesi kısayoldur. açılan pencerede aygıt ayarları sekmesinde ayarlar butonuna basarsanız iki parmakla yakınlaştırma seçeneğini görürsünüz

Dediklerini yaptım şuan yakınlaştırma olmuyor ancak parmagımla imleci yukarı doğru kaydırıyorum imlec bi anda ekranda aşşagı iniyor bu neyle alakalı olabilir acaba ?
  • problem yazılımsal da olabilir donanımsal da. işe yarar mı bilmiyorum ama yine aynı pencerede işaretçi seçeneklerine girin. "işaretçi hassasiyetini arttır" işaretliyse kaldırın. hemen altında düğmeye git var onu da kaldırıp bir de öyle deneyin. eğer sayfada kayma varsa bu sefer ayarlar bölümünde tek ve iki parmakla kaydırma işaretli mi bakın, işaretliyse kaldırın ikisini de. o da olmadı driver güncelleme yoluna gidin (eğer güncel değilse). başa çıkılamazsa servise götürmenizde fayda var. touchpad arızalı olabilir. şu an benim aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem18 -- 24 Kasım 2016; 1:23:8 >
  • quote:

problem yazılımsal da olabilir donanımsal da. işe yarar mı bilmiyorum ama yine aynı pencerede işaretçi seçeneklerine girin. "işaretçi hassasiyetini arttır" işaretliyse kaldırın. hemen altında düğmeye git var onu da kaldırıp bir de öyle deneyin. eğer sayfada kayma varsa bu sefer ayarlar bölümünde tek ve iki parmakla kaydırma işaretli mi bakın, işaretliyse kaldırın ikisini de. o da olmadı driver güncelleme yoluna gidin (eğer güncel değilse). başa çıkılamazsa servise götürmenizde fayda var. touchpad arızalı olabilir. şu an benim aklıma gelenler bunlar.

Dediklerinin hepsını yaptım dostum ancak mausu yukarı kaydırdıgımda otomatik yerınden kaybolup başka yere sıcrıyor sanırım bozuk donaınımı guncelmı dıye kontrol ettim güncel diyor. Sanırım bozuk. Vatan bilgisayaramı göturmelıyım yoksa msi teknik desteğemi nede olsa 15 gunluk geri iade yasal hakkım oldugunu dusunuyorum.

Bu arada yardımların için çok teşekkür ederim.

• keşke yardımcı olabilseydim. vatan, değişim ve iade konularında çok saçma/değişken davranabiliyor. genelde iade almamakta ısrarcılar. kesin bir şey söylemek mümkün değil açıkçası. iade düşünüyorsanız vakit kaybetmemenizde fayda var.
  • dukenukem18 kullanıcısına yanıt
    zaten iade etmek istemem ürünü gece kampanyasından çok indirimli bir fiyata almıştım. Anca değişimi olursa iyi olur yeni alır almaz tamir görmesi üzücü olur.
  • quote:

keşke yardımcı olabilseydim. vatan, değişim ve iade konularında çok saçma/değişken davranabiliyor. genelde iade almamakta ısrarcılar. kesin bir şey söylemek mümkün değil açıkçası. iade düşünüyorsanız vakit kaybetmemenizde fayda var.

Üstat dediklerini yaptıktan sonra gece pcyi kapatırken güncelleme yaptı bugun bilgisayarı açarken en az 2 saat falan bi güncelleme gerçekleşti bilgisayraımda bilgisayraı açtım toucpadda hiçbir sorun görünmüyor şuan kendi kendine mi düzeldi yoksa güncleleme mi düzelltti analmadım :) ama güncellemeden sonra şimdide ses tamamen yankılı olmus ve ses ayarları için nahimic 2 programı açılmıyor şimide arka planda acılıyor sag tıklayıp aç desemde açılmıyor :s Bunun hakkınıda bi bilgin varmı acaba ?

• Nahimic ve Realtek driver lerini sistemden kaldırın. kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. öncelikle realtek son sürüm driver ve sonrasında nahimic i indirip yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Nahimic ve Realtek driver lerini sistemden kaldırın. kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. öncelikle realtek son sürüm driver ve sonrasında nahimic i indirip yüklemeyi deneyin.

Cevap için teşekkürler. Mesajını görmeden güncell driverileri inidirdim ikisinide kurdum ancak kaldırmadan direk üzerine kurdum upload ettı sanırım sorun düzeldi. Böyle kurulumda bi sorun cıkarmaz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.