Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ram i 667mhz mi?yoksa 633 mü?
  • açıkcası ben msi ile ilgilenmiyodum ama fiyatı 1299+kdv olunca dikkatimi çekti
    kullanan arkadaşlar oyun dan sonra 85 derecemi oluyo gerçekten?
  • ramler 667..

ekran karti isisi normalde zaten 65 derece..
    oyun esnasinda 85 olmasina sasirmamak lazim bence..

bide zaten 110 a kadar yolu var..110 olursa sistem kendini korumaya aliyo..

lakin daha bi deneme yapamadim..carbon oynayip deniycem..
  • Korkarak aldım,sonuç;
    1-Yazıcı randımanlı çalışıyor,
    2-Kablosuz ev ortamında iyi çekiyor, dışarda nasıl fikrim yok.
    3-Ekran gayet iyi,düşük aydınlatmada bile güzel iş çıkarıyor,
    4-Kamera olayı iyi iş görüyor,
    5-Pil çıkıntısı rahatsızlık vermiyor,taşınırken ordan kavranıyor.
    6-Pil en fazla 3 saat kadar gidiyor (internet,cd yazma,müzik dinleme vs.
    gibi işlemlerle)
    7-Oyun oynamadım,fikrim yok
    8-Fan benim makinada kesintisiz çalışıyor,fan sesine alışacağız!
    9-Tuşlara sert basmak gerekiyor,ev kullanımı için harici klavye alacağım,
    10-Kapaktaki MSI logosu ışıklı,düşük ışıklı ortamlarda şık duruyor,
    11-Sağ tarafta sıcaklık hissediliyor,fakat çokcada rahatsız etmiyor.Normal kulanımda ekran kartında sıcaklık 60,işlemcide 45-50 derece civarı,
    12-Bende batarya için maksimum koruma seçili bu nedenle işlemci saat hızları 800 de,norton virus taraması yaparken başka bir program çalıştırdığımda ve mp3 çalmak istediğimde kısa süreli beklemeler oldu ama çabuk toparladı.İntel core 2 duo kadar olmasada çift çekirdek iş görüyor.KDV dahil YTL olarak 400-500 fark vermeye değer mi? benim gibi kullanıcıya değmez diye düşünüyorum.
    13-Yanında verdikleri çanta,çanta değil kılıf.Bugün gittim Teknosa dan Case Logic KLC15 çanta aldım M 675 e yakıştı.Kasım ayı boyunca peşin ödemede %10 indirim uyguluyorlar.İndirimli hali 90 YTL fakat çanta cihaza ait alet edavatıda bir sürü eşyayıda alıyor ve korunaklı bir çanta.
    14-Bluetooth da şimdilik sorun gözükmüyor,
    15-Parmak izi okuyucusunu kullanmadım,çalışıyordur herhalde,
    16-Renkli ledler şık duruyor,
    17-Kasa ilk başta basit ve ucuz gelsede daha sonra o kadarda eğreti gelmiyor,
    Basit bir kullanıcı olarak aklıma gelenler bunlar..

• merhaba herşey iyi güzelde bu klavye beni deli edecek çok sert zaman zaman saçma sapan davranıyor ve yazarken bir bakıyorum son yazdıgım arada bir yerlere girmiş bu satırları yazarkende aynı şeyler oldu ve bunun yanında " C " tuşu çok sert neden anlamadım. Bu sinir olay yüzünden makinayı maviye geri yollasam mı diye düşünüyorum.
  • Yanlış yerlere yazma olayını engellemek için FN+F3 tuşlarına basmanız yeterlidir (usb mouse kullanıyorsanız tabi:))
  • ben de yaklaşık 6 ay önce mavide neredeyse aynı fiyata acer 5124 almıştım,
    çok memnunum ama gerek aşırı ısınma, fanın hiç susmaması, kasanın dandikliği vs sebepler yüzüden bazen çok bunaldım,
    ama tıpkı 6 ay önce bnm aldğm laptop gibi şu an f\p oranı sanrm bu laptopta,
    ama bnm gibi düşünenler almasın zira ben laptobu kucağıma aldığımda aşırı sıcaklık hissetmekten bıktım,
    snra gece yatarken laptobu başka bir odaya dl için bırakmaktan da bıktım,diğer laptoplar bu kadar ses yapmıyor,
    snra dış kısımlar bu tarz laptoplarda minimum maliyet için ucuz işçilik ve hammadde ile geçiştriliyor,

neticede güçlü bir masaüstünüz varsa bnm gibi bu alet de gereksz olur
    ama masaüstü bilg olmayanlar için, hem masaüstü işi görsün
    hem de mobile olsun denilirse daha iyisi yok gibi şu an f\p olarak,
    ayrıca diğer taraftan belirttiğim hususlarda bilgi alabilrsem sevnrm
    hdd ısınız en düşk ne mesela
    ortalama ne oluyor bir de

• arkadaşlar makina elini koyamayacak kadar ısınmıyo sanırım öle mi? yoksa o kadar mı?... aldım alacam makinayı=)
  • bende öyle dokunulmayacak derecede sıcaklık hissi yok..Tüm arkadaşların belirttiği gibi yön tuşlarının olduğu kısımda hissedilir derecede ısı var..Ayrıca sert klavye olayıda benim için sorun değil gayet rahat alışabiliyorsunuz..Parmak izi okuyucusuda alışanada kadar insanı biraz yoruyor ama ben şu anda çok rahat kullanabiliyorum..

Şu zaman itibarı ile makineden memnunum..İleride ne olur Allah kerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

Parmak izi okuyucusuda alışanada kadar insanı biraz yoruyor ama ben şu anda çok rahat kullanabiliyorum..

Şu zaman itibarı ile makineden memnunum..İleride ne olur Allah kerim..

Ustam bi yardımcı olurmusun bu konuda ben ilk aldığımda okadar çok uğraştımki bıkkınlık geldi. sadece denetim masasındaki true print sensor adlı orjinal program parmak izimi okuyo. başka hiç birşey yapamadım... açıklayıcı bi anlatım yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler... Makine canavar gibi kim ne derse desin, Neymiş o yaaa kocaman kasa gürültü kamerayı çeksen klavye düşüyo klavyeyi çeksen masa yetmiyo yaşasın notebook (ama m675 gibi performansı varsa:)

• Güzel alet ama kalite beklemeyin. Olsaydı daha pahalı olurdu.

Kalite derken; konfor,rahatlık ve göz zevkinden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 29 Kasım 2006; 19:10:00 >
  • ARKADAŞLAR BENCE BU NOTEBOOKTAN FAZLA ŞİKAYETÇİ OLAN YOK BAKSANIZA ÜRÜNÜ ELİNE GEÇİREN ARTIK KAYBOLUP GİDİYO BU DİYARDAN BEN DAHİL. ŞAHSEN BEN HERGÜN BİR KAÇ KEZ BAKIYORUM SORUN PROBLEM VARMI DİYE AMA ISINMA, KLAVYE, WRİLESS GİBİ KUNULAR DIŞINDA BİR PROBLEM GÖZÜKMÜYOR..HERKESE İİ GÜNLER
  • MSI M675 i alali 2 hafta oluyor. aletin artilari eskileri var
    sayalim bakalim

1) islemci NFS Carbon esnasinda oldukca isiniyor. 80 dereceyi
    goruveriyor hemen. lakin ayni sorunu PES6 oynarken yaratmiyor.
    bu yonden sevindirici.(-)

2) ekran karti oldukca iyi,cok memnunum ben su ana kadar(+)

3)wireless olayinda sorun yasamadim simdilik 2-3 gunluk denemelerimde.
    normalde elimde wireless modem yok,arkadasin evinde denemistim(+)

4) klavye genelde soylendigi uzere sert,ama iki haftalik surecte alisiveriyorsunuz.
    o kadar da büyük bir sorun cikarmiyor artik ama yine de eksi bir ozellik (-)

5)monitor'u cok hosuma gidiyor benim,ozellikle diger arkadaslarin mat LCDlerinden
    sonra kendi monitorume bakinca renk farki insani sasirtiyor. sanirim bu parlak
    ekranlarin genel ozelligi.(+)

kisacasi simdilik "verdigim paraya deger" diyebiliyorum. bakalim gelecek zaman
    neler gosterecek.

servislik bir durum olursa eger servisinden de M675 kadar memnun kalabilmek
    dileklerimle

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Güzel alet ama kalite beklemeyin. Olsaydı daha pahalı olurdu.

Kalite derken; konfor,rahatlık ve göz zevkinden bahsediyorum.

yurtdışındaki sitelerde fiyatı 1599+kdv olarak geciyor ararştırırsan görebilirsin...
  • haydaaa... mavi bilgisayarda cihaz kalmamış ya=( dewamı gelirmi acep?..

bak üzüldüm ama şimdi..
  • Msi'ın tüm ürünleri kaldırılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Antimason_

Msi'ın tüm ürünleri kaldırılmış.

sanırım düzeltme fln yaptılar şuan sitede ve stoklarında var gözükmekte
  • Enteresan
  • ben bu gün aldım genel olarak iyi ama web cam düümesine basınca pc yi kapatıyo. driver fln mı problemli acaba ne yapmam lazm. sizde yaşadınızmı böle bi problem???
  • Bende öyle bir problem yok,diğer cihaz sahiplerinden de bu yönde bir bilgi gelmedi.

quote:

Orjinalden alıntı: lisk

ben bu gün aldım genel olarak iyi ama web cam düümesine basınca pc yi kapatıyo. driver fln mı problemli acaba ne yapmam lazm. sizde yaşadınızmı böle bi problem???
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.