Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

webcam yalniz pil takili degilken calismiyo sanırim..elektrıkte bıle olsa pılı gormek ıstıyo gbı geldı bana..
    cunku calismyo.
  • arkadaslar pc mde sorun varmş sabah değiştirdiler. şimdiki cillop gibi biraz oblivion oynadım taş resmen :) ilginiz için tşkler..
  • Ya arkadaşlar bende MSI 635 var...bu makinadan alsam mı diye düşünüyorum. ama bazı çekincelerim var...mesela hiç ölü piksel olayını duyan ya da yaşayan arkadaş var mı bu makinede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgan -- 2 Aralık 2006; 20:33:18 >
  • walla benim elimden 2günde 2 tane geçti bende acaip korkuyodm ölü pixel çıkar die ama çıkmadı... çukurambar teknik servisinindeki arkadaşlar daa hiç ölü pixel sorunu gelmedi dediler.. walla bnm de inanasım geldi.. makina sağlam ama ısınıyo...635 ne kadar ısınıyodu bilmiorm.. 4saattir fişte çalışıo evet biraz ısındı ama teklemedi...
  • Pilsizken de kamera çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: habuce

bendede oyle bı durum yok..

webcam yalniz pil takili degilken calismiyo sanırim..elektrıkte bıle olsa pılı gormek ıstıyo gbı geldı bana..
    cunku calismyo.
  • Bu makinayı alalı 22 gün oldu biraz fazla ısınması hoşuma gitmedi ama genel olarak makinayı performans olarak beğendim.aklıma takılan ikinci şeyde makinanın resmi internet sitesinde Msi ın Usa bölümü dışında bu makinayla ilgili bir bilgi olmaması ve driver desteğini bulamamam.Recovery cd si üzerinde M675 ve M677 için yazmasına rağmen M677 den indirdiğim Wirelles driveri M675 ile uymadı. Wirelles driverini yanlışlıkla kaldırdım.Şimdi yeniden yüklemeye uğraşıyorum. Bu makinanın daha driver desteği olmaması biraz düşündürücü gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssayin72 -- 3 Aralık 2006; 16:00:54 >
  • MSI M675 kullanıcıları önemli bir püf nokta:

Biostan;

Advanced sekmesi altından = > "Enhanced Power Saving" özelliğini "Enabled" konumuna getirmeniz..

Bu durumunda işlemci için geliştirilmiş ekstra enerji tasarruf özelliğini aktif etmiş oluyorsunuz.(Bu özelliğin asıl amacı işlemcinin kullanılmadığı zaman saat hızını daha fazla düşürmek(400mhz seviyesine) yada işlemciyi tamamen uyku moduna almaktır.)
    Bunun sayesinde hem ısı seviyesi düşüyor hemde batarya süresini artırmış oluyorsunuz.

Not: Bende M675 kullanıcısı olarak vede tecrübelerime dayanarak deneme yaptım vede olumlu sonuç veriyor. Denemenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 3 Aralık 2006; 22:53:37 >

• Arkadaşlar bu msi 675 ile ASMOBILE Z96J arasında kaldım msi bildiğiniz üzere 1299+kdv asmobile ise 1359+kdv yani arada 60$lık bi fark var işlemci ve ekran kartı dışında herşeyleri aynı
    ASMOBILE Z96J

SİZCE HANGİNİ SEÇMELİYİM?
  • rami msi a göre yavaş.. ati ekran kartlarını sevmeme rağmen msi in üstündeki 7600 daha ii bi ekran kartı. işlemciye gelince intel bu sefer daha ileri bi noktada.. dediin dizüstü pc nin adını ilk defa duyuyorum (msi da toplama ama msi) servis çok önemli mavi bu işi fena götürmüo açıkcası... şimdi karar sana kalıo.. şimdiden hayırlı olsun..
  • ARKADAŞLAR EVEREST PROGRAMININ YAPMIŞ OLDUĞU KARARLILIK TESTİNDE(İŞLEMCİYİ % 100 KULLANIYO) AYNI ANDA NFS MOST WANTED İLE OYNAMAMA GÖRE (1024*768 FULL GRAFİK 30 DAKİKA ARA ARA ÇOK KISA TAKILMALAR İLE) KENDİMCE YAPTIĞIM TESTTE SONUÇLAR EKTEKİ RESİMDE VAR BİLGİLEİRİNİZE

MSI M675 AMD Turion64 X2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrecep -- 4 Aralık 2006; 14:49:18 >
  • MSI M675'i almak üzereyim.
    1. Bu 75-76 hatta 80'e varan sıcaklık sorun çıkarır mı?
    2. MSI'ın sitesinde (msi.com.tr ve tayvan sitesinde) neden M675 yok kıllandım açıkçası

Bu 2 sorunun cevabından tatmin olursam yarın alıyorum. Asus F3JC den vazgeçecem gibi, donanımsal sorunlar çıkmış.
  • arkadaşlar 510 a yı sattım 675 aldım.ikiside taş gibikorkmadan alabilirsiniz hiç sorun çıkartmıyorlar.oyunları süper oynatıyor.ısınıyo fakat biyerimi yakmadı
  • walla ben dark messiah ve oblivion oynadm fişe takılıyken heç bi sorun olmadı... pilde ztn sömürüo 45dk 1saat anca oyun oynarsn bütün herbişi açıkken ama ısınma konusunu dert etme.. msi in amerika sitesinde war bu ürün oradn bakabilirsin benm 4üncü günüm masaüstü bilgisayarm arkada duruo dönüp bakmıorm bile :D
  • Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık bir iki saat önce bende bu cihazı aldım. Klavyede arkadaşların bahsettiği sıkıntıları çekmedim. 3d mark sonucunu ekliyorum. Şuan için en beğenmediğim yanı windowsun Türkçe olması. Yaklaşık 3 saattir varsayılan ayarlarda çalışıyor, sadece yön tuşlarının yanında ısınma var, bu kadı kızında da olur. Şirketteki tüm laptoplarda bu ısınma mevcut. (Asus ve Toshiba). Ben pek yadırgamadım.

MSI M675 AMD Turion64 X2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_cc -- 4 Aralık 2006; 21:08:45 >
  • walla bende 1-1.5 saattir oblivion oynuyorm çıkar çıkmaz sıcaklıklara baktım cpu70 ekran kartı 78 max performanslar kullanıyorm... işlemci 95C ye kadar dayanıyo ekran kartı 110C ye kadar.. daha cooook mesafe war oralara erişmeme.. :) belki 6 ay sonra tozlanmadan dolayı sıcaklıklar artabilir ama en fazla 10 derece artar.. alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum..
  • Biraz önce XP home Türkçe'yi İngilizceye çevirdim. Karşılaştığım küçük bir sorundan bahsetmek istiyorum. Wireless sürücüsünü yükledikten sonra şirketteki access point'e bağlanamadım. Aygıt yöneticisinde weireless kart için 802.11 g görünüyordu (802.11g MiniPCI Wireless Network Adaptor). Kartın özellikleri sizlerinde bildiği gibi b ve g destekliyor. Kart ayarlarında bu seçenek yok. Bende kartın sürücülerini tekrar yükledim olmadı. Sorunu su şekilde çözdüm;
    Wireless kartı kaldırdım, donanım ekle seçeneğinden "yeni donanım ekle" dedim. Daha sonra 2 farklı wireless kart seçeneği sundu. Şu an hatırlamıyorum ama adı uzun olanı seçtim.( Biraz komik oldu). Şu an wireless çalışıyor ancak yinede "802.11g MiniPCI Wireless Network Adaptor" olarak görünüyor.

Makinaya format atmamış arkadaşların wireless kartlarının aygıt yöneticisinde hangi ad ile göründüğünü yazabilirlerse sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: levent_cc

Biraz önce XP home Türkçe'yi İngilizceye çevirdim. Karşılaştığım küçük bir sorundan bahsetmek istiyorum. Wireless sürücüsünü yükledikten sonra şirketteki access point'e bağlanamadım. Aygıt yöneticisinde weireless kart için 802.11 g görünüyordu (802.11g MiniPCI Wireless Network Adaptor). Kartın özellikleri sizlerinde bildiği gibi b ve g destekliyor. Kart ayarlarında bu seçenek yok. Bende kartın sürücülerini tekrar yükledim olmadı. Sorunu su şekilde çözdüm;
    Wireless kartı kaldırdım, donanım ekle seçeneğinden "yeni donanım ekle" dedim. Daha sonra 2 farklı wireless kart seçeneği sundu. Şu an hatırlamıyorum ama adı uzun olanı seçtim.( Biraz komik oldu). Şu an wireless çalışıyor ancak yinede "802.11g MiniPCI Wireless Network Adaptor" olarak görünüyor.

Makinaya format atmamış arkadaşların wireless kartlarının aygıt yöneticisinde hangi ad ile göründüğünü yazabilirlerse sevinirim.

hiç format atmadım ve böyle görüyor " 802.11g MiniPCI Wireless Network Adaptor "

• teşekkürler
  • arkadaşlar şimdi msı alsak vista cıkınca vistayı update ediyolarmı öle bi kampanya falan varmı.
    bide cad/cam için uygunmudur?
  • beyler benim klavye tarından çok garip bir ses geliyor..Arada bir de takırdıyor..sizde de aynı sorun var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.