Şimdi Ara

MSI M675 AMD Turion64 X2 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
3
Favori
74.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fatih at o makinayı çöpe bozulmuş ahmetin kapısın önune ben çöp ayarladım oraya atarsan ebn imha ederim makinanı
    quote:

Orjinalden alıntı: qop

beyler benim klavye tarından çok garip bir ses geliyor..Arada bir de takırdıyor..sizde de aynı sorun var mı?
  • Vista'ya upgrade var. cad/cam için birşey söyleyemeyeceğim.
  • ok barış abi hallederiz.
    şaka bir yana da bu ses beni bayağı rahatsız etti.
  • MSI M675 üzerindeki overclock denemelerimin sonuçları :

Kart GPU ve Ram hızları,
    3D Mark 2005 Normal sonuçu(overclock'suz) (GPU-450 / Ram-500 "GDDR3 = > 1000Mhz"), Sonuç : 3747
    3D Mark 2005 Overclock'lu sonuçu (GPU-510 / Ram-640 "GDDR3 = > 1280Mhz").. Sonuç : 4547

Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusia -- 5 Aralık 2006; 21:57:38 >

• Merhaba Fuat Bey;

Ekran kartına overclock yapmak için yanlış hatırlamıyorsam registery den ayar yapmak gerekiyordu. Sizden ricam bu ayarı nereden yapıldığını yazmanız.

Birde arkadaşlar ekran kartının sürücülerini Nvdia'nın web sitesinde göremedim. Yeni sürücüyü nereden indirebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_cc

Merhaba Fuat Bey;

Ekran kartına overclock yapmak için yanlış hatırlamıyorsam registery den ayar yapmak gerekiyordu. Sizden ricam bu ayarı nereden yapıldığını yazmanız.

Birde arkadaşlar ekran kartının sürücülerini Nvdia'nın web sitesinde göremedim. Yeni sürücüyü nereden indirebiliriz.

Merhabalar arkadaşım,

Evt registry den ayar gerekiyor ama daha kolay yolu var. Nvtweak programı sayesinde tüm gizli ayarları acabiliyorsun. Programın linkini koyarım birazdan.

Birde ekran kartı icin 86.02 den baska surucu yok sanki. bende bulamadım nvidia nın sitesinden. Yeni sürücü bulan arkadaşlar paylaşsın lütfen.O sürücülerinde tadına bakarız...

• Teşekkür ederim, programın linkini sabırızlıkla bekliyorum. Ayrıca, eğer bliyorsanız registry ayarınıda öğrenmek isterim.
    86.02 zaten içinden çıkan sürücü, genelde cihazla birlikte gelen sürücüler eski olur diye bir hışımla sürücü arayışına girmiştim bende.

Saygılarımla
  • m675'de kullanılan lcd ekranın tepki süresi ne kadar?Yeteri kadar hızlı mı?Acaba bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 21 Temmuz 2008; 17:45:54 >
  • NvTweak link :http://nvtweak.laptopvideo2go.com/

Registry ayarını manualini hatırlamıyorum tam. Olursa bakarım bi ara..

"doomtrack" :
    MSI M675
    Ekran Markası "AUO"
    ekran tepki süresi 16ms.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuattanrikulu
    "doomtrack" :
    MSI M675
    Ekran Markası "AUO"
    ekran tepki süresi 16ms.

Cevabın için çok teşekkür ederim.Senin gibi ilgili insanları seviyorum.Bu arada sabahtan bende bir m675 sipariş verdim.Yarın elime geçecek.Benim için en önemli nokta,ölü piksel.Umarım böyle bir sorunla karşılaşmam.Bir de spdif çıkış var mı acaba?
  • Bende teşekkür ederim.. Elimden gelidiğince ve zaman buldukca görüşlerimi belirtmeye çalışıyorum..

Ayrıca bende ekranda ölü piksel çıkmadı.. Ama şunu diyebilirimki ekran gerçekten super. PArlaklık vede görüş açıları çok iyi. İnş sende de ölü piksel çıkmaz.
    Bu arada SPDIF cıkısı var. Kulaklık portu üzerinden. Ancak deneme şansım olmadı..

Hadii hayırlı olsun aramıza hoşgeldin...
  • Biraz önce aradım,üç tane varmış.Umarım iade olmuş bir mal göndermeye kalkmazlar.Daha önce başka bir üründe yaşadım.Özellikle de belirttim,bakalım ne olacak.Bu arada forumda bazı arkadaşlar kutuların daha önce açılmamış olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söylemişler.Hatta direkt üreticinin bandıyla yapıştırılmış olmasına dikkat edin demişler.Bu durumda nasıl yükleniyor bu işletim sistemi?Yurtdışından mı yüklü geliyor?Sen teslim aldığında durum nasıldı?MSI'ın bandıyla mı kapalıydı.Dediğim gibi daha önce başka bir firmayla yaptığım online alışverişte daha önce açılmış, iade edilmiş mal göndermişlerdi.Aradığım zaman mümkün olamayacağını söylediler ama inatla üstüne gidince iade malı ithalatçısına tekrar gönderdiklerini,onlarında tekrar paketleyip geri gönderme ihtimallerinin olduğunu söyledi.Bir benzerini de Vatan bilgisayar da satış elemanı söylemişti.1 hafta içerisinde kayıtsız şartsız iade olan,beğenilmeyen ürünleri ithalatçılara geri gönderdiklerini,onlarında tekrar ambalajları düzenleyip geri gönderdiklerini söyledi.Neyse fazla olumsuz yaklaşmayayım.Bakalım mavi bilgisayar bu konu da nasıl bir firma görelim.Aldığım birşeyi iade etmekten nefret ederim.Cevabın için tekrar teşekkürler.

• bende ürün tamamen kendi kutusunda ve MSI bantı vardı uzerinde. Ayrıca bu makınaların windowslar yuklu olarak kutulanıyor.Bilgin olsun ürün küçük kutusunda vede bantlı..
  • Son bir soru.AUO'nun sitesine girdim ve ürettiği 15.4 notebook lcd panellerine baktım.Orada number of colors'da 262.000 diyor.Lcd monitörler ya da tv'lerde bu 16 milyon.Neden bu notebookta bu kadar düşük?
  • o kadar dert etme standart o.. ekranda herhangi bir renk düşüklüğü filan yok. 16 milyon renk ekran...
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_cc

Vista'ya upgrade var. cad/cam için birşey söyleyemeyeceğim.

vista upgrade i mi var?

vista update i mi var?

yani biz herhangi bir ek ucret odemeden vista temin edebilecekmiyiz?
    ediceksek nerden nasil edicez?

cok sey mi sordum
  • Sabah M675 geldi.Fakat bazı önemli sorunlarım var.İlk ve en önemlisi lcd ekran.Açıldığında,bios ve dos'tayken(siyah olduğu zaman ) ekranın altı,hangi açıya getirirsem getiriyim daha açık renkte ve puslu gibi.Açıldıktan sonrada bakış açısı aralığı haddinden fazla dar.Sağ veya soldan bakıldığında bu aralık geniş ama yukarı aşağı da çok sınırlı.Altın açıklığını gidermek için yatırdıkça üst koyulaşıyor.Ne biçim iş anlamadım.Böyle güzel bir laptopa,bu lcd ekran hiç olmamış bence,ya da benim ki arızalı.İkincisi lcd ekranının yanlarındaki vidalardan bir tanesinin lastik koruması yok.Kolay çıkar mı diye diğerlerinden birini hafifçe kaldırdım baktım ki uyduruk bir yapıştırmaya sahip,hemen elime geldi.Eksik olanı,1 saattir arıyoruz acaba düştü mü diye fakat bulamadık.Şimdi kardeşim bir dvd koydu,filmde insanların yüz hatlarının ve üzerlerindeki giysilerin ayrıntılarının en net göründüğü açıda yine 16:9 görüntünün altında kalan ekranın siyah bölümü(ekranın altı)yine açık siyah renkte ve puslu.Acaba güç düğmesinin ışığı mı etkiliyor diye düğmenin üstünü kapattık,ortamdan mı diyerek oda ışığını ve perdeleri kapattık,bizden mi yoksa diye gözlerimizi kapattık,bir değişiklik olmadı.Sizde durum nedir sayın m675 kullanıcıları,inanın ağzımın tadı kaçtı.Ölü piksel olur mu korkusu ile kıvranırken(ki şu an yok),ekranın tamamının sorunlu olması ya da lcd ekranın özelliğinin bu olması beni bitiriyor.Şu nokta da 1 adet ölü piksel değil ki görmezden geleyim.Laptop süper ama ekran doğru dürüst göstermiyor.Ne anladım ben bu işten.4 yıl önce Toshiba'nın sıradan laptoplarını alan arkadaşlarımın ekranları böyleydi.Cevap veren olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomtrack -- 7 Aralık 2006; 13:33:40 >

• walla ben geçen cuma aldım.. ekranda dediin gibi bi sorun yoq.. ne ölü piksel ne de başka bi sorun.. 3gündür her akşam lost izliorm 3er bölüm halinde inan görüntü çok net ve parlak.. herhangi problem yaşamadm ben.. vista konusunda bilgili olan bi arkadaş detaylı bilgi verirse sevinirim.. vistaya beleş ya da az miktarda para ödeyerek geçebilcezmi? ben kendim araştırdım ama net bişi bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lisk

walla ben geçen cuma aldım.. ekranda dediin gibi bi sorun yoq.. ne ölü piksel ne de başka bi sorun.. 3gündür her akşam lost izliorm 3er bölüm halinde inan görüntü çok net ve parlak.. herhangi problem yaşamadm ben.. vista konusunda bilgili olan bi arkadaş detaylı bilgi verirse sevinirim.. vistaya beleş ya da az miktarda para ödeyerek geçebilcezmi? ben kendim araştırdım ama net bişi bulamadım..

Öncelikle doomtrack arkadaşım inş sorun cıkmaz demiştim ama malesef cıkmış sanırım. Çünkü bende ve diğer M675 kullanıcılarında öyle bir sorun olmadı(en azından bende kesin yok, diger arkadaslarda öyle bir ekran probleminden bahsetmediler.) Bence gerçektende ciddi bir sorunsa bir görüş Mavi Bilgisayarla..

Vista olayına gelince...

https://upgradeweb.moduslink.com/Vista/

Bu link üzerinden gerekli işlem yapılarak terfi edilebilecekti ama.MSI ve birçok notebook üretici firmanın ismi burdakı firmalar listesinde bulunmuyor. Sanırım ilerleyen zamanda sitede değişiklikler olacaktır. Arada takip etmenizi tavsiye ederim...

• Fuat Bey Vista olayına açıklık getirmiş.

Benim ekranımda da herhangi bir ölü pixel yok. Parmak izi olayınada alıştım benim çok hoşuma gitti.

Ben halen overclock işini çözemedim. Clock frequency penceresi bende görünmüyor. Fuat bey biraz daha yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.